Wiolku 1 592 Opublikowano 20 lutego 2021 Opublikowano 20 lutego 2021 Aż się przypomniały prawie niezdane klasy przez D2. Będzie napierdalane, bo D3 to był niestety trochę kaszalot. 1 Cytuj
Ukukuki 6 986 Opublikowano 20 lutego 2021 Opublikowano 20 lutego 2021 Ja w szkole średniej miałem tyla uzależnionego od WoWa xd też ledwo zdawał. Ja będę grał nekromantą albo druidem. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 20 lutego 2021 Opublikowano 20 lutego 2021 Czy ten typ byl z Podlasia? 2 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 20 lutego 2021 Opublikowano 20 lutego 2021 Świetna informacja na pewno będzie grane ale... Piszą o grafice 4k a dla mnie ten trailer jest jakiś taki mało ostry. Kontury postaci są niewyraźne. Mam nadzieję że to poprawia i że będzie 60 FPS jak to było w diablo 3. Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 20 lutego 2021 Opublikowano 20 lutego 2021 Przecież to hula w 60-ciu klatkach. I jednak Diablo 2 na PC to prawilna wersja, jak Blizzard potwierdził wgrywanie modów, oj czekają długie godziny grania. Cytuj
Ukukuki 6 986 Opublikowano 20 lutego 2021 Opublikowano 20 lutego 2021 (edytowane) No to jak mody wlatują to na 100% biorę PC + Switch. Mam nadzieje ,że klatki na PC nie będą zablokowane na 60. Edytowane 20 lutego 2021 przez Ukukuki Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 20 lutego 2021 Opublikowano 20 lutego 2021 Tak jak nie wyobrażam sobie ogrywania POE na konsoli tak samo D2 wydaje mi się grą typowo taboretową ale duży plus że każdy będzie mógł ograć tego sztosa na jakiej platformie chce. Diablo 2 LOD ogrywałem od kajtka na kafejkach i tak przez około 8 lat wracałem by ogrywać sieciowo giereczke , wiadomo na start wleci jedyna prawilna postać do zarabiania (czarodziejka) a następnie jak się zarobi to paladyn na młoteczki . Osobiście wystarczyło mi podbicie rozdzielczości w klasyku ale wygląda to super i jest to obecnie jedyna gra na rok 2021 jaką oczekuje z wypiekami . Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 20 lutego 2021 Opublikowano 20 lutego 2021 Ja grałem w PoE na PS4 i grało się dobrze. Tak samo w diablo 3. Myślę, że dadzą radę to ogarnąć bez problemu. Ja to paladyn Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 21 lutego 2021 Opublikowano 21 lutego 2021 W Diablo 2 przegrałem (dosłownie przegrałem) swoje nastoletnie lata. Grałem od premiery, sprawdziłem wszystko co się dało - SP, maphacki, mody, open Bnet, Ladder, LoD, Classic, Hardcore, d2jsp, prywatne serwery. Raz do rok muszę odpalić i sprawdzić, jaki unikat czy set poleci Kupuję na premierę i gram, cała reszta się nie liczy. PS postarzała nam się amozanka, barb stracił masę, a paladyn... no nie tak go zapamiętałem 5 Cytuj
XM. 10 881 Opublikowano 21 lutego 2021 Opublikowano 21 lutego 2021 Tylko jeden czarny i to jeszcze chłop. Oj nieładnie. Cytuj
Ukukuki 6 986 Opublikowano 21 lutego 2021 Opublikowano 21 lutego 2021 Barbarzyńca zyskał trochę naturalnych proporcji xd Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 23 lutego 2021 Opublikowano 23 lutego 2021 Jako fan D2 jednak jestem sceptycznie nastawiony. To co było fajne 20 lat temu może byc kiepsko odebrane dzisiaj. Baal runy czy runy na mefisto to trochę archaiczne podejście na dzisiejsze standardy gdzie powinny to być dzisiaj specjalne tryby. Z senstymentu pewnie kupię kiedyś ale bardziej czekam na D4 choć obawiam się, że tam też nie ma co się spodziewać wielu innowacji. Cytuj
tehrokc 3 Opublikowano 23 lutego 2021 Opublikowano 23 lutego 2021 brak duzych zmian to nic. oby tylko uporali sie z botami i hackami. nowa oprawa na plus ale dla mnie najwazniejsze ze bedzie globalny serwer i krotszy ladder. jesli czegos nie spieprza to gra bedzie zyla kolejne 20 lat. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 23 lutego 2021 Opublikowano 23 lutego 2021 3 minuty temu, tehrokc napisał: brak duzych zmian to nic. oby tylko uporali sie z botami i hackami. nowa oprawa na plus ale dla mnie najwazniejsze ze bedzie globalny serwer i krotszy ladder. jesli czegos nie spieprza to gra bedzie zyla kolejne 20 lat. Żeby zlikwidować botowisko itd. to musi być tylko save na serwerze i przymus online. Niestety coś czytałem, że gierka ma być offline co może znowu narobić smrodu jak w d3 na konsolach. Cytuj
tehrokc 3 Opublikowano 23 lutego 2021 Opublikowano 23 lutego 2021 nawet jesli, to i tak pocieszajace jest to ze ponownie aktualizowany bedzie warden, powroca fale banow, a i nowa opcja raportowania cheaterow pomoze dodatkowo zminimalizowac te zjawiska. osobiscie bardzo czekam, bede musial jeszcze tylko skleic jakiegos niedrogiego pc, bo nie wyobrazam sobie grac w tryb hc na padzie Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 23 lutego 2021 Opublikowano 23 lutego 2021 Tak. Zwlaszcza biorac pod uwage ze D3 da sie przejsc z zamknietymi oczami na tych zwyklych poziomach trudnosci. 1 Cytuj
Ukukuki 6 986 Opublikowano 23 lutego 2021 Opublikowano 23 lutego 2021 Dłuższe i da się zginąć podczas pierwszego przejścia w przeciwienstwie do 3. Cytuj
meave 34 Opublikowano 23 lutego 2021 Opublikowano 23 lutego 2021 Polecam obczaić, sporo istotnych informacji jak np wspólna skrzynka offline czy zmiany w grafice itd 1 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 24 lutego 2021 Opublikowano 24 lutego 2021 Fajne podsumowanie tego, co wiemy na temat Resurrected do tej pory: Osobiście śpię spokojnie - remaster jest tworzony z należytym szacunkiem i zrozumieniem fenomenu oryginału Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 25 lutego 2021 Opublikowano 25 lutego 2021 Ja też jestem spokojny, VV zrobiło w końcu remake Crasha i Tonyego. Jedyna co powinno być zmienione, to powinni udostępnić cały ladderowy content w singlu tak jak od lat robią to mody, bo taki podział jak jest teraz nie ma sensu. No i jeśli rzeczywiście naprawią dupowanie i bocenie (w to drugie nie wierzę), to muszą zbalansować dropy run, bo 95% graczy nigdy nie zobaczy endgame'owych RW. Cytuj
Ukukuki 6 986 Opublikowano 25 lutego 2021 Opublikowano 25 lutego 2021 (edytowane) A ja mam nadzieje ,że nie zmienią dropu. Własnie to było fajne w tej gierce. Edytowane 25 lutego 2021 przez Ukukuki Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 25 lutego 2021 Opublikowano 25 lutego 2021 Przypomniało mi się jak zaczynałem grać w Diablo II w kafejkach internetowych i graliśmy z jakimś gościem. Podczas walki na cmentarzy w I akcie była Krwawa Orlica i po jej śmierci leciało pioruny to ten gość nam wkręcił, że one zabijają i zaczęliśmy uciekać, a on zgarnął cały loot haha Druga akcja to u mnie na chacie graliśmy na zmianę (było nas trzech) i za którymś razem padła klawiatura to oczywiście dalej graliśmy bez niej. Znajomy jak biegał to wyrzucał ampułki z paska A na finał to mój komputer ledwo dawał rady i jak była większa zawierucha to najpierw się słyszało, że bohater zginął, a później dopiero było widać Eh... tyle wspomnień, że hej. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 25 lutego 2021 Opublikowano 25 lutego 2021 (edytowane) Nie ukrywam że jaram się jak Arab na myśl o kursie pilotażu! Głęboko wierzę, że nie zepsują tej gry i znowu będzie można się zagrywać latami. Żałuje jednak, że tak jak to było w D3 nie będzie kooperacji kanapowej na konsoli. To jedyna cecha D3 która pozwoliła mi pograć w tą produkcję dłużej niż na to zasługiwała... Edytowane 25 lutego 2021 przez kufir Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi