second 3 695 Opublikowano 31 października 2021 Opublikowano 31 października 2021 2 godziny temu, stoodio napisał: Jest i Ohm (średnio raz w tygodniu HRka leci): A około ile godzin w tygodniu ciśniesz w d2? Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 31 października 2021 Opublikowano 31 października 2021 3 godziny temu, second napisał: A około ile godzin w tygodniu ciśniesz w d2? Zazwyczaj zasiadam po 20 i te 3 godzinki polatam. 1 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 Czy wspólna skrzynka działa tylko dla postaci online? Cytuj
Rash 240 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 33 minuty temu, dee napisał: Czy wspólna skrzynka działa tylko dla postaci online? Nie. Cytuj
KrwawaRyba 22 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 W dniu 31.10.2021 o 09:38, zagul napisał: Warto w ogóle zmieniać ta aurę? Czy jak będę grał z mercem z normala to wielkiej różnicy nie zauważe. Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka Aura chłodu jest niesamowita, zwalnia wszystko w dużym promieniu twojego pomocnika. Aura obrony (śmiałość) jest świetna gdy masz ogromną wartość bazowej obrony (i nie biegasz!) Na koszmarze jest jeszcze aurą mocy (+%weapon dmg) świetna dla wszystkich melaków i necro summonera. Pozostałe dwie prayer (leczenie normal/Hell) oraz blessed AIM (attack rating normal/hell) są o wiele słabsze. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 Krowy na nightmare. Przy okazji znajdz sobie polearm na 4os jak jeszcze nie masz Insight dla merca bo bez tego ten build nie ma sensu.Juz kilka lvl wbiłem a nic nie poleciało, jakbym chciał robić w kostce sloty, albo u Larzuka jaka broń wybrać z tych drzewcowych, żeby były najlepsze, albo żeby Larzuk na pewno zrobił 4 sloty?Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 Gra ktoś na switch? Jest sens brać czy jednak duże konsole only? Cytuj
second 3 695 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 4 minuty temu, PiPoLiNiO napisał: Gra ktoś na switch? Jest sens brać czy jednak duże konsole only? Gra się bardzo dobrze, gram głównie w trybie przenośnym i jest świetnie. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 Gra się bardzo dobrze, gram głównie w trybie przenośnym i jest świetnie. Grałeś na PC lata temu? No ja dock switch nawet z pudełka nie wyjąłem. Only mobil. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 1 hour ago, zagul said: Juz kilka lvl wbiłem a nic nie poleciało, jakbym chciał robić w kostce sloty, albo u Larzuka jaka broń wybrać z tych drzewcowych, żeby były najlepsze, albo żeby Larzuk na pewno zrobił 4 sloty? Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka Na krowach polearmy maja max 3os. Musisz na nightmare poszukac, po prostu graj, bardzo czesto dropia. Najlepszy bedzie eteryczny dla merca, Voulge chyba ma najwiekszy dmg na tym poziomie, ale to nieistotne w sumie, on jest tylko do regeneracji many. Cytuj
second 3 695 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 52 minuty temu, PiPoLiNiO napisał: Grałeś na PC lata temu? No ja dock switch nawet z pudełka nie wyjąłem. Only mobil. Tak, grałem. Teraz jest nieco inaczej, głównie ze względu na brak trade z innymi graczami, brak możliwości tworzenia dowolnych gier, fatalny matchmaking, ale da się grać. Jesli oczekujesz takiego samego doświadczenia jak wtedy, tylko w znacznie lepszej oprawie, to znajdziesz je obecnie jedynie na pc. Chociaż czekam z nadzieją na nowego laddera, może wtedy coś poprawią Cytuj
zagul 326 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 No, ale dropie na krowach na koszmarze, tam max 3?Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 Tak, grałem. Teraz jest nieco inaczej, głównie ze względu na brak trade z innymi graczami, brak możliwości tworzenia dowolnych gier, fatalny matchmaking, ale da się grać. Jesli oczekujesz takiego samego doświadczenia jak wtedy, tylko w znacznie lepszej oprawie, to znajdziesz je obecnie jedynie na pc. Chociaż czekam z nadzieją na nowego laddera, może wtedy coś poprawiąInteresuje mnie tylko singiel. Więc Twoje wady mnie nie dotyczą. Bardziej mnie zastanawia czy wersja mobilna wygląda dużo lepiej niż stara wersja pc. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 No to oczywiste.Tzn tak, to oczywiste. Wiadomo. Ale czy też nie odstaje totalnie od braci na duże konsole. Ehhh, jak żyć, tyle dylematów Cytuj
second 3 695 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał: Interesuje mnie tylko singiel. Więc Twoje wady mnie nie dotyczą. Bardziej mnie zastanawia czy wersja mobilna wygląda dużo lepiej niż stara wersja pc. Dużo lepiej. Jest opcja szybkiego przełączania między stara się nową oprawą, wtedy to widać przepaść 1 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 Jak dla mnie jest bardzo ok, jedynie 60fps brakuje. Ciągle gram na zmianę xbox switch i nie czuję, abym coś tracił za wiele na lite 1 Cytuj
bisoner 101 Opublikowano 3 listopada 2021 Opublikowano 3 listopada 2021 Grafika na duzym tv wyrywa oczy jesli chodzi o switch. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 3 listopada 2021 Opublikowano 3 listopada 2021 Cos ci sie musialo spierdolic z tv bo ja gram na 135 calach i jest spoko. BTW zaczalem wlasnie online assasinem, w tygodniu nie ma nawet kolejek. Jak ktos by byl chetny na jakies pieklo w coopie to zapraszam. Cytuj
Szermac 2 741 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Czy jak resetuje się skille u Akary to te punkty z questów też są do rozdania czy przepadają ? Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Wszyastkie skille z questow + wszystkie attrybuty Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Swoją drogą reset postaci na konsoli to istna katorga. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Cytat failed to initialize graphics device. please ensure your PC meets the minimum system requirements and your drivers are up to date. czyli że brakuje sterowników czy grafika za słaba ? Cytuj
bisoner 101 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Ta gra odpala sie nawet na integrze, ja sam sprawdzalem na mx110. Pewnie cos nie tak jesli chodzi o sterowniki lub biblioteki. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi