Sobies 173 Opublikowano 14 listopada 2021 Opublikowano 14 listopada 2021 Wbiłem Javazonką do piekła i jak wszystko pada na 1-2 strzały, tak z lightning immune jestem bezradny Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 14 listopada 2021 Opublikowano 14 listopada 2021 musisz miec infinity, bez tego ani rusz, ja gram teraz trapsinem i tez mam ten problem, na szczescie mam te ogniste bombki jeszcze. Dzisiaj znalazlem Lo w multiplayerowym runie to sie moglem ubrac porzadnie. Ale jednak ten matchmaking to jest tragedia na konsolach Cytuj
bisoner 101 Opublikowano 14 listopada 2021 Opublikowano 14 listopada 2021 Chciales powiedziec, ze praktycznie nie istnieje. Nie czaje dlaczego nie ma listy gier ani nie mozna tworzyc wlasnych o konkretnej nazwie. Mi na switch na 1000x udalo sie trafic na kogos tak z 20. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 14 listopada 2021 Opublikowano 14 listopada 2021 Godzinę temu, Il Brutto napisał: musisz miec infinity, bez tego ani rusz, ja gram teraz trapsinem i tez mam ten problem, na szczescie mam te ogniste bombki jeszcze. Dzisiaj znalazlem Lo w multiplayerowym runie to sie moglem ubrac porzadnie. Ale jednak ten matchmaking to jest tragedia na konsolach Domyślam się, jednak mam 0/4 run potrzebnych do jego stworzenia Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 15 listopada 2021 Opublikowano 15 listopada 2021 12 hours ago, bisoner said: Chciales powiedziec, ze praktycznie nie istnieje. Nie czaje dlaczego nie ma listy gier ani nie mozna tworzyc wlasnych o konkretnej nazwie. Mi na switch na 1000x udalo sie trafic na kogos tak z 20. jedyne co istnieje to baalruny, oczywiscie na hell i musisz wybrac max players number 8. wtedy zawsze jest jakas gra i sa ludzie, zazwyczaj szybki run baal, chaos, cows, problem w tym ze dolaczasz losowo i wystarczy ze po zabiciu baala i diablo jedna osoba pojdzie sobie afk i gra dalej zyje i ludzie moga sie do niej dolaczac. Nic nie stoi na przeszkodzie zebys dolaczyl 10 razy pod rzad do tej samej martwej gry, strasznie to wkurwia. Na lobby nawet juz nie licze ze dodadza, tak samo jak playersX Cytuj
bisoner 101 Opublikowano 15 listopada 2021 Opublikowano 15 listopada 2021 Na switch max 4 players. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 17 listopada 2021 Opublikowano 17 listopada 2021 Lata ktoś wieczorami na mf i szuka +players? Ja robię: hrabkę, travi, elda&shenk oraz chaos sanc - reszta wolna. ~10min to oblatania andy, mefa, nitha, horazona etc. PS5 Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 18 listopada 2021 Opublikowano 18 listopada 2021 Ja robie chaos, baal i krowy z ludzmi z discorda, polecam dolaczyc do D2R, mozna sie ustawiac na handel i na wspolne granie. Btw jakby ktos chcial pohandlowac to mowcie czy cos potrzebujecie bo mam kupe itemow w schowku. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 19 listopada 2021 Opublikowano 19 listopada 2021 W nowym patchu Players regulowane suwakiem w SP. Wreszcie... 1 Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 19 listopada 2021 Opublikowano 19 listopada 2021 no to bedzie farmienie LK zaraz, chociaz w sumie juz mi sie nie chce wracac do offline bo jednak wymiana na battlenecie robi robote Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 19 godzin temu, Il Brutto napisał: no to bedzie farmienie LK zaraz, chociaz w sumie juz mi sie nie chce wracac do offline bo jednak wymiana na battlenecie robi robote Tak samo u mnie - w singlu masz załóżmy tego jaha i możesz przez pół roku nie zobaczyć bera albo bujać się z jednym surem. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 Skończyłem piekło palladynem. No i teraz jak najlepiej farmic runki, bez enigmy i teleportu to dramat na jakiegoś Mefista, zanim się tam dostanę..Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Laska Naja na switchu i po problemie. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Jaki stan tej gierki obecnie, da się normalnie offline sobie w to pograć? Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Offline działa jak złoto, jak grasz na XSX to dzięki QR w offline zaczynasz dokladnie w tym miejscu gdzie skonczyłeś poprzednio grę. W online zawsze wyrzuci z serwera. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 A QR działa tutaj jak trzeba czy jak chce? No ale jak nie wywala to spoko. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Laska Naja na switchu i po problemie.Kupiłem laskę u Ormusa z ładunkami teleportu, ale nie mogę się teleportować, oczywiście laskę mam jaka aktywna broń. Są jakieś jeszcze wymagania do używania tego?Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Godzinę temu, zagul napisał: Kupiłem laskę u Ormusa z ładunkami teleportu, ale nie mogę się teleportować, oczywiście laskę mam jaka aktywna broń. Są jakieś jeszcze wymagania do używania tego? Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka A nie kupiłeś przypadkiem laski "+x do Teleport (tylko dla Czarodziejki)"? Musisz szukac takiej z "+1 do Teleport (x/x ładunków). Potem przypisujesz skilla pod hotkey i lecisz. Ładunki uzupełniasz naprawiając item. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 1 hour ago, zagul said: Kupiłem laskę u Ormusa z ładunkami teleportu, ale nie mogę się teleportować, oczywiście laskę mam jaka aktywna broń. Są jakieś jeszcze wymagania do używania tego? Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka podejrzewam ze masz ten sam bug co ja, key bindings maja maly glitch, jak zbindujesz skill z dowolnego przedmiotu np. te ladunki teleportu i zmienisz bron przed wyjsciem z gry, to po wejsciu przycisk bedzie dalej widnial jako zbindowany ale nie bedzie dziala, musisz przypiac go jeszcze raz Cytuj
zagul 326 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 podejrzewam ze masz ten sam bug co ja, key bindings maja maly glitch, jak zbindujesz skill z dowolnego przedmiotu np. te ladunki teleportu i zmienisz bron przed wyjsciem z gry, to po wejsciu przycisk bedzie dalej widnial jako zbindowany ale nie bedzie dziala, musisz przypiac go jeszcze razTak, po kolejnym przypisaniu zadziałało. Swoją drogą nie wiedziałem, że to taki drogi biznes z naprawą.Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
GeneralDaimos 0 Opublikowano 27 listopada 2021 Opublikowano 27 listopada 2021 Pomoże ktoś . Co włożyć w hełm nieśmiertelnego króla z dwoma gniazdami ??? Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 27 listopada 2021 Opublikowano 27 listopada 2021 (edytowane) jak potrzebujesz resistow to Um, jak str, vit to Io/Fal no ewentualnie ptopaz jak chesz mf Edytowane 27 listopada 2021 przez Il Brutto Cytuj
Gość kufir Opublikowano 30 listopada 2021 Opublikowano 30 listopada 2021 (edytowane) W dniu 27.11.2021 o 06:49, GeneralDaimos napisał: Pomoże ktoś . Co włożyć w hełm nieśmiertelnego króla z dwoma gniazdami ??? Jeśli nie zależy Ci na MF to jest tylko i wyłącznie jedna słuszna opcja: DWIE RUNY ETH Jedna daje - 25% do obrony celu dwie to aż - 50 % Jak jesteś bardzo bogaty to dwie runy JAH. Jedna dane + 5% do HP Edytowane 30 listopada 2021 przez kufir Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 30 listopada 2021 Opublikowano 30 listopada 2021 1 hour ago, kufir said: Jeśli nie zależy Ci na MF to jest tylko i wyłącznie jedna słuszna opcja: DWIE RUNY ETH Jedna daje - 25% do obrony celu dwie to aż - 50 % Jak jesteś bardzo bogaty to dwie runy JAH. Jedna dane + 5% do HP juz pomijajac fakt ze -def jest tylko na broni a sama statystyka jest bezuzyteczna, to wkladanie 2 run jah w ten helm jest pomyslem porownywalnym z nasraniem do portu usb w konsoli moze juz lepiej nie doradzaj 1 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 30 listopada 2021 Opublikowano 30 listopada 2021 10 % do HP to fajny bunus. Jak ktoś nie ma co z runami robić to świetna idea na PVP. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi