columbo 1 108 Opublikowano 28 czerwca 2022 Opublikowano 28 czerwca 2022 Oprócz zmiany u Caina i loot to cube bardzo się cieszę że dorzucą skrót do szybkiego otwarcia kostki. Niby też WW Barba mają poprawić. Fajnie się składa, bo w sumie zacząłem ostatnio robić sobie jednego i się biję z myślami czy ma to być singer czy właśnie ww. Czasowy bonus do MF też uważam że jest niepotrzebną ingerencją w kod gry - jak tak dalej pójdzie, to zrobią z tego drugie D3 Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 4 lipca 2022 Opublikowano 4 lipca 2022 Na pewno trapsinka ma buildy czyniące je w endgame praktycznie nieśmiertelnym farmerem, ale jak się nią na hardkorze dochodzi do tego poziomu to trudno mi określić. Na pewno częściej ją tam widać Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 4 lipca 2022 Opublikowano 4 lipca 2022 Mój necro summoner utknął na koszmarze na Baalu i tu chyba moja przygoda z Diablo 2 się kończy. Nagrałem się te 20 lat temu, teraz też ponad 50h na liczniku, starczy. Inne tytuły czekają Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 20 lipca 2022 Opublikowano 20 lipca 2022 Miałem podobnie, ale w oryginalnym Diable Drugim na blaszaku. Duriel w mgnieniu oka załatwiał moja obstawę, a Nekromanta był wręcz bezradny. Ulepszyłem włócznie z kości i jakoś to poszło. W remasterze raczej gładko przeszedłem (Hammerdin) przez 3 poziomy trudności. Następnie nieco end game. Barbem i Bowazonką zaliczyłem genialny pierwszy akt raz jeszcze i również podziękowałem za grę. 148 godz. wystarczy. Tak jak spomniałeś, inne pozycje czekają + piękna pogoda za oknem. Niemniej jeżeli zdarzy się jakaś promocja na Diablo II na Series X, to się skuszę (wyjściowo na piątej PS ogrywałem Resurrected). 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 20 lipca 2022 Opublikowano 20 lipca 2022 Dla mnie Diablo tylko na Switchu, jakoś nie widzę tego grindowania przed TV Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 22 lipca 2022 Opublikowano 22 lipca 2022 Jaka klasa obecnie najlepsza do wbicia 99lvl solo na players8? Czyli szybka i bezpieczna farma baala? Smiter? Hammer? Czy coś jeszcze innego? Cytuj
moski81 1 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Witam PanowieWczoraj kupiłem Diablo 2 ResurrectedTak popykać na kanapie i powspominać stare czasy z blaszaka.Ciekawi mnie jak wygląda gra online na tej edycji pod PS4 /PS5.Ludzie w to grają można pograć z przypadkowymi osobami?A handel wymiana przedmiotów jak to wygląda na konsolach? Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 @moski81Miał być jakiś patch na konsole usprawniający grę online, ale nie wiem kiedy wychodzi. Na FB masz grupę Diablo2 R, tam na pewno znajdziesz link do discorda, ludzi do gry i oferty pod handel (jest też jakaś apka na telefon do handlu). Ja zacząłem niedawno na PS5 ale wszystko offline na hardkorze - będę celował w platynę, pewnie kilka lat zajmie. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Opublikowano 15 sierpnia 2022 [mention=33596]moski81[/mention]Miał być jakiś patch na konsole usprawniający grę online, ale nie wiem kiedy wychodzi. Na FB masz grupę Diablo2 R, tam na pewno znajdziesz link do discorda, ludzi do gry i oferty pod handel (jest też jakaś apka na telefon do handlu). Ja zacząłem niedawno na PS5 ale wszystko offline na hardkorze - będę celował w platynę, pewnie kilka lat zajmie.Też celowałem, wywaliłem się na 72 lvl, 2 akt czarodziejka, tv się wyłączył i nie ogarnąłem pauzy.Wysłane z mojego moto g pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Opublikowano 15 sierpnia 2022 (edytowane) Na czarodziejce to nie dotykam hella bez odpowiedniego sprzetu, cta to minimum. Robie kilka postaci rownolegle bo i tak wszystkimi trzeba ukonczyc hell, do tego muly i shared stashe wiec nawet jak ktos padnie to nie ma wielkiej straty. No i co jakis czas kopia save do chmury. HC to jest zupelnie inna gra, trzeba modyfikowac build pod defensywe, korzystac z szerszego wachlarza itemow i RW, a na hell nie wychodzic z miasta bez max resow i solidnego HP. Edytowane 15 sierpnia 2022 przez smoo Cytuj
Lipert 102 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Podpowie ktoś gdzie najszybciej wydropie korbacz pod hoto tak żeby wycraftowac 4 sockety? Runek trochę mam do craftow, pod hoto sam wydropilem a korbacze teraz jakoś mi nie lecą. Krowy? Jaki poziom? Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Opublikowano 18 sierpnia 2022 na krowach normal mozesz wydropic max 4os flail i w zwiazku z tym jak wydropisz bialy bez os to u Larzuka masz gwarantowane 4os z questa 1 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Opublikowano 20 sierpnia 2022 W dniu 15.08.2022 o 14:55, smoo napisał: Na czarodziejce to nie dotykam hella bez odpowiedniego sprzetu, cta to minimum. Robie kilka postaci rownolegle bo i tak wszystkimi trzeba ukonczyc hell, do tego muly i shared stashe wiec nawet jak ktos padnie to nie ma wielkiej straty. No i co jakis czas kopia save do chmury. HC to jest zupelnie inna gra, trzeba modyfikowac build pod defensywe, korzystac z szerszego wachlarza itemow i RW, a na hell nie wychodzic z miasta bez max resow i solidnego HP. Jak tam progress? Mój Necro HC ma 83lvl, ale raczej Paladynem będę szedł na 99. Masz już jakieś ciekawe fanty offline? 1 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Opublikowano 20 sierpnia 2022 (edytowane) @stoodio Zacząłem Necro summonerem czyli klasyka, potem zrobiłem Czarke i obecnie farmię nią ostro koszmar. Szybko dropnął mi Chromatic Ire, więc czarka niezłego boosta dostała i nie pali się po Monarcha. Mam już kilka ciekawych baz pod itemki, kilka duchów, trochę setów, podstawowe RW, a nawet 2 Gheedy. Powli do przodu. Plan na najbliższe dni to skończyć piekło Necrosem na /P1, bo na koszmarze już nic ciekawego nie wyciagne raczej. W międzyczasie startuje z Trapsinka lub Javka, mam już przyzwoite itemki na start. Normalnie cisnę cały czas na /P3 bo to najlepszy stosunek dropa do trudności/czasochłonności. Jeszcze nie wiem, kim polecę na 99, ale pewnie light sorc lub może FoH pala. Zobaczymy. Edytowane 20 sierpnia 2022 przez smoo 1 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Podobno szykuja jakis grubszy update w nadchozacym patchu https://d2runewizard.com/articles/news/big-feature-next-ptr Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Opublikowano 25 sierpnia 2022 https://news.blizzard.com/en-us/diablo2/23816418/diablo-ii-resurrected-ptr-2-5-terror-zones-now-live Ociepanie. Czyzby w koncu sposob na sensowna farme 99 lvl? Ciekawie to wyglada Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Opublikowano 25 sierpnia 2022 no i elegancko, fajnie ze probuja cos nowego Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Opublikowano 28 sierpnia 2022 (edytowane) Mam zamiar wziąć się za hc, żeby kiedyś tam za x lat dobić tego trofka za 99 lvl. Tak strategicznie to jak optymalnie zacząć (ze względu na chu.owosc konsolowych serwerów Blizzarda gram tylko offline) - blizz sorc i mozolna farma gratów, czy też jest jakaś inna wydajniejsza opcja? Edit: w sumie walić to, życie jest zbyt krótkie żeby tracić kilkaset h na głupi pucharek za hc Edytowane 28 sierpnia 2022 przez columbo Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Ktoś wie może kiedy startuje season 2 laddera? Miał być parę dni temu, a nie odpalalem D2 od miesięcy, czekając na ten 2 sezon. Nie chce i się zaczynać na samym końcu S1, a w sumie zastęskniłem za tym szpilem Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Opublikowano 28 sierpnia 2022 W dniu 20.08.2022 o 12:00, smoo napisał: @stoodio Zacząłem Necro summonerem czyli klasyka, potem zrobiłem Czarke i obecnie farmię nią ostro koszmar. Szybko dropnął mi Chromatic Ire, więc czarka niezłego boosta dostała i nie pali się po Monarcha. Mam już kilka ciekawych baz pod itemki, kilka duchów, trochę setów, podstawowe RW, a nawet 2 Gheedy. Powli do przodu. Plan na najbliższe dni to skończyć piekło Necrosem na /P1, bo na koszmarze już nic ciekawego nie wyciagne raczej. W międzyczasie startuje z Trapsinka lub Javka, mam już przyzwoite itemki na start. Normalnie cisnę cały czas na /P3 bo to najlepszy stosunek dropa do trudności/czasochłonności. Jeszcze nie wiem, kim polecę na 99, ale pewnie light sorc lub może FoH pala. Zobaczymy. Ja właśnie lecę Trapką. Normal na 8 jak walec, nightmare przez upartość też na 8, ale trochę wolno szło (zwłaszcza bossowie). Teraz wkraczam na hell i zejdę do optymalnych p3. Już się nie mogę doczekać kurastowania pod runy - stałość map offline daje masę możliwości. Zajebista gierka zarówno w multi jak i w singlu 1 1 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 88lvl - hell Trapką skończony. Nie było tak źle, zgona uniknąłem - to najważniejsze. Niezwykle fartowana postać, przez cały cykl znalazła 2xVex, Jah (arcane sanctuary). Już mentalnie szykowałem się na długotrwałe intensywne poszukiwania Bera, aż tu nagle podczas przemierzania Frozen Tundry: https://i.imgur.com/ncCL0rH.mp4 W ten sposób w trzy dni skompletowałem Hoto oraz Eni 2 Cytuj
Lipert 102 Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 (edytowane) Ale.. jak w 3 dni? BTW mam na zbyciu dla trapsinki skiller z +40life ps, nld, sc Edytowane 7 września 2022 przez Lipert Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 8 września 2022 Opublikowano 8 września 2022 Sobota VEX, niedziela JAH, poniedziałek BER Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 9 września 2022 Opublikowano 9 września 2022 Nie wiem czy wiecie, ale D2R na PS4 ma fajny feature, otóż jak włączycie w bocznym menu ze Spotify jakąś muzę, to gra sama wycisza swoją i możecie lecieć na jakiejś customowej muzyce przy farmieniu 2 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 września 2022 Opublikowano 9 września 2022 To faktycznie gamechanger Na Xboxie i PC pewnie tak nie potrafią hehe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi