oFi 2 490 Opublikowano 23 lutego 2021 Opublikowano 23 lutego 2021 Gra rozbiła bank na steamie sprzedając się w astronomicznych ilościach, a nawet nie wyszła z early accesu. Ktoś już kupił? Niby kolejny survival, ale z tego co wyczytałem to jest jakiś progres w tierach (do 10tego) wiec da się w to normalnie grać i gdzieś skończyć. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 23 lutego 2021 Opublikowano 23 lutego 2021 Kolejny survival więc meh. Dla wielbicieli gatunku pewnie sztos. Cytuj
Widget 306 Opublikowano 23 lutego 2021 Opublikowano 23 lutego 2021 Za duży backlog mam, ale podobno świetna gra. Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 6 marca 2021 Opublikowano 6 marca 2021 Mam ją od 2 tygodni, ale jeszcze z różnych przyczyn się za nią nie zabrałem. Może dziś coś pogram i zdam relacje. Z tego co czytałem, to chyba wszystkim, nawet tym którzy nie lubią survivali, się podoba. Też nie jestem fanem gatunku, także się okaże. Cytuj
estel 806 Opublikowano 13 marca 2021 Opublikowano 13 marca 2021 Kupiłem wczoraj, pograłem dwie godziny, dzisiaj refund. Nie mam cierpliwości do zarządzania staminą, biegania po lesie w poszukiwaniu jeleni i farmieniu drewna. Zdecydowanie nie dla mnie. Cytuj
Widget 306 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Podobno niedługo patch VR 1 Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano 19 grudnia 2021 Opublikowano 19 grudnia 2021 Pooglądałem trochę filmików od Quaza i sprzedał mi grę. Na początek chciałem odpalić na swoim laptopie, ale chodzi jak gówno w 10 FPS 720p... Do PC mam sporadyczny dostęp, ale udało się przysiąść i kurna ale to dobre. Chyba dobrze że tego kompa nie mam u siebie bo bym tłukł w to non stop xd. Ciężko się oderwać, klimatyczny muzyczka, dobra eksploracja, wiking nie zdycha z głodu co 5 minut i nawet rąbanie drzewa nie nudzi. Do tego naprawdę przyjemne budowanie i nie dziwię się że gra odniosła sukces. Pokonałem pierwszego bossa i otwiera się coraz więcej opcji zwiedzania i wytwarzania przedmiotów. Podoba mi się że jest w wszystkim cel, a nie przetrwanie samo w sobie. Pewnie powtarzalność mnie zabije ale gierka jest naprawdę super, a nie grywam z reguły w survivale. Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano 24 listopada 2022 Opublikowano 24 listopada 2022 https://youtu.be/cZOuBjvETR8 Odkopuję temat gry roku 2021/22/23 Cytuj
Boomcio 4 145 Opublikowano 13 marca 2023 Opublikowano 13 marca 2023 Od jutra na iksboxach Valheim będzie grany. Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano 21 marca 2023 Opublikowano 21 marca 2023 Podobno jest dość poważny błąd na konsolach który resetuje świat do stanu z dnia pierwszego. Z tego co mi wiadomo to jest związany z wielkością pliku zapisu świata, po przekroczeniu 50-60 mb wielkości zapisu pliki szlag trafia. Jak komuś się przytrafi to proponuję usunąć pliki lokalnego zapisu, zrestartować grę i pozwolić na załadowanie zapisów z chmury. Niestety dalsza gra po pojawieniu się problemu nie ma sensu dopóki nie naprawią błędu. U mnie wszystko na razie w porządku, ale powoli zbliżam się do granicy rozmiaru zapisu i chyba zrobię przerwę aż naprawią. Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia Ruszyły otawrte testy nowej aktualizacji. Nowy drakkar jest wielki, muszę przebudować przystań w swojej bazie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi