Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Gra ma wyjść w tym roku na PS4 oraz piątkę.

Edytowane przez Sylvan Wielki
Zmiana zapisu tytułu z SiFu na Sifu.

• Odpowiedzi 183
  • Wyświetleń 22 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Relacja z wizyty w Paryżu bardzo ciekawa.   - gra opiera się na wiedzy faktycznego eksperta sztuk walki, który pokazywał im realistyczne zachowania mistrza kung-fu Pak Mei. Nazywa się Benjam

• Wychylasz gałkę w dół, potem wychylasz gałkę w górę, a potem naciskasz kwadrat.

• Mechanika gry i klimat świetny, szkoda tylko że to ma oprawę taką "komiksową". Liczę na tego typu grę ale coś jak Lost Judgment czy Sleeping Dogs. Jak ktoś ma 20 lat to ok, ale ja już potrzebuje

Opublikowano

Wygląda obiecująco. Aż mi się nasunął na myśl Sleeping Dogs. Zaskakujące, że mało kto robi grę ze wschodnimi sztukami walki jako motyw przewodni. 

Opublikowano
1 minutę temu, Ukukuki napisał:

Mówili coś o wersji na PC? 

A po co ci te info? Nie masz już PS5 czy wolisz to na myszce i klawiaturze ograć? :wujaszek:

Opublikowano

Myślisz, że tak wyglądająca gierka nie będzie w „4k” i 60 ks? :problem:

Opublikowano
8 minut temu, Ukukuki napisał:

Mówili coś o wersji na PC? 

W innym trailerze jest na koncu Epic Games Store exclusive

Opublikowano
3 minuty temu, balon napisał:

Myślisz, że tak wyglądająca gierka nie będzie w „4k” i 60 ks? :problem:

Patrząc po tym jak nowe konsole radzą sobie z 4k, nie zakładałbym się :) 

Opublikowano

Ta scena w korytarzu jak z Oldboya, poza tym pierwsze wrażenie jest takie, że to raczej jakiś mniejszy projekt.

Opublikowano

No konkretnie mi narobili smaka. Bardzo podoba mi sie oprawa, bardzo podoba mi sie ze tworcy mieli sie skupic na singlu i zadnego onlinowego sifu nie bedzie, a jak juz to jako dodatek. Ciekawe czy to bedzie jakas petla, czy jak rozwiaza ten motyw z umieraniem i odradzaniem sie bedac starszym. Gierka pewnie krotka ale te kilka godzin + uczciwa cena jak przy Kenie i jestem. Niech to tylko bedzie cos w stylu Jackie Chan Stuntmaster i gacie do wymiany

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie to wszystko wygląda, ciosy soczyste, efektowne, zapowiada się interesująco. Zobaczymy co wyjdzie w praniu. 

Opublikowano

Czekam mocno, zajebiscie mi sie ta gra podoba. Bitka wyglada na soczysta i satysfakcjonujaca. Oby tylko nie odstawili lipy bo to studio chyba tylko jedna gierke wypuscilo do tej pory

Opublikowano

w końcu coś nowego, również trzymam kciuki. Mam nadzieje, że na obiecankach się nie skończy :kojima:

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Sifu na nowej rozgrywce. Tym razem przedstawiono walkę w klubie. :starwars:

Edytowane przez Sylvan Wielki

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...