Opublikowano 25 lutego 20214 l Gra ma wyjść w tym roku na PS4 oraz piątkę. Edytowane 13 czerwca 20213 l przez Sylvan Wielki Zmiana zapisu tytułu z SiFu na Sifu.
Opublikowano 26 lutego 20214 l Wygląda obiecująco. Aż mi się nasunął na myśl Sleeping Dogs. Zaskakujące, że mało kto robi grę ze wschodnimi sztukami walki jako motyw przewodni.
Opublikowano 26 lutego 20214 l 1 minutę temu, Ukukuki napisał: Mówili coś o wersji na PC? A po co ci te info? Nie masz już PS5 czy wolisz to na myszce i klawiaturze ograć?
Opublikowano 26 lutego 20214 l PS5 mam do eksów ale jak coś mogę kupić na PC to wolę mieć pewność ,że zagram w natywnej i będę miał minimum te 60 klatek xd
Opublikowano 26 lutego 20214 l 8 minut temu, Ukukuki napisał: Mówili coś o wersji na PC? W innym trailerze jest na koncu Epic Games Store exclusive
Opublikowano 26 lutego 20214 l 3 minuty temu, balon napisał: Myślisz, że tak wyglądająca gierka nie będzie w „4k” i 60 ks? Patrząc po tym jak nowe konsole radzą sobie z 4k, nie zakładałbym się
Opublikowano 26 lutego 20214 l Ta scena w korytarzu jak z Oldboya, poza tym pierwsze wrażenie jest takie, że to raczej jakiś mniejszy projekt.
Opublikowano 27 lutego 20214 l No konkretnie mi narobili smaka. Bardzo podoba mi sie oprawa, bardzo podoba mi sie ze tworcy mieli sie skupic na singlu i zadnego onlinowego sifu nie bedzie, a jak juz to jako dodatek. Ciekawe czy to bedzie jakas petla, czy jak rozwiaza ten motyw z umieraniem i odradzaniem sie bedac starszym. Gierka pewnie krotka ale te kilka godzin + uczciwa cena jak przy Kenie i jestem. Niech to tylko bedzie cos w stylu Jackie Chan Stuntmaster i gacie do wymiany
Opublikowano 26 marca 20214 l Fajnie to wszystko wygląda, ciosy soczyste, efektowne, zapowiada się interesująco. Zobaczymy co wyjdzie w praniu.
Opublikowano 26 marca 20214 l Czekam mocno, zajebiscie mi sie ta gra podoba. Bitka wyglada na soczysta i satysfakcjonujaca. Oby tylko nie odstawili lipy bo to studio chyba tylko jedna gierke wypuscilo do tej pory
Opublikowano 26 marca 20214 l w końcu coś nowego, również trzymam kciuki. Mam nadzieje, że na obiecankach się nie skończy
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Autor Sifu na nowej rozgrywce. Tym razem przedstawiono walkę w klubie. Edytowane 13 czerwca 20213 l przez Sylvan Wielki
Opublikowano 8 lipca 20213 l Na trailerach/dynamicznych ujęciach wygląda bosko, ale czuję w kościach, że może być taka bieda yakuza.