Skocz do zawartości

Sifu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakoś kompletnie nie czuć impaktu ciosów, twórcy powinni zagrać w np. Sleeping Dogs bo tam było lepiej to zrobione. Na ten moment obawiam się że to będzie taki Rise to Honor tylko bez znanej twarzy.

Opublikowano

Pytanie, czy powrót po latach starszą osobą, ma jakieś konsekwencje, np. wiek=mniejsza siła, wytrzymałość ( jak w życiu)? Bo jak tylko wizualnie ma być różnica, a starzec napitala jak młody bóg, to trochę bez sensu...

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mechanika gry i klimat świetny, szkoda tylko że to ma oprawę taką "komiksową". Liczę na tego typu grę ale coś jak Lost Judgment czy Sleeping Dogs.

Jak ktoś ma 20 lat to ok, ale ja już potrzebuje realnego świata, a nie bajkowego.

• Lubię! 1
  • Dzięki 1
  • Haha 1
  • WTF 1
Opublikowano
3 godziny temu, Przemo napisał:

Jak ktoś ma 20 lat to ok, ale ja już potrzebuje realnego świata, a nie bajkowego.

Ja pierdole XD

Opublikowano (edytowane)

Pewne gierki nie są dla dzieci jak choćby TLOU 2. Ale to powinieneś wiedzieć. Widzę, że niektórzy mają ze sobą emocjonalne problemy i wylewają swoje frustracje w necie.

Edytowane przez Przemo
Opublikowano
2 minuty temu, Przemo napisał:

Co pierdolisz? nie rozumiesz, że nie  każdego kręcą klimaty typu tsubasy, tokyo 2020 itp. Mnie taka oprawa w ogóle nie podchodzi.

mamy tutaj poważnego, dorosłego gracza, nie żadnego nintendofila

szacunek się należy, wymierający to gatunek

• Haha 2
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pokazują jak zmienia się wiek bohatera, licznik wskakuje na cyfrę 70, a tam kolo nadal gibki i zgrabny tylko z siwymi włosami i pipami pod oczami. W takim wieku ludzie nie tylko przestają być zwinni jak koty, ale też zmienia się ich budowa ciała. Wiem że to tylko gra, ale tutaj "dziadek" rusza się jak młodziak...immersja rozwalona

Opublikowano
W dniu 18.11.2021 o 19:56, genjuro napisał:

Pokazują jak zmienia się wiek bohatera, licznik wskakuje na cyfrę 70, a tam kolo nadal gibki i zgrabny tylko z siwymi włosami i pipami pod oczami. W takim wieku ludzie nie tylko przestają być zwinni jak koty, ale też zmienia się ich budowa ciała. Wiem że to tylko gra, ale tutaj "dziadek" rusza się jak młodziak...immersja rozwalona

Chyba nie oglądałeś starych japońskich filmów karate ;)

Opublikowano
W dniu 18.11.2021 o 17:56, Figuś napisał:

tu w lepszej jakości

Ten filmik bardziej mnie zaintrygował niż jakies efekciarskie trailery. Ja nie wiem kiedy te wszytskie cuda będę ogrywać :)

Opublikowano
Teraz, LukeSpidey napisał:

Chyba nie oglądałeś starych chińskich filmów kung-fu ;)

Tych gdzie Jackie Chan walczył 20 minut z dziadkiem pijącym wódkę?

• Plusik 1
Opublikowano
16 minut temu, Figuś napisał:

Najlepszy filmy z kung fu, odbierdol się

O tego mi chodzi, ja tylko udowodniłem że bohater SIFU może być dziadkiem i dawać radę :)