Donatello1991 1 438 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia To krótka, ale satysfakcjonująca. Z plusa weszło jak złoto. 1 Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Tam jest jeszcze dodatkowa walka w zakończeniu jak się daruje życie bossom. 1 Cytuj
BRY@N 1 590 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Tylko żeby ta walka się odpaliła, trzeba to życie darować wszystkim bossom przed tym ostatnim. Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia W sumie to nie dodatkowa walka tylko trzecia faza ostatniego bossa. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia Jakieś tipy w jakie umiejętności inwestować? Zabiłem właśnie drugiego bossa ale straciłem przy tym z 4 lata xddd. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia 4 lata to całkiem spoko wynik jak na drugiego bossa. W sumie inwestuj w techniki, bo mocno potrafią się przydać. Podcięcie nie dość, że samo w sobie zadaje jakieś obrażenia posturze to jeszcze możesz podnieść chłopka za szmaty i po drodze mu wklepać troszkę. Nie ma kiepskich upgrejdów, wszystko się przydaje. 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 637 Opublikowano 27 października Autor Opublikowano 27 października Nieco ponad 2 lata temu zdobyłem w tej wspaniałej grze. Jakiś czas temu, dzięki usłudze game Pass, wróciłem pewnego wieczora do niej i znowu bawiłem się kapitalnie. Przeszedłem całą linię fabularną i pograłem nieco na arenach, których na PS nie sprawdzałem, ponieważ nie były dostępne na premierę. Świetny tytuł. Być może kiedyś skuszę się raz jeszcze tym razem wybierając wersję na Słicza. 1 Cytuj
XM. 11 018 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października To lepiej sobie daruj bo wersja na switcha to jest jakiś skandal. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi