Hubert249 4 285 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Dlaczego ciągle mam 20 lat i się nie starzeje po zgonie? Poziom trudności to adept i jestem w klubie. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego Nigdy tak nie miałem, patrząc po sieci to musi być jakiś bug. Reddity podpowiadają, żeby zrobić nowy save. 1 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego 1 godzinę temu, Bzduras napisał: Nigdy tak nie miałem, patrząc po soeci to musi być jakiś bug. Reddity podpowiadają, żeby zrobić nowy save. Zaraz sprawdzę. Pomogło, dzięki @Bzduras Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca 3 minuty temu, Donatello1991 napisał: Co za gówno. Wyjebałem. Zajebsita gra. Nie mogłem się od niej oderwać. Cytuj
Pupcio 18 601 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca donatello nie przyzwyczajony do gier gdzie trzeba robić coś więcej poza trzymaniem gały do przodu 1 Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca Jeszcze się nie nauczyliście? Wróci jutro, powie, że jednak dał szansę. Goty. Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca Znaczy problem jest na początku gdzie pokazuje lewą gala w dół góra+ kwadrat. Robię i nie działa. Cytuj
PiotrekP 1 862 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca Mi też to siadło dopiero za którymś razem. Zbyt wiele nie pograłem, bo wciągnęły mnie 2 inne tytuły, ale kiedyś do tego też dojdę. Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca Dobra gra, ale trudna, wymagająca nauki, no i na rogale nie mam tolerancji. Te umiejętności też mogłyby wpadać na stałe od razu, a nie, że jest ileś tam szczebli, a tak zaczynasz cały czas z podstawowym zestawem. To jest mój główny problem, jeśli jest zbyt grindersko i gra nie szanuje największej waluty jaką jest twój czas. Niech ta moda się skończy, tak samo jak na klony soulsów. 2 Cytuj
OldMuffin 9 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Mnie wciągnęła gierka bardzo. Idealna na krótkie sesyjki po pracy. Powtarzam sobie spokojnie pierwszy etap, aż mój poziom będzie dla mnie satysfakcjonujący. Wbrew pozorom gra chyba nie jest wcale taka trudna, wystarczy na spokojnie ogarniać co się dookoła dzieje, a rozgrywka daje duuużo satysfakcji. Jakie umiejętności najlepiej odblokowywać? Pewnie to już było milion razy w tym temacie poruszane, ale poproszę jeszcze raz xd Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca O co tu chodzi do kurwy nędzy? Już 5h to robię i nie mogę przejść. 3 Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Wychylasz gałkę w dół, potem wychylasz gałkę w górę, a potem naciskasz kwadrat. 5 Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Dobra poszła. Zjebany samouczek. Za brak pominięcia wielki fuck u. Gierka kozak się zapowiada. 1 1 Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Potrzebowałeś jebanego wyjaśnienia komendy z tutoriala "gałka w dół, gałka w górę, kwadrat" w formie pisanej żeby przejść dalej? Powodzenia z resztą gry xd Następne w kolejce było "gałka w dół, gałka w górę, trójkąt" - ogarnąłeś sam czy Ci rozpisać? 1 Cytuj
Jukka Sarasti 378 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Po postach powyżej będę śledził temat z zainteresowaniem, bo w tej grze są nawet większe wyzwania, niż ruchy gałką i kwadrat Grę ukończyłem w ubiegłym roku - z miejsca wskoczyła do mojego życiowego topu, cudowna gra. Na ten rok zostawiłem sobie powrót i przejście wszystkich map na 20 roku życia (zakończyłem grę bodajże ok. 40 lat przy pierwszym przejściu) i zrobienie wszystkich aren. A dodam, że nigdy nie bawię się w jakieś platyny i okolice. 1 Cytuj
BRY@N 1 590 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Widziałem kiedyś zapowiedź tej gry i później jakoś mnie ona ominęła. Całe szczęście wpadła do plusa bo jest zajebista Normalnie grasz i jakbyś widział to 1 Cytuj
Pupcio 18 601 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Początek może trochę zniechęcić jak ktoś długo nie grał w gre która rzeczywiście jest jakimś tam wyzwaniem ale jak się człowiek wkręci to ja jestem obecnie na 4 bossiku i jest dobrze w chuy Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Przejdę te grę na luzie. Czasem mam zwieche na byle czym, a potem płynę Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca W tutoriale nie jest nic zepsute? Jestem na uchylaniu 1/5, pierwsza sekwencja siada, po której nawet jak nic nie zrobię to jest info, że za wcześnie wykonane. Cytuj
Pupcio 18 601 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca Trzeba dobrze wyczuć, też się z tym męczyłem xD 2 Cytuj
BRY@N 1 590 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca Kwestia wyczucia, ja wczoraj grę skończyłem i kurcze ostatni raz system walki taką frajdę dawał przy Sekiro. Teraz już tylko czyszczenie do platyny Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 23 marca Opublikowano 23 marca Ja dziś zaczynam 3 lokacje i faktycznie gierka wymiata. Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia Chyba ukończyłem grę Ona ma 5 lokacji tylko? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi