Opublikowano 13 marca 20214 l Widać, że to będize zwkła szczelanka do bezmyślnie szturmujacych Obcych. Może jakby dołożyli friendly fire i jakby każda zmiana magazynka pozbawiała nas amunicji w nim zawartej to by dodało trochę taktyki do tej zabawy, ale nic z tego pewnie nie będize. Animacje sa okrojone, np. gosciu rozstawia wieżyczkę a ona po prostu sie materializuje nic przy niej nei majstruje, nie zabiera to cennego czasu. Szukuje sie strzelanie do rzutek w klimacie Obcego, ale mam nadzieję, że ostatecznie będzie to dawać frajdę.
Opublikowano 13 marca 20214 l Oj, friendly fire by się przydał, coś na wzór Helldivers zrobić tę grę, ale w TPP tym razem.
Opublikowano 13 marca 20214 l Ale było gdzieś mówione że na wyższych poziomach trudności FF nie będzie?
Opublikowano 13 marca 20214 l Pewnie bedzie jako osobna opcja do wlaczenia bo inaczej dzieciaki by sie pozabijaly.
Opublikowano 13 marca 20214 l Te nowe xenomorphy dla mnie sa slabo zrobione, wydaje mi sie ze wystarczyly by stare znane z filmow z dobra inteligencja i zmiennym zachowaniem np opluje kwasem albo atak ogonem
Opublikowano 13 marca 20214 l Mogli tez wziac motion capture z Ciebie a nie tworzyc animacje biegania na czterech od nowa.
Opublikowano 23 sierpnia 20213 l Na metacritic 70/10, czyli całkiem nieźle. Cena 170, to poczekam aż zjedzie do stówki i chętnie pogram.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Autor Ja tam poczekam bo coś czuję że gra może wylądować szybko w GP/PS+
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l No idealna gra do Game Passa, jak to World War Z co graliśmy razem. Jak trafi to bardzo chętnie pogram w coopie @Figuś.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Autor 1 minutę temu, suteq napisał: No idealna gra do Game Passa, jak to World War Z co graliśmy razem. Jak trafi to bardzo chętnie pogram w coopie @Figuś. no kurwa
Opublikowano 15 grudnia 20213 l To aliens fireteam to taki balas, że dawno w nic tak nudnego i generycznego nie grałem. Do tego mega tragiczny feeling strzelania w grze opartej w 99% na strzelaniu.
Opublikowano 16 grudnia 20213 l 12 godzin temu, Soban napisał: To aliens fireteam to taki balas, że dawno w nic tak nudnego i generycznego nie grałem. Do tego mega tragiczny feeling strzelania w grze opartej w 99% na strzelaniu. Aż taka chujnia? Mieliśmy dzisiaj odpalać z ziomkami właśnie. Oceny widzę nie takie złe - średnia 7/10.
Opublikowano 16 grudnia 20213 l 30 minut temu, sprite napisał: Aż taka chujnia? Mieliśmy dzisiaj odpalać z ziomkami właśnie. Oceny widzę nie takie złe - średnia 7/10. My z kumplem wymiękliśmy po 1 misji xd
Opublikowano 16 grudnia 20213 l 28 minut temu, sprite napisał: Aż taka chujnia? Mieliśmy dzisiaj odpalać z ziomkami właśnie. Oceny widzę nie takie złe - średnia 7/10. Graliśmy wczoraj z @Dante i @CoATI - gówno straszne. Alieny biegają jak małe pieski, respawnują się bekowo i wszystkie idą po sznurku. Lecą gęsiego jak na wycieczce szkolnej. Wywaliliśmy po jakiejś godzinie, nie polecam. Do takiego strzelania bardzo nawalania lepiej se pograć w Outriders.
Opublikowano 19 grudnia 20213 l Autor Podpisuję się obiema rencyma, no nie daliśmy rady z @suteq nie warto nawet jak za darmo w gamepassie
Opublikowano 19 grudnia 20213 l Najgorsze jest to że na trailerach i gameplayach w okolicach premiery wyglądało to nawet obiecująco a po ograniu 5 misji stwierdzam że to parujący stolec. Unikać.
Opublikowano 19 grudnia 20213 l Ta gra od początku pachniała łajnem, tak jak większość gier z obcym od paru lat. Alien Isolation to był wypadek przy pracy
Opublikowano 19 grudnia 20213 l Zaden wypadek, Alien Isolation to było dziecko poczęte w kochającym sie domu dziekuje ci creative assembly za przekonanie segi do zrobienia tej gry i przepraszam za graczy