Skocz do zawartości

Aliens: Fireteam Elite

Featured Replies

Opublikowano

Widać, że to będize zwkła szczelanka do bezmyślnie szturmujacych Obcych. Może jakby dołożyli friendly fire i jakby każda zmiana magazynka pozbawiała nas amunicji w nim zawartej to by dodało trochę taktyki do tej zabawy, ale nic z tego pewnie nie będize. Animacje sa okrojone, np. gosciu rozstawia wieżyczkę a ona po prostu sie materializuje nic przy niej nei majstruje, nie zabiera to cennego czasu. Szukuje sie strzelanie do rzutek w klimacie Obcego, ale mam nadzieję, że ostatecznie będzie to dawać frajdę.

• Odpowiedzi 60
  • Wyświetleń 5,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dobra rozkmina, ale nadal to za mało, żeby...   ...normalny, nie nabijający platyn/arczików, biały, heteroseksualny, lewicowy, wierzący, posiadający napletek, regularnie pisujący na forumku,

• Alien Isolation 2 poproszę, a nie taki kał.

• Nowy gameplay i krótki opis dwóch klas postaci.    

Opublikowano

Wiadomo czy będzie split screen?

Opublikowano

Oj, friendly fire by się przydał, coś na wzór Helldivers zrobić tę grę, ale w TPP tym razem. 

Opublikowano

Ale było gdzieś mówione że na wyższych poziomach trudności FF nie będzie? 

Opublikowano

Te nowe xenomorphy dla mnie sa slabo zrobione, wydaje mi sie ze wystarczyly by stare znane z filmow z dobra inteligencja i zmiennym zachowaniem np opluje kwasem albo atak ogonem

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Idealna pozycja do gamepassa. :xboss: 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na metacritic 70/10, czyli całkiem nieźle. 

Cena 170, to poczekam aż zjedzie do stówki i chętnie pogram.

Opublikowano

No idealna gra do Game Passa, jak to World War Z co graliśmy razem. Jak trafi to bardzo chętnie pogram w coopie @Figuś. :)

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, suteq napisał:

No idealna gra do Game Passa, jak to World War Z co graliśmy razem. Jak trafi to bardzo chętnie pogram w coopie @Figuś. :)

no kurwa :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

To aliens fireteam to taki balas, że dawno w nic tak nudnego i generycznego nie grałem. Do tego mega tragiczny feeling strzelania w grze opartej w 99% na strzelaniu.

Opublikowano
12 godzin temu, Soban napisał:

To aliens fireteam to taki balas, że dawno w nic tak nudnego i generycznego nie grałem. Do tego mega tragiczny feeling strzelania w grze opartej w 99% na strzelaniu.

Aż taka chujnia? Mieliśmy dzisiaj odpalać z ziomkami właśnie. Oceny widzę nie takie złe - średnia 7/10.

Opublikowano
30 minut temu, sprite napisał:

Aż taka chujnia? Mieliśmy dzisiaj odpalać z ziomkami właśnie. Oceny widzę nie takie złe - średnia 7/10.

My z kumplem wymiękliśmy po 1 misji xd

Opublikowano
28 minut temu, sprite napisał:

Graliśmy wczoraj z @Dante i @CoATI - gówno straszne. Alieny biegają jak małe pieski, respawnują się bekowo i wszystkie idą po sznurku. Lecą gęsiego jak na wycieczce szkolnej. Wywaliliśmy po jakiejś godzinie, nie polecam. Do takiego strzelania bardzo nawalania lepiej se pograć w Outriders.

Opublikowano

Najgorsze jest to że na trailerach i gameplayach w okolicach premiery wyglądało to nawet obiecująco a po ograniu 5 misji stwierdzam że to parujący stolec. Unikać. 

Opublikowano

Zaden wypadek, Alien Isolation to było dziecko poczęte w kochającym sie domu :usmiech: dziekuje ci creative assembly za przekonanie segi do zrobienia tej gry i przepraszam za graczy :smutas: