Czoperrr 5 239 Opublikowano 19 grudnia 2021 Opublikowano 19 grudnia 2021 Absolutna topka tamtej generacji. Natomiast ten nowy twór przypomina mi Colonial Marines, które kupiłem za grosze do kolekcji PS3 bo to w końcu tytuł z historią, no ale był niegrywalny. Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 20 grudnia 2021 Opublikowano 20 grudnia 2021 Ja Colonial Marines kupiłem w dniu premiery i nawet splatynowałem Spoko średniak, na pewno crapem bym tego nie nazwał, ale też nie znałem bullshotów wcześniej, więc nie miałem wyobrażeń i fantazji. 1 Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 20 grudnia 2021 Opublikowano 20 grudnia 2021 A mi się tam gra bardo podoba, zdecydowanie lepsza niż np. Back4blood. Niczym nieskrępowane strzelanie, z fajną muzyką i klimatem bez miliona pierdół. Gierka w sam raz na półgodzinne sesje. Cytuj
Daddy 4 240 Opublikowano 22 grudnia 2021 Opublikowano 22 grudnia 2021 Pograłem 20minut i wywaliłem to z dysku. Na filmikach wyglądało spoko ale jak ma się pada w łapie to po Halo to strzelanie jest tak słabe...... Walenie z kapiszonów, obcy zachowują się 3x gorzej niż Juves z Gerasów do których mają podobne zachowanie. Zero zaszczucia, klimatu czy uczucia że walczymy z obcymi a strzelamy do dmuchanych balonów. Jedyny plus to muzyka. Taki B4B to z dwie klasy wyżej. Znowu trzeba czekać XX lat na dobrą grę w uniwersum Aliena Dzięki Pan Spencer za oszczędzone 150zl. 2 Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 22 grudnia 2021 Opublikowano 22 grudnia 2021 To samo, odpaliłem, nawet nie chciało mi się kończyć pierwszej misji. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 26 grudnia 2021 Opublikowano 26 grudnia 2021 Również podbijam hejty. Pograłem z Farmerosem 2 godziny w koopie i wypierdoliłem z dysku. Cytuj
Boomcio 4 145 Opublikowano 26 grudnia 2021 Opublikowano 26 grudnia 2021 Przyłączam się. Nawet nie włączyłem, a wyjebałem z dysku. Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 26 grudnia 2021 Opublikowano 26 grudnia 2021 To ja w opozycji napiszę, że mi się nawet podoba, ale ukończenie choćby jednej misji na Standardzie z randomami jest niezłym wyzwaniem (z botami nawet nie ma co próbować) Sytuacja troche jak z Terminatorem od Teyon - małe, niedoświadczone studio, z wielką licencją w ręku. Nie wyszło im to najgorzej w temacie samego gameplayu, ale otoczka jest wybitnie GAASowa i wolałbym coś podobnego w singlu, z opcjonalnym co-opem, klimatem zaszczucia i cut-scenkami, budującymi fabułę. Niemniej jednak samo strzelanko ma klimat, jest soczyste, obcy legancko reagują na trafienia i ogolnie fajnie się wali do nich tymi kultowymi giwerami. Do tego całkiem fajne skille z cooldownem i kooperacyjnie to może być naprawdę fajny tytuł, bo zarówno lokacje, klimat, dźwięk i obcy są tu fajnie zrobione. Ogólnie to takie trochę World War Z tyle że na licencji Aliena i wyszło to całkiem porządnie muszę przyznać. Nie wiem, jak z zawartością na chwilę obecną, bo ledwo pierwszą misję, pierwszej kampanii udało mi się zaliczyć, więc póki co nie mam powodów do narzekań. No i lepszy edytor postaci by się przydał, bo po dzisiejszym seansie ALIENS (właśnie przez to stwierdziłem, że sobie ściągnę gierkę z GP) chciałem zrobić sobie Vasquez, ale tak średnio bym powiedział: 1 Cytuj
Boomcio 4 145 Opublikowano 27 grudnia 2021 Opublikowano 27 grudnia 2021 Dobra rozkmina, ale nadal to za mało, żeby... ...normalny, nie nabijający platyn/arczików, biały, heteroseksualny, lewicowy, wierzący, posiadający napletek, regularnie pisujący na forumku, nie posiadający schorzeń po trzydziestce, nie zgłaszający problemów z erekcją, nie ruchający tylko masturbujący się, wycierający dupę na stojąco - nie siedząco, nie pijący za dużo, raczej mało i wstający w nowy rok niczym młody bóg po lampce bezalkoholowego drogiego szampana, kładący się w sylwestra przed 23cią, szczepiący się regularnie, grający w nintendogierki, nie grający w ubigierki, otrzymujący dużo plusów na psxExtreme( wyznaczniku zayebistości everforever ) chciał w to grać. 3 1 Cytuj
SebaSan1981 3 630 Opublikowano 27 grudnia 2021 Opublikowano 27 grudnia 2021 No takiej autopromocji na forum to jeszcze nie widziałem. Idealny opis na ogłoszenie matrymonialne! Cytuj
Boomcio 4 145 Opublikowano 27 grudnia 2021 Opublikowano 27 grudnia 2021 11 godzin temu, SebaSan1981 napisał: No takiej autopromocji na forum to jeszcze nie widziałem. Idealny opis na ogłoszenie matrymonialne! To osobowość userów forum w pigułce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi