Skocz do zawartości

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

Featured Replies

Opublikowano

Ty no te nie są aż takie złe przecież. Widzialem jakies okropne w kreskówce więc te z gry już w ogóle wyglądają super 

• Odpowiedzi 317
  • Wyświetleń 30,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Chyba człowiek nigdy nie doczeka się jakieś porządnej gry z zółwiami tylko skazane są na jakieś gunwo ze snesa w sumie peak na turtlesy jest z dwie dekady za nimi więc nie ma co się dziwić. Animowane

• No nie, Ludzie kupują 12 tf i 10,3 tf aby grać w pikseloze z 92 roku. Litości kuwa. Śmiech na sali i tyle. No ale hipsteriada growa może zakręcić wąsa, wskoczyć na rower babci i po drodze po gierke z

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Gra ukończona. Z zegarkiem w ręku 143 min. znakomitej zabawy. Cowabunga/10. Jeżeli ktoś lubi piksel art, dobrze bawił się przy Streets of Rage 4 przykładowo, a dodatkowo miło wspomina kultowa kreskówk

Opublikowano

no były gorsze te takie jak z plastelinki

TMNT-1.jpg

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

No te żółwie odpady właśnie widziałem  :/

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Splinter jako grywalna postać? Superancko, już z Młodym zacieramy ręce!

Opublikowano

Streets of Rage 4, nowe Żółwie. No Panie, pięknie.

Dejcie mi jeszcze Golden Axe, Double Dragon i kilka innych klasyków w tak odświeżonej formule to już w ogóle :banderas: 

Opublikowano
16 minut temu, SebaSan1981 napisał:

Splinter jako grywalna postać? Superancko, już z Młodym zacieramy ręce!

Jeszcze poprosze Casey Jonesa :cool:

Opublikowano

Te animacje są nadzwyczaj dopieszczone :notbad:

Gierka ląduje na WishList u mnie 

Opublikowano

Bedzie grane na switchu, mam nadzieje, ze 4 joycony wystarcza

Opublikowano
  • Autor
24 minuty temu, Cedric napisał:

Streets of Rage 4, nowe Żółwie. No Panie, pięknie.

Dejcie mi jeszcze Golden Axe, Double Dragon i kilka innych klasyków w tak odświeżonej formule to już w ogóle :banderas: 

River City Girls Zero czyli można rzec odświeżony snesowy Kunio Tachi No Banka też już bliziutko premiery :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ale to chyba nie ten temat ;) ja biore wszystkie te gry na Steam żeby miec na wieki wieków.

Opublikowano

Chyba nie ma sensu zakładać to składanki staroci osobnego tematu. Kurcze też mnie kusi pudełeczko, każda gra była grana i każdą uwielbiam

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Chyba nie ma sensu zakładać to składanki staroci osobnego tematu. Kurcze też mnie kusi pudełeczko, każda gra była grana i każdą uwielbiam

Cześć jestem fanem żółwi tak jak ty. Najbardziej lubię Michelangelo bo jest cool. Kupię w pudełeczku zarówno składankę jak i te nowe. Oczywiście na Switcha.

Opublikowano

Ja lubie leonardo bo jest szefem i ciacha ninja klanu stopy kozag katanami

Opublikowano

Powiedziałbym kogo z nich lubię najbardziej, ale na tym forum lepiej się do tego nie przyznawać.

Opublikowano
2 godziny temu, pawelgr5 napisał:

Ale to chyba nie ten temat ;) ja biore wszystkie te gry na Steam żeby miec na wieki wieków.

Moj blad, zapomnialem, ze ta skladanka wychodzi :pawel:

• 5 tygodni później...
Opublikowano

ŚWIEŻUTKI gameplay turtlasów

Opublikowano
W dniu 23.03.2022 o 12:34, pawelgr5 napisał:

poprawiam się, będzie pudło

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Szkoda że pewnie cena jakaś z kosmosu :pechowiec:

Opublikowano

Jeszcze nie ma ceny, ale inne limitki u nich widzilem po 50-60 euro, to chyba nie ma tragedii.

3 minuty temu, Pupcio napisał:

Szkoda że pewnie cena jakaś z kosmosu :pechowiec:

Opublikowano

Noooo to jeszcze bym się tyle dał ogolić za potężne turtlasy