Opublikowano 28 sierpnia 20213 l Ty no te nie są aż takie złe przecież. Widzialem jakies okropne w kreskówce więc te z gry już w ogóle wyglądają super
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l no były gorsze te takie jak z plastelinki Edytowane 28 sierpnia 20213 l przez devilbot
Opublikowano 11 lutego 20223 l Autor Splinter jako grywalna postać? Superancko, już z Młodym zacieramy ręce!
Opublikowano 11 lutego 20223 l Streets of Rage 4, nowe Żółwie. No Panie, pięknie. Dejcie mi jeszcze Golden Axe, Double Dragon i kilka innych klasyków w tak odświeżonej formule to już w ogóle
Opublikowano 11 lutego 20223 l 16 minut temu, SebaSan1981 napisał: Splinter jako grywalna postać? Superancko, już z Młodym zacieramy ręce! Jeszcze poprosze Casey Jonesa
Opublikowano 11 lutego 20223 l Te animacje są nadzwyczaj dopieszczone Gierka ląduje na WishList u mnie
Opublikowano 11 lutego 20223 l Autor 24 minuty temu, Cedric napisał: Streets of Rage 4, nowe Żółwie. No Panie, pięknie. Dejcie mi jeszcze Golden Axe, Double Dragon i kilka innych klasyków w tak odświeżonej formule to już w ogóle River City Girls Zero czyli można rzec odświeżony snesowy Kunio Tachi No Banka też już bliziutko premiery
Opublikowano 23 marca 20223 l Ale to chyba nie ten temat ja biore wszystkie te gry na Steam żeby miec na wieki wieków.
Opublikowano 23 marca 20223 l Chyba nie ma sensu zakładać to składanki staroci osobnego tematu. Kurcze też mnie kusi pudełeczko, każda gra była grana i każdą uwielbiam
Opublikowano 23 marca 20223 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: Chyba nie ma sensu zakładać to składanki staroci osobnego tematu. Kurcze też mnie kusi pudełeczko, każda gra była grana i każdą uwielbiam Cześć jestem fanem żółwi tak jak ty. Najbardziej lubię Michelangelo bo jest cool. Kupię w pudełeczku zarówno składankę jak i te nowe. Oczywiście na Switcha.
Opublikowano 23 marca 20223 l Ja lubie leonardo bo jest szefem i ciacha ninja klanu stopy kozag katanami
Opublikowano 23 marca 20223 l Powiedziałbym kogo z nich lubię najbardziej, ale na tym forum lepiej się do tego nie przyznawać.
Opublikowano 23 marca 20223 l Za gówniaka zagrywałem się w nesowe Turtelesy, zwłaszcza trójkę Manhattan Project jakie to było dobre Ost dalej mam w głowie.
Opublikowano 23 marca 20223 l 2 godziny temu, pawelgr5 napisał: Ale to chyba nie ten temat ja biore wszystkie te gry na Steam żeby miec na wieki wieków. Moj blad, zapomnialem, ze ta skladanka wychodzi
Opublikowano 25 kwietnia 20222 l W dniu 23.03.2022 o 12:34, pawelgr5 napisał: Ale to chyba nie ten temat ja biore wszystkie te gry na Steam żeby miec na wieki wieków. poprawiam się, będzie pudło
Opublikowano 25 maja 20222 l Jeszcze nie ma ceny, ale inne limitki u nich widzilem po 50-60 euro, to chyba nie ma tragedii. 3 minuty temu, Pupcio napisał: Szkoda że pewnie cena jakaś z kosmosu