Opublikowano 11 czerwca 20222 l W dniu 10.06.2022 o 11:04, PanKamil napisał: No nie, Ludzie kupują 12 tf i 10,3 tf aby grać w pikseloze z 92 roku. Litości kuwa. Śmiech na sali i tyle. No ale hipsteriada growa może zakręcić wąsa, wskoczyć na rower babci i po drodze po gierke z 92 roku jeszcze zahaczyć o starbucksa po sojowe latte a potem ogłosić się koneserem gierek. No widac, ze nie jestes koneserem gierek - przeciez na pierwszy rzut oka widac, ze miedzy TMNT z poczatku lat '90, a tymi tutaj jest gameplayowa przepasc.
Opublikowano 11 czerwca 20222 l 23 godziny temu, Paolo1986 napisał: Nie kojarzę, aby w filmach, czy jakiejkolwiek grze można było naparzać przeciwników jako April A najlepsza bijatyka z Żółwiami? April była tam grywalna z tego co pamiętam.
Opublikowano 11 czerwca 20222 l nie pamiętam żeby była grywalna, zawsze się ją ratowało ale dobrze, że tutaj jest nie wpisujcie w google grafika "tmnt sex"
Opublikowano 11 czerwca 20222 l Autor Ja biorę standardową edycję na ps4 z LRG. Fakt że przyjdzie troszkę poczekać po preorderze ale mam czas. Do czasu nowych żółwi, pogram sobie w stare dobre Turtles Manhattan Project na Famicomie AV
Opublikowano 11 czerwca 20222 l Do czasu aż przyjdzie pudełko można ograć w gamepassie albo pirata na decku. Ciekawe co tam ekstra przygotują twórcy jakie tryby i stuff do odblokowania typu galeria itp lubię takie gówna i nie chciałbym czystej wersji bez trybów na wzór arcade. Jestem dobrej myśli bo w SoR4 dostarczyli soczyście kontentu.
Opublikowano 11 czerwca 20222 l Autor Fajnie by było jakby były różne zakończenia, zależnie od postaci lub skladu w jakim graliśmy albo jakieś odnogi, alternatywne ścieżki lub levele. Albo w miarę swobodne bieganie po mieście jak w River City Girls.. ale z rozkminami chyba za daleko się rozpędziłem
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Fajny materiał od twórców. Dodatkowo gra jest już dostępna do preloadu:
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Boze, jak recznie rysowana grafika jest cudowna. Czuc pasje, milosc, zajawke. Rzygac sie chce od tych generycznych gierek 3d - ctrl c, ctrl v. Najbardziej mnie to uderzylo przy premierze Soul Calibur 6 - te gry byly zawsze dopieszczone, a tym razem dostalismy darmowe assety z UE A ta animacja, łoooo panie! Zobaczcie Caseya jak mu sie zmieniaja akcesoria w zaleznosci od tego z ktorego kija korzysta Takich smaczkow sa setki. No i oczywiscie - TO JUZ JUTRO!
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Dawid a będziesz ściągał też składankę tych starych żółwi czy tylko nowe będziesz miał?
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Jeden powie żyd, drugi powie prywaciarz. A co powiem ja? Powiem że to prawdziwy biznesmen oraz zajawkowicz wojowniczych żółwi ninja! Kurde kusi kupić już teraz ale jednak czy nie lepiej poczekać i ograć jak bóg nakazał na switchu oled pod kołderką?
Opublikowano 15 czerwca 20222 l 1 godzinę temu, Pupcio napisał: Dawid a będziesz ściągał też składankę tych starych żółwi czy tylko nowe będziesz miał? Szukam lepszych ofert, absurdalna cena jest za te kolekcje z polskiej dystrybucji.
Opublikowano 15 czerwca 20222 l 7 godzin temu, Bzduras napisał: Dodatkowo gra jest już dostępna do preloadu: j00r jaki oszust, nie ma preloada
Opublikowano 15 czerwca 20222 l No tak, jebal jak tylko się dało, no ale jak w gamepassie to preloadowac chce
Opublikowano 15 czerwca 20222 l 11 minut temu, Dave Czezky napisał: No tak, jebal jak tylko się dało, no ale jak w gamepassie to preloadowac chce A to chyba Kamilek był, a nie Incz.
Opublikowano 15 czerwca 20222 l Ile warte są honor i godność gracza? 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: GamePass to uczciwa cena.
Opublikowano 15 czerwca 20222 l 12 minut temu, Dave Czezky napisał: No tak, jebal jak tylko się dało, no ale jak w gamepassie to preloadowac chce Nie napisalem zlego slowa na tę grę.
Opublikowano 15 czerwca 20222 l 16 minut temu, Dave Czezky napisał: Ile warte są honor i godność gracza? O nie, twórcy dogadali się z MSem, ale z GP nie wolno grać.
Opublikowano 15 czerwca 20222 l https://www.metacritic.com/game/switch/teenage-mutant-ninja-turtles-shredders-revenge 88 na razie @Paolo de Vesirnie o to chodziło.