Opublikowano 15 czerwca 20222 l Jutro ogram, ale muszę rozkminić na co pudełko kupić. Chyba na switcha wjedzie.
Opublikowano 15 czerwca 20222 l 23 minuty temu, wet_willy napisał: Jedno bardzo wazne pytanie dlaczego jeszcze nie moge w to grac? Strzelam, ze powodem moze byc to, ze premiera jest jutro. Mam nadzieje, że pomogłem.
Opublikowano 16 czerwca 20222 l Autor Zamówiona standardowa edycja w LRG, zatem ogram jak przyjdzie paczka. A tymczasem zestaw trofików: https://psnprofiles.com/trophies/16696-teenage-mutant-ninja-turtles-shredders-revenge Przyznać muszę że ikonki trofeów są mega słitaśne!
Opublikowano 16 czerwca 20222 l A na psn dalej nie mozna gry sciagnac... Normalnie az mnie trzesie xD
Opublikowano 16 czerwca 20222 l 7 minut temu, knotek napisał: To nie ma premiery gdzieś około 17:00 czy 18:00 naszego czasu? o godzinie 15 premiera, jest nawet odliczanie na ps store
Opublikowano 16 czerwca 20222 l 40 minut temu, iluck85 napisał: Na xboxie tez niedostępne Przez apkę na telefon sobie zainstaluj i o 1500 można odpalać. W sumie to i tak waży 1,1GB, więc ten preload to raczej symboliczny, bo nawet wolniejsze łącza szybko poradzą sobie z tą grą.
Opublikowano 16 czerwca 20222 l Co jest kurla, od północy sprawdzam i dalej nie działa Nie tak wyobrażałem sobie ten dzień. Ktoś chętny na coopa na switch jak już będzie działać?
Opublikowano 16 czerwca 20222 l 2 minuty temu, Dave Czezky napisał: Co jest kurla, od północy sprawdzam i dalej nie działa Nie tak wyobrażałem sobie ten dzień. premiera o 15, masz pare postow wyzej. Ja czekam na wysyłke z PB
Opublikowano 16 czerwca 20222 l Dziwne, że dopiero od 15.00 gra wleci oficjanie do obiegu. Za mną już komplet etapów w trybie Story. Panowie, to jest cudowne. Intro z głosem Mike'a Pattona to najlepsza motywacja do klepania mordy Shreddera. Pizza Time!
Opublikowano 16 czerwca 20222 l jakby ktoś szukał na pc w apce xboxa to nie znajdzie, patrzcie na microsoft store XD niecałe 800mb
Opublikowano 16 czerwca 20222 l Zakupilem swoja kopie bo takie sztosy trzeba wspierac. Jeden level za mna. Jest Mesjasz!
Opublikowano 16 czerwca 20222 l za mnie Phil zapłacił, tez wsparłem downloadem 15 minut temu nie działało jeszcze. Wieczorkiem sobie usiade i zaczne szczurem jak bedzie odblokowany od razu. Gierka jest podobno na ~2h.
Opublikowano 16 czerwca 20222 l Gra właśnie zameldowała się w Xbox Game Pass. Można grać. TO INTRO. Rewelacja.