Opublikowano 16 czerwca 20222 l Właśnie niszczymy z partnerką we dwójkę, przepyszna klepanka Strzał dupskiem we dwójkę jest turbo satysfakcjonujący
Opublikowano 16 czerwca 20222 l Ale to dobre. Miałem z juniorem zobaczyć intro a nie wiem kiedy 5 leveli w story zrobiliśmy.
Opublikowano 16 czerwca 20222 l 26 minut temu, wet_willy napisał: Online dziala przyzwoicie? graliśmy w cztery osoby i kilka razy na początku kolejnego epizodu musieliśmy restartować bo się nie wszystkim postacie wczytywały i nic nie mogły zrobić a no i niech jedna i ta sama osoba cały czas hostuje jak chcecie dzbanki za znajdźki
Opublikowano 16 czerwca 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gra ukończona. Z zegarkiem w ręku 143 min. znakomitej zabawy. Cowabunga/10. Jeżeli ktoś lubi piksel art, dobrze bawił się przy Streets of Rage 4 przykładowo, a dodatkowo miło wspomina kultowa kreskówkę z lat dziewięćdziesiątych, będzie bawił się świetnie.
Opublikowano 16 czerwca 20222 l streets of rage 4 lepsze, ale zolwie tez spoko. skonczylem polowe gry z 2 randomami. teraz jeszcze pozostale postacie trzeba lvlowac xd
Opublikowano 16 czerwca 20222 l 4 godziny temu, Figuś napisał: jakby ktoś szukał na pc w apce xboxa to nie znajdzie, patrzcie na microsoft store XD niecałe 800mb Dzięki zbawicielu.
Opublikowano 16 czerwca 20222 l O cholera w 6 nie da sie grac. Jak dla mnie maksymalnie 3 osoby zeby bylo komfortowo
Opublikowano 16 czerwca 20222 l Ja wylaczylem dopiero po ukonczeniu. Sztos mocny. Piekne czas nastaly dla fanow takich gier.
Opublikowano 16 czerwca 20222 l Godzinę temu, tjery napisał: Żółwiki spoko, ale rzeczywiście SOF 4 lepsze. Dla mnie żółwie lepsze, no ale pewno nostalgia też podkręca. Jedna z kreskówek mojego dzieciństwa (to intro <3) Chociaż młody grał ze mną w to i w to, i też woli żółwie.
Opublikowano 16 czerwca 20222 l Czysta konsolowa magia, wyśmienicie się gra. A jeszcze jak grasz w ramach GP? Piękne czasy dla graczy.
Opublikowano 16 czerwca 20222 l Duża zasługa ip w odbiorze tej gry, bo jeżeli chodzi o system walki to ubogo jest. W sor 4 czy river city girls można było jugglować, łączyć ataki w combosy, a tutaj nie bardzo da się coś ciekawego zrobić. Ten taunt też trochę przesadzony według mnie. Grałem online z typem, to po rozwaleniu wszystkiego na ekranie robilismy taunt x3, żeby na nastepnym miec 3 speciale gotowe xd
Opublikowano 16 czerwca 20222 l Jak z poziomem trudnosci? Da rade na luzaku przy piwku pograc z niedzielnymi graczami?
Opublikowano 17 czerwca 20222 l 8 godzin temu, Shen napisał: To git, bo w mother russia bleeds to za długo nie pogralismy. Wysoki poziom? Bo mam zamiar nadrobić.
Opublikowano 17 czerwca 20222 l 8 minut temu, YETI napisał: Wysoki poziom? Bo mam zamiar nadrobić. Na pewno trudniej niż choćby w SoF4, ale nie przypominam sobie, aby to było jakieś niesamowite wyzwanie. Solidna gierka, z potężną pikselozą. Warto jednak ograć.
Opublikowano 17 czerwca 20222 l Ale te challange z tym zeby nie dostac ani jednej buly przez caly poziom to niech sobie w dupe wsadza xD
Opublikowano 17 czerwca 20222 l Kwestia czy sami przeciwnicy czy zalicza się to tez do bossa. Gram na średnim poziomie, ale może na najniższym ujdzie te wyzwanie. I osiągnięcia wpadają dziwnie- z obsuwa. Edytowane 17 czerwca 20222 l przez iluck85
Opublikowano 17 czerwca 20222 l Na Steam wpadało mi wszystko od razu. Wazne ze wpada wiec ja bym się nie martwił. Osobiscie poczekam z oceną czy mi siada bardziej niż SoR4 bo to mam na świeżo i jak na razie jestem zachwycony. Mother Russia Bleeds ma mega ciężki klimat ale też samo klepanie oponentów nie daje takiej radochy jak gierki od DotEmu. Niech ktoś im da do zrobienia nowego Golden Axe. Edytowane 17 czerwca 20222 l przez pawelgr5