20inchDT 3 361 Opublikowano 19 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2022 z takich automatowych gierek w pamieci zapadło mi Wild West C.O.W.-Boys of Moo Mesa i widze, ze to tez Konami Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 436 Opublikowano 19 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2022 49 minut temu, 20inchDT napisał: z takich automatowych gierek w pamieci zapadło mi Wild West C.O.W.-Boys of Moo Mesa i widze, ze to tez Konami Konami to miała większość fajnych marek na automaty swego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 19 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2022 Fajny materiał nie tylko z żółwiami od DF. Od 19 minuty możecie się pośmiać z wersji switchowej która nie dość że nie trzyma klatek w multi to ma jakieś stutteringi: Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 19 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2022 Najgorsza wersja na switcha? Chyba nie jest to żadne zaskoczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 19 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2022 NO ALE PUDELKO WARTE MILIONY MONET 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 20 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 Mutliplatformowe gierki wypuszczane na sraksłicza to jakaś jebana abominacja gierkowego rynku. Chujowe to to, niestabilne klatki, brzydka grafika i nie piszę tu o żółwiach. Serio niech się devi nie fatygują robiąc porty na czerwoną zarazę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 20 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 Uogólniasz. Jest reż sporo dobrych portów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 20 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 Skończyłem story i rozczarowanie. Mega monotonna gra i robiłem ją jakoś na 4 podejścia mimo, że krótka(w takie river city girls czy sor4 to grałem ciurkiem). System walki i ogólnie bitka sama w sobie bardzo spoko, ale absolutnie prostacki i nudny level design kładzie żółwie na łopatkach. Każda plansza praktycznie to idziesz w prawo i nawalasz kill screeny, a dla urozmaicenia masz 2 plaszne na desce gdzie w sumie robisz to samo na bardziej statycznym ekranie xd Przydałoby się tu więcej zadymy na ekranie ala contra 3, gdzie w sumie też biegniesz i strzelasz, ale rozpierdol na ekranie nie pozwala się nudzić. Jakieś bardziej fantazyjne plansze jak w turtles in time też by były mile widziane, bo tak to jest nudno(ulice, kanały, generyczne budynki) Gra wymaga też łatki sprawiającej, że taunt ładuje supera tylko w walce, bo obecnie to jest parodia z ładowaniem całego paska stojąc w miejscu między kill screenami, ktore potem czysci sie raz dwa spamujac 3 supery. Ogólnie to nie jest to zła gra i fajny dodatek do GP(płacić za to ponad 100zł to xD), ale te spusty forumowiczów przed premierą to trochę beka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 20 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 Jedynie się zgodzę, że płacenie za jakąkolwiek grę pieniędzy w epoce gamepassa to nieporozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 21 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2022 (edytowane) Nie mogę dołączyć do sesji multi na xsx, znajduje mi różne party ale po próbie dołączenia mam komunikat "lost connection". Ktoś wie o co cho? ok, restart gry pomógł XD Edytowane 21 czerwca 2022 przez number_nine Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 443 Opublikowano 27 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2022 Faktycznie gra jest dość prosta, monotonna na sesję dłuższe niż godzinę, ale klimacik jest i z juniorem w coopie to jednak miód jest i prostota staje się ogromną zaletą Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2022 Polecam załatwić pana Shreddera bez straty jednego ciosu. Prosto nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 27 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2022 W sumie finałowa walka wydaje się najłatwiejsza do zrobienia dla mnie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 27 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2022 Czyżby użytkownik pawciokratos odkrywał dobrodziejstwa najlepszej usługi abonamentowej na rynku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 27 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2022 Owszem to będą prawdziwie zagrajmerskie wakacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 27 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2022 Hajpik był duży przed premierą, ale po już chyba nikt nie pamięta tej gry XD Faktycznie trochę rozczarowanie, spodziewałem się bardziej rozbudowanej historii a nie leveli na kilka minut. Po znalezieniu secretów raczej nie ma po co wracać Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 27 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2022 No też nie czuje większej potrzeby przechodzenia tego kilkanaście razy żeby zrobić czelendże i zobaczyć 2 sekundowe nowe endingi. Chyba tylko dla największych fanów tego gatunku i turtlesomaniaków. Ale za 4zł zajebista gierka na 2 wieczory była Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 27 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2022 Co najwyżej do kanapowego multika ze zgrają niezbyt ogarniętych w gierkach ludzi się nadaje. Taki coopik we trójkę przy sobocie i zimnym piwku wjechał jak zły ostatnio I chyba ta trójka graczy to takie optimum, gdzie chaos na ekranie jest jeszcze do ogarnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 27 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2022 Pamiętają chyba wszyscy ale to tytuł na troche ponad 2h, beat em upy mają to do siebie ze sa idealna na szybkie partyjki ale tak jednym ciągiem bawic sie w to 30h to mało kto. Takie gierki są własnie idealne zeby odpalić czasem z kumplami przy piwie albo własnie z jakims dzieciakiem tak jak koledzy pisali wczesniej. Dla mnie ta gra to najlepsze co mnie spotkało w temacie TMNT od kiedy skonczyłem Hyperstone Heist na Sedze MD (SNESa nie miałem i Turtles in Time nadrobilem dopiero na emu). Czekam na tę składankę staroci zeby miec komplet najlepszych klasyków w orginale na steam. W ogole wspaniałe czasy nastały. Najpierw SoR4, który jest jak dla mnie nr 1 na swiecie a teraz najlepsze zółwie od lat (albo i w historii). Wspaniale ze ktos nadal robi gry dla takich dinozaurów jak ja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 443 Opublikowano 27 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2022 Ale 88 na Meta to grubo pojechali Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 436 Opublikowano 27 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2022 To nie jest gra do grania w singlu. Trójka znajomych, pifko i cudowna zabawa gwarantowana. Pupcio dokoptaj sobie może kolegów chodź raz Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 27 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2022 zm ofi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 27 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2022 Przecież to gra w stylu arcade 2h to i tak sporo. Takie gry przechodzi się kilka razy na wyższych poziomach trudności przecież to nie RPG czy story driven expirience od Sony. Zresztą kto chce to się gierką pobawi a kto nie to przecież jedno przejście za friko też na pewno było przyjemne. A jeszcze opinie że dłuższe sesje są męczące w grze na jedno posiedzenie. Jesteście już starzy i obrzydliwi pewnie oko się przymyka podczas pojedynku z rokstedim w story na easy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 27 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2022 Ukończone i spore rozczarowanie, fałszywy mesjasz forumkowy. Soban ładnie napisał co i jak, mega monotonne, nudny level design, samo klapenie po mordach jest OK ale tak zjebanych i nudnych leveli przez 2h zlewających się w jeden slajd to dawno nie widziałem. SOR4 to wciąga nosem. Pozdro dla wariatów którzy zapłacili za to ponad 100zł Dla mnie 7/10 a jak ktoś nie ma sentymentu do lat 90tych i klasycznych żółwi to 6/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 27 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2022 To kosztuje chyba 180zl w znanym sklepie z grami. Sory 160 i premiera pudełka z miesiąc. Gra jest świetna ale nie za tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi