Opublikowano 19 czerwca 20222 l z takich automatowych gierek w pamieci zapadło mi Wild West C.O.W.-Boys of Moo Mesa i widze, ze to tez Konami
Opublikowano 19 czerwca 20222 l 49 minut temu, 20inchDT napisał: z takich automatowych gierek w pamieci zapadło mi Wild West C.O.W.-Boys of Moo Mesa i widze, ze to tez Konami Konami to miała większość fajnych marek na automaty swego czasu
Opublikowano 19 czerwca 20222 l Fajny materiał nie tylko z żółwiami od DF. Od 19 minuty możecie się pośmiać z wersji switchowej która nie dość że nie trzyma klatek w multi to ma jakieś stutteringi:
Opublikowano 20 czerwca 20222 l Mutliplatformowe gierki wypuszczane na sraksłicza to jakaś jebana abominacja gierkowego rynku. Chujowe to to, niestabilne klatki, brzydka grafika i nie piszę tu o żółwiach. Serio niech się devi nie fatygują robiąc porty na czerwoną zarazę.
Opublikowano 20 czerwca 20222 l Skończyłem story i rozczarowanie. Mega monotonna gra i robiłem ją jakoś na 4 podejścia mimo, że krótka(w takie river city girls czy sor4 to grałem ciurkiem). System walki i ogólnie bitka sama w sobie bardzo spoko, ale absolutnie prostacki i nudny level design kładzie żółwie na łopatkach. Każda plansza praktycznie to idziesz w prawo i nawalasz kill screeny, a dla urozmaicenia masz 2 plaszne na desce gdzie w sumie robisz to samo na bardziej statycznym ekranie xd Przydałoby się tu więcej zadymy na ekranie ala contra 3, gdzie w sumie też biegniesz i strzelasz, ale rozpierdol na ekranie nie pozwala się nudzić. Jakieś bardziej fantazyjne plansze jak w turtles in time też by były mile widziane, bo tak to jest nudno(ulice, kanały, generyczne budynki) Gra wymaga też łatki sprawiającej, że taunt ładuje supera tylko w walce, bo obecnie to jest parodia z ładowaniem całego paska stojąc w miejscu między kill screenami, ktore potem czysci sie raz dwa spamujac 3 supery. Ogólnie to nie jest to zła gra i fajny dodatek do GP(płacić za to ponad 100zł to xD), ale te spusty forumowiczów przed premierą to trochę beka.
Opublikowano 20 czerwca 20222 l Jedynie się zgodzę, że płacenie za jakąkolwiek grę pieniędzy w epoce gamepassa to nieporozumienie.
Opublikowano 21 czerwca 20222 l Nie mogę dołączyć do sesji multi na xsx, znajduje mi różne party ale po próbie dołączenia mam komunikat "lost connection". Ktoś wie o co cho? ok, restart gry pomógł XD Edytowane 21 czerwca 20222 l przez number_nine
Opublikowano 27 czerwca 20222 l Faktycznie gra jest dość prosta, monotonna na sesję dłuższe niż godzinę, ale klimacik jest i z juniorem w coopie to jednak miód jest i prostota staje się ogromną zaletą
Opublikowano 27 czerwca 20222 l Polecam załatwić pana Shreddera bez straty jednego ciosu. Prosto nie jest
Opublikowano 27 czerwca 20222 l W sumie finałowa walka wydaje się najłatwiejsza do zrobienia dla mnie xD
Opublikowano 27 czerwca 20222 l Czyżby użytkownik pawciokratos odkrywał dobrodziejstwa najlepszej usługi abonamentowej na rynku?
Opublikowano 27 czerwca 20222 l Hajpik był duży przed premierą, ale po już chyba nikt nie pamięta tej gry XD Faktycznie trochę rozczarowanie, spodziewałem się bardziej rozbudowanej historii a nie leveli na kilka minut. Po znalezieniu secretów raczej nie ma po co wracać
Opublikowano 27 czerwca 20222 l No też nie czuje większej potrzeby przechodzenia tego kilkanaście razy żeby zrobić czelendże i zobaczyć 2 sekundowe nowe endingi. Chyba tylko dla największych fanów tego gatunku i turtlesomaniaków. Ale za 4zł zajebista gierka na 2 wieczory była
Opublikowano 27 czerwca 20222 l Co najwyżej do kanapowego multika ze zgrają niezbyt ogarniętych w gierkach ludzi się nadaje. Taki coopik we trójkę przy sobocie i zimnym piwku wjechał jak zły ostatnio I chyba ta trójka graczy to takie optimum, gdzie chaos na ekranie jest jeszcze do ogarnięcia.
Opublikowano 27 czerwca 20222 l Pamiętają chyba wszyscy ale to tytuł na troche ponad 2h, beat em upy mają to do siebie ze sa idealna na szybkie partyjki ale tak jednym ciągiem bawic sie w to 30h to mało kto. Takie gierki są własnie idealne zeby odpalić czasem z kumplami przy piwie albo własnie z jakims dzieciakiem tak jak koledzy pisali wczesniej. Dla mnie ta gra to najlepsze co mnie spotkało w temacie TMNT od kiedy skonczyłem Hyperstone Heist na Sedze MD (SNESa nie miałem i Turtles in Time nadrobilem dopiero na emu). Czekam na tę składankę staroci zeby miec komplet najlepszych klasyków w orginale na steam. W ogole wspaniałe czasy nastały. Najpierw SoR4, który jest jak dla mnie nr 1 na swiecie a teraz najlepsze zółwie od lat (albo i w historii). Wspaniale ze ktos nadal robi gry dla takich dinozaurów jak ja.
Opublikowano 27 czerwca 20222 l To nie jest gra do grania w singlu. Trójka znajomych, pifko i cudowna zabawa gwarantowana. Pupcio dokoptaj sobie może kolegów chodź raz
Opublikowano 27 czerwca 20222 l Przecież to gra w stylu arcade 2h to i tak sporo. Takie gry przechodzi się kilka razy na wyższych poziomach trudności przecież to nie RPG czy story driven expirience od Sony. Zresztą kto chce to się gierką pobawi a kto nie to przecież jedno przejście za friko też na pewno było przyjemne. A jeszcze opinie że dłuższe sesje są męczące w grze na jedno posiedzenie. Jesteście już starzy i obrzydliwi pewnie oko się przymyka podczas pojedynku z rokstedim w story na easy...
Opublikowano 27 czerwca 20222 l Ukończone i spore rozczarowanie, fałszywy mesjasz forumkowy. Soban ładnie napisał co i jak, mega monotonne, nudny level design, samo klapenie po mordach jest OK ale tak zjebanych i nudnych leveli przez 2h zlewających się w jeden slajd to dawno nie widziałem. SOR4 to wciąga nosem. Pozdro dla wariatów którzy zapłacili za to ponad 100zł Dla mnie 7/10 a jak ktoś nie ma sentymentu do lat 90tych i klasycznych żółwi to 6/10
Opublikowano 27 czerwca 20222 l To kosztuje chyba 180zl w znanym sklepie z grami. Sory 160 i premiera pudełka z miesiąc. Gra jest świetna ale nie za tyle.