number_nine 1 344 Opublikowano 27 czerwca 2022 Opublikowano 27 czerwca 2022 (edytowane) 2 godziny temu, oFi napisał: To nie jest gra do grania w singlu. Trójka znajomych, pifko i cudowna zabawa gwarantowana. Nie oczekuj posiadania tylu padów od ludzi kupujących gp za 4zł. Chyba, że mówimy o online, ale to raczej nie ma sensu w tej grze Edytowane 27 czerwca 2022 przez number_nine 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 27 czerwca 2022 Opublikowano 27 czerwca 2022 3 godziny temu, number_nine napisał: Hajpik był duży przed premierą, ale po już chyba nikt nie pamięta tej gry XD a o czym mają ludzie więcej gadac? To gra na 2h z prostym jak cep systemem walki. Dziś wbiłem calaka i leci z dysku Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 27 czerwca 2022 Opublikowano 27 czerwca 2022 22 minuty temu, 20inchDT napisał: a o czym mają ludzie więcej gadac? no właśnie o niczym i to jest smutne. calaka gratuluje, też się czaiłem ale robienie lvla bez jednego hita mnie chyba przerasta Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 27 czerwca 2022 Opublikowano 27 czerwca 2022 Wleciały żółwie w sobotę w kanapowym coopie z dwoma kumplami, przy zimnej wódeczce pitej przed każdym etapem. Zabawa przednia, bo z tymi samymi osobami grało się w turtlesy lata temu na pegazusie. Fajnie było przypomnieć sobie niektóre motywy czy rodzaj przeciwników ze starych czasów. Nie wiem jak w singlu ale w coopie świetna zabawa. No i zajebisty soundtrack. 2 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 czerwca 2022 Opublikowano 27 czerwca 2022 U mnie było trzech kumpli czyli wszystkie 4 żółwie. Niestety nie zdążyliśmy skończyć bo to był wyjazd w dom letniskowy, a nie siedzenie przed konsolą ale zabawa i tak przednia. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 2 lipca 2022 Opublikowano 2 lipca 2022 Jestem po dwunastym levelu i w chuj dobra gierka. Nie jestem fanem retro ani pixelart, ale TMNT od razu zaskoczyły i nawet solo fajnie się leci przez kwadratowy Nowy York. Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 2 lipca 2022 Opublikowano 2 lipca 2022 Arcade czy Story? W pojedynkę Arcade na "Cowgh" czasem daje w pisde. Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 2 lipca 2022 Opublikowano 2 lipca 2022 Zachęcony opiniami na forumku i ja pobrałem Żółwie i całkiem to przyjemne. Jestem zielony (jak żółw hehe) w beat'em upy ale podoba mi się. Fajnie działa coop, jedyny minus to 6 osobowa kooperacja, bo powyżej 3-4 graczy robi się straszny chaos na ekranie i ciężko się ogarnąć w akcji. Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 2 lipca 2022 Opublikowano 2 lipca 2022 Najlepiej to robić klasycznie Spoiler we dwoje 1 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 2 lipca 2022 Opublikowano 2 lipca 2022 Zgadzam się. Powyżej dwójki jest chaotycznie. Można ewentualnie grać większą liczbą postaci pod warunkiem, że jest tylko jeden żółw w akcji a reszta to April, Splinter i Casey. Skończyłem Story i mogę z czystym sumieniem polecić. Jest vibe lat 90tych, jest różnorodnie, jest fajna muzyka i gameplay, który nie męczy. Krótko i intensywnie. Za gówniaka oglądałem kreskówkę na Polsacie (chyba), miałem plastikowego Leonardo i kilka komiksów TM Semic dlatego dla mnie gra + sentyment = 8/10 Przypomniała mi się okładka jednego z zeszytów autorstwa Bisleya. Cudowna. 4 1 Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 4 lipca 2022 Opublikowano 4 lipca 2022 Skończone no i mimo że jestem ignorantem w takich grach to podobało mi się, fajny klimat lat 90-tych i prosta coopowa rozgrywka rodem z automatów, do tego wątek fabularny jest bardzo krótki na jakieś 2 gosziny i dobrze, bo nie dochodzi do znużenia, a kto się wkręcił też może masterować dalej. Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 4 lipca 2022 Opublikowano 4 lipca 2022 I ta nutka przy tej pikselowej imitacji free-roamu w Story Mode, no złoto po prostu. Wczoraj dwie godziny leciałem Arcade na Hardzie, brakło mi zdolności kredytowej ;( Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 14 lipca 2022 Opublikowano 14 lipca 2022 Niestety ale przed premierą mówili, że żadnych nie planują. Ja się naoglądałem gameplayów z nadciągającej składanki i jest hype. Biorę day1. 1 Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 14 lipca 2022 Opublikowano 14 lipca 2022 25mln euro zarobione za taki indykowy projekt? Strzelam, że jakiś sequel to już jest smażony po takim sukcesie finansowym 1 Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 14 lipca 2022 Opublikowano 14 lipca 2022 Przez forumowy hype przed premierą ja sam stałem się jednym z tych miliona frajerów... W sensie gra jest super w swojej dziedzinie, ale wyszło tak wiele bardziej znaczących gier gdzie jednak poczekało się na obniżkę ceny hehe. Cytuj
SnoD 2 341 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Dzisiaj skończone Story w GP. Normalnie nie gram w BeU, ale tutaj te 3.5h spędziłem bardzo przyjemnie w przerwach między pracą i innymi obowiązkami. Na chwilę odpaliłem online, ale już przy 3 graczach i 2 żółwiach można zgubić swoją postać. Klimat TMNT wylewa się z ekranu, aż chyba sobie na Netflix przypomnę dokument o historii powstania marki. Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Mam problemy z połączeniem w trybie multi na XSX. Rzadko kiedy udaje mi się dołączyć do gry lub pozwolić komuś na dołączenie. W ustawieniach sieci wyświetla mi się, że mam podwójny NAT co przeszkadza w grach online ale tylko tutaj mam problem, wszystkie inne gry działają mi w multi. Miał ktoś podobne problemy z żółwiami? Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 30 sierpnia 2022 Opublikowano 30 sierpnia 2022 Kurde czekałem do premiery Cowabunga a tu cena dzisiaj 35 funtów No żesz kurła, drogo sobie cenią Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 30 sierpnia 2022 Opublikowano 30 sierpnia 2022 No tez tak troche jestem zdziwiony ceną. 149zl na steam. Mocno mnie ta skladanka kusi. Wczoraj ukonczylem po raz kolejny SoR4 i nadal jes to top1 calego gatunku. Chce sie grac wiecej w takie gierki dlatego mocno czekałem na retro żółwie. Kolekcje kupie ale jeszcze nie wiem czy za pelna cenę. Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 30 sierpnia 2022 Opublikowano 30 sierpnia 2022 2 minuty temu, pawelgr5 napisał: No tez tak troche jestem zdziwiony ceną. 149zl na steam. Mocno mnie ta skladanka kusi. Wczoraj ukonczylem po raz kolejny SoR4 i nadal jes to top1 calego gatunku. Chce sie grac wiecej w takie gierki dlatego mocno czekałem na retro żółwie. Kolekcje kupie ale jeszcze nie wiem czy za pelna cenę. No ja się jednak wstrzymam bo to lekka przesada Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 30 sierpnia 2022 Opublikowano 30 sierpnia 2022 Polecam jak ktoś uwielbia te odsłony 8 i 16 bitowe, ja się na tym wychowałem. Najpierw Pegasus a później Sega Mega Drive a do tego w tym okresie leciała najlepsza kreskówka z żółwiami. Z tym ,że w cyfrze czekałbym na promki, ja kupiłem pudełko. Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 30 sierpnia 2022 Opublikowano 30 sierpnia 2022 3 godziny temu, Ukukuki napisał: Polecam jak ktoś uwielbia te odsłony 8 i 16 bitowe, ja się na tym wychowałem. Najpierw Pegasus a później Sega Mega Drive a do tego w tym okresie leciała najlepsza kreskówka z żółwiami. Z tym ,że w cyfrze czekałbym na promki, ja kupiłem pudełko. Tamte odsłony były najlepsze, ograłem wszystkie, dlatego zastanawiam się cały czas, może faktycznie pudełko kupię Edit: dobra kupiłem pudełko 1 Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Kupiłem na Steam. uruchamia sie na SD normalnie. Moze cos pogram po pracy i zobacze czy nic nie crashuje itd. Nostalgia wygrała z portfelem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi