Skocz do zawartości

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, oFi napisał:

To nie jest gra do grania w singlu. Trójka znajomych, pifko i cudowna zabawa gwarantowana.

Nie oczekuj posiadania tylu padów od ludzi kupujących gp za 4zł.

Chyba, że mówimy o online, ale to raczej nie ma sensu w tej grze

Edytowane przez number_nine
  • Minusik 1
Opublikowano
3 godziny temu, number_nine napisał:

Hajpik był duży przed premierą, ale po już chyba nikt nie pamięta tej gry XD

a o czym mają ludzie więcej gadac? To gra na 2h z prostym jak cep systemem walki. Dziś wbiłem calaka i leci z dysku

Opublikowano

Wleciały żółwie w sobotę w kanapowym coopie z dwoma kumplami, przy zimnej wódeczce pitej przed każdym etapem. Zabawa przednia, bo z tymi samymi osobami grało się w turtlesy lata temu na pegazusie. Fajnie było przypomnieć sobie niektóre motywy czy rodzaj przeciwników ze starych czasów. Nie wiem jak w singlu ale w coopie świetna zabawa. No i zajebisty soundtrack.

• Plusik 2
Opublikowano

Zachęcony opiniami na forumku i ja pobrałem Żółwie i całkiem to przyjemne. Jestem zielony (jak żółw hehe) w beat'em upy ale podoba mi się. Fajnie działa coop, jedyny minus to 6 osobowa kooperacja, bo powyżej 3-4 graczy robi się straszny chaos na ekranie i ciężko się ogarnąć w akcji. 

Opublikowano

Zgadzam się. Powyżej dwójki jest chaotycznie. Można ewentualnie grać większą liczbą postaci pod warunkiem, że jest tylko jeden żółw w akcji a reszta to April, Splinter i Casey. 

Skończyłem Story i mogę z czystym sumieniem polecić. 

Jest vibe lat 90tych, jest różnorodnie, jest fajna muzyka i gameplay, który nie męczy. Krótko i intensywnie. Za gówniaka oglądałem kreskówkę na Polsacie (chyba), miałem plastikowego Leonardo i kilka komiksów TM Semic dlatego dla mnie gra + sentyment = 8/10

Przypomniała mi się okładka jednego z zeszytów autorstwa Bisleya. Cudowna. 

0d395c1040178358fdcd106c9739

• Plusik 4
  • Lubię! 1
Opublikowano

Skończone no i mimo że jestem ignorantem w takich grach to podobało mi się, fajny klimat lat 90-tych i prosta coopowa rozgrywka rodem z automatów, do tego wątek fabularny jest bardzo krótki na jakieś 2 gosziny i dobrze, bo nie dochodzi do znużenia, a kto się wkręcił też może masterować dalej. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przez forumowy hype przed premierą ja sam stałem się jednym z tych miliona frajerów... 

W sensie gra jest super w swojej dziedzinie, ale wyszło tak wiele bardziej znaczących gier gdzie jednak poczekało się na obniżkę ceny hehe.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj skończone Story w GP. Normalnie nie gram w BeU, ale tutaj te 3.5h spędziłem bardzo przyjemnie w przerwach między pracą i innymi obowiązkami.

Na chwilę odpaliłem online, ale już przy 3 graczach i 2 żółwiach można zgubić swoją postać. Klimat TMNT wylewa się z ekranu, aż chyba sobie na Netflix przypomnę dokument o historii powstania marki.

Opublikowano

Mam problemy z połączeniem w trybie multi na XSX. Rzadko kiedy udaje mi się dołączyć do gry lub pozwolić komuś na dołączenie. W ustawieniach sieci wyświetla mi się, że mam podwójny NAT co przeszkadza w grach online ale tylko tutaj mam problem, wszystkie inne gry działają mi w multi.

Miał ktoś podobne problemy z żółwiami?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No tez tak troche jestem zdziwiony ceną. 149zl na steam. Mocno mnie ta skladanka kusi. Wczoraj ukonczylem po raz kolejny SoR4 i nadal jes to top1 calego gatunku. Chce sie grac wiecej w takie gierki dlatego mocno czekałem na retro żółwie. Kolekcje kupie ale jeszcze nie wiem czy za pelna cenę.

Opublikowano
2 minuty temu, pawelgr5 napisał:

No tez tak troche jestem zdziwiony ceną. 149zl na steam. Mocno mnie ta skladanka kusi. Wczoraj ukonczylem po raz kolejny SoR4 i nadal jes to top1 calego gatunku. Chce sie grac wiecej w takie gierki dlatego mocno czekałem na retro żółwie. Kolekcje kupie ale jeszcze nie wiem czy za pelna cenę.

No ja się jednak wstrzymam bo to lekka przesada 

Opublikowano

Polecam jak ktoś uwielbia te odsłony 8 i 16 bitowe, ja się na tym wychowałem. Najpierw Pegasus a później Sega Mega Drive a do tego w tym okresie leciała najlepsza kreskówka z żółwiami. Z tym ,że w cyfrze czekałbym na promki, ja kupiłem pudełko. 

Opublikowano
3 godziny temu, Ukukuki napisał:

Polecam jak ktoś uwielbia te odsłony 8 i 16 bitowe, ja się na tym wychowałem. Najpierw Pegasus a później Sega Mega Drive a do tego w tym okresie leciała najlepsza kreskówka z żółwiami. Z tym ,że w cyfrze czekałbym na promki, ja kupiłem pudełko. 

Tamte odsłony były najlepsze, ograłem wszystkie, dlatego zastanawiam się cały czas, może faktycznie pudełko kupię 

Edit: dobra kupiłem pudełko :) 

• Plusik 1