maciucha 11 617 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 8 minut temu, MichAelis napisał: Ale z szacunku nie powinieneś tego pisać, jesteś na forum za darmo, a tylko biegasz po lesie. Przemyśl sprawę. Ludzie w gazecie tez pracują za darmo, mieszkaja w jeziorze i nikt nie narzeka. A nie, czekaj... Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 15 godzin temu, Dave Czezky napisał: Niestety, ale w tym temacie jest wszystko to co mnie wkurwia w dzisiejszym internecie - hejt i pisanie jakby sie pozjadalo wszystkie rozumy, niewazne czy masz 60, czy 160 IQ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MaZZeo 14 182 Opublikowano 13 marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 Bardzo rzadko piszę o PSXE, ale sytuacja spowodowała że i ja coś dorzucę. Od 13 lat jestem na forum i też od tylu czasu kupuje szmatławca. W tamtym czasie w jakiś sposób mnie CDA odepchnęło i sięgnąłem po coś luźniejszego w formacie i jestem do dzisiaj. Pamiętam jak gazeta to w zasadzie była tylko gazeta + to forum (nawet plusów nie było wtedy), nie było też youtube'a ani PPE. Ostatnie 3 lata jednak tylko kartkuję czasopismo i odkładam na kupkę wstydu, raczej to wynika z braku czasu i faktu że chyba przestałem czuć potrzebę czytania o grach i wole po prostu odpalić konsolę i sprawdzić samemu jakieś tytuły albo trendy aniżeli czytać o tym w gazecie czy gdziekolwiek. Jakieś kocopoły HIVa albo boomerskie komiksy mnie nie rażą, ot taka część czasopisma tak samo jak i recenzje gierek na Nintendo które mnie nie obchodzą. Chyba w 2010-2011 stworzyliście PPE który miał być w końcu online serwisem stricte konsolowym, miejscem gdzie można być "bliżej" zgredów i tak było przez pierwsze parę lat. W tamym okresie wyglądało to tak, że PPE = PSXE a PPE = PSXE, to był jeden byt, przynajmniej dla mnie. Jednakże w pogoni za klikami, goglowskimi trendami itd sami zrobiliście z tego ściek bo zamiast treści liczył się DOJEBANY TYTUŁ [ZOBACZ JAK], zostało jakiś dwóch zgredów a pozatrudnialiście jako redaktorów jakieś ameby, trolle skupione na tworzeniu wojenek międzyplatformowych, albo jakieś parówy które nie potrafią nawet nagrać unboxingu konsoli Od paru lat w wiadomym temacie zwracałem uwagę jaki gównocontent jest na PPE i jak bardzo wpływa to na odbiór pisma bo przecież jedno łączy się z drugim, TYMBARDZIEJ że te same gęby z PPE m.in. Gruszczyka i Chrzanowskiego zaczęły się epizodycznie pojawiać na łamach PSXE ze swoimi wypocinami Doskonale sobie zdaje sprawę ze PPE i te clickbaity to był hajs, ale faktem jest że stałym czytelnikom pisma albo użytkownikom tego forum mocno to zniesmaczyło odbiór szmatławca - wystarczy sprawdzić ile stron jest w temacie o PPE. Nie dziwcie się więc że nie boli mnie serce na widok patronite i faktu że pismo jest w złej sytuacji, bo zastanawiam się teraz co się stało z tymi "milionami" zarabianymi na PPE i pudelkowym contencie. Jeszcze doszedł fakt że nie mogłem nawet zamienić prenumeraty pisemnej na cyfrowa bo jakaś pani Basia u waszego nowego wydawcy nie potrafiła ogarnąć korekty faktury. Doszło do tego, że każde inne pismo mogłem zmienić i czytać na iPadzie a PSXE nie bo nie i chuj. Kupowałem pismo przez 13 lat, wpierw z chęci czytania a ostatnio z sentymentu, z chęci wsparcia was i utrzymania forum ale jak tylko prenumerata się skończy za parę miesięcy to nie przedłużam. Wiem że zostaliście kupieni przez wydawcę i to nie wasza wina że nastała pandemia która przewróciła wszystko do góry nogami, życzę wam jako ludziom dobrze, szczególnie Rogerowi, ale nie będę wspierał czasopisma po latach tworzenia ścieku w PPE, a na widok jakieś składki miesięcznej kosztującą więcej niż Game Pass + Netflix uśmiecham się litościwie. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 O wlasnie, a pamietacie sklep psx extreme? Nie ten z prenumerata, ten z gierkami. Przeciez to powinno rozjechac wszystkich jak walec w tamtych czasach. O co poszlo? Kolejna spolka, gdzie kazdy czul sie pokrzywdzony? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 Ja tam zamówiłem preorder na ps vite i dostałem konsolkę pare dni po premierze plus koszulka „motorbike 2011” na otarcie łez. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 A pamietacie jak na ktorychs tam z rzedu urodzinach PSX Extreme (18?) byla striptizerka i tanczyla przed tym Igorem z PPE? xD 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 może zamiast patronite walka gamery z czezkim na fame mma? oczywiście gamera po wejściu na ring obowiązkowo wyczytanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 20 minut temu, Dave Czezky napisał: A pamietacie jak na ktorychs tam z rzedu urodzinach PSX Extreme (18?) byla striptizerka i tanczyla przed tym Igorem z PPE? xD Tak ,a o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 31 minut temu, Dave Czezky napisał: O wlasnie, a pamietacie sklep psx extreme? Nie ten z prenumerata, ten z gierkami. Przeciez to powinno rozjechac wszystkich jak walec w tamtych czasach. O co poszlo? Kolejna spolka, gdzie kazdy czul sie pokrzywdzony? A pamiętamy, nawet kupilem tam kilka gierek na psp. Ale dlaczego mialoby rozjechac innych jak walec? Kojarzy mi sie że obsluga jak i strona byly średnie, a ceny niespecjalnie konkurencyjne do np. popularniejszej wtedy ultima.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 Faktycznie był sklep PSX w trakcie generacji PS3/X360 kupiłem tam nawet grę z odbiorem osobistym w sklepie w Katowicach bo kurierem byłby u mnie po premierze Mówiąc szczerze to przykro mi patrzy się na to, że pismo jest w tak słabej formie ale nie dziwi mnie to zupełnie. Na to co robi pismo patrzę jak na Nokię, która przegapiła swój moment na zmianę u początku ery smartfonów. Od lat nie kupuje pisma, swoją przygodę skończyłem jeszcze za czasów generacji PS3/X360 i nie czuje w ogóle ochoty na powrót. Moim zdaniem gdyby PSX poszedł w kierunku GameInformera to sytuacja dzisiaj byłaby zupełnie inna. A tak to powstał slaby serwis internetowy w którym piszą kompletni amatorzy i gdzie liczy się szmatławy nagłówek a nie treść i kontynuowane są staroszkolne treści w magazynie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 ja tam kupiłem swoją pierwszą konsolę 7 generacji - ps3 80gb gratis dostałem jakiś stary numer psx extreme, chyba go już nie mam, ale na pewno na okładce był dead space Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 072 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 Dobra, ale to pismo jest w tak słabej kondycji, czy właściciel? Bo trochę to dla mnie wygląda na to, że główna (?) działalności (targi) padły, a pismo jako takie aż tak źle nie przedzie. Może i poprzednio dokładano do biznesu, a teraz nie ma z czego, ale w kontekście tego, że numer z kalendarzem sprzedał się ponoć świetnie toto dziwnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 10 minut temu, Voytec napisał: Faktycznie był sklep PSX w trakcie generacji PS3/X360 kupiłem tam nawet grę z odbiorem osobistym w sklepie w Katowicach bo kurierem byłby u mnie po premierze Na PS3site też był i też z Katowic było wysyłane, NFS HP PS3 dostałem w dzień premiery. Pewnie jeden podmiot obsługiwał. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 (edytowane) @BasiorMoże by tak że właściciel ma mocny minus prze tą eventową częśc biznesu. Skorzystał juz z kasy którą miał i musi zamykać swoje mniejsze biznesy. Jak grupa to i kasa grupowa. Edytowane 13 marca 2021 przez LiŚciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 No wydaca ma problem ale kazda okazja dobra do napisania, ze ppe syf i ze grucha pisze do magazynu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 Pojawil sie jakis kuszacy nowy prog za 7 zeta. Wiec sie zastanawiam. W progu za 10 nic mnie nie zaciekawilo. Dajcie jeszcze jeden za 20 z ciekawym bonusem to sie skusze. 20 zl nawet nie odczuje tego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 Dajcie jeszcze francuza w gumie za stówkę, bo co niektórym bezbekom obecne bonusy za WSPARCIE to za mało xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 (edytowane) Nie wiem o co ci chodzi. Mam prenumerate i czasami kupuje ze sklepu pixela ekstra numer zeby wesprzec pismo. Chyba wystarczy tego wsparcia. Jak ktos chce wiecej ode mnie kasy niech mnie jakos zacheci wiec nie wiem skad te twoje fochy jak stara baba. Ps ciekawe co ty zrobiles dla pisma oprocz swojego oburzenia na moje wypociny. Edytowane 13 marca 2021 przez Jontek80 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 43 minuty temu, Mejm napisał: No wydaca ma problem ale kazda okazja dobra do napisania, ze ppe syf i ze grucha pisze do magazynu. Lata temu pisałem że Gruszczyki się panoszą na PPE i szmatławcu i obniżają mocno poziom, ani razu Roger się nie odniósł do tego. Jedynie Perez od czasu do czasu wpadał i mówił "Wojtek spoko ziomek, robi błędy ale to dlatego że ma mnóstwo roboty". Amatorka zawitała do szmatławca, ale było na to przyzwolenie bo hajs się zgadzał. Teraz Roger przychodzi i prosi o wsparcie to wybacz, ale powieka mi nawet nie drgnęła. A wydawca? Bardzo mi z tego powodu wszystko jedno że mają problemy. Tak wyglądała obsługa klienta na pytanie czy mogę zamienić prenumeratę papierową na cyfrową A anulowanie? Pani Marlena wyjaśniła mnie bardzo krótko. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 6 minut temu, Jontek80 napisał: Nie wiem o co ci chodzi. Mam prenumerate i czasami kupuje ze sklepu pixela ekstra numer zeby wesprzec pismo. Chyba wystarczy tego wsparcia. Jak ktos chce wiecej ode mnie kasy niech mnie jakos zacheci wiec nie wiem skad te twoje fochy jak stara baba. Twój post śmierdzi potężnie polactwem po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 i to 'witam' na początku XDD 'pozdrawiam' XDD człowiek łoży kasę, a traktują go jak pod postem na fejsbuku Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 (edytowane) Jestes jakims niemcem ze ci polskosc w oko kole? Łożę kasę więc cos z tego chce tez miec dla siebie. Nie jestem z tych co rozdaja kase za darmo jak socjal w Polsce 500+, 300+, 14 emerytura. Edytowane 13 marca 2021 przez Jontek80 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 Tak, a o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 1 minutę temu, Jontek80 napisał: Jestes jakims niemcem ze ci polskosc w oko kole? Bartolinsky to pewnie Trzaskowski Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 18 minut temu, Bartolinsky napisał: Dajcie jeszcze francuza w gumie za stówkę, bo co niektórym bezbekom obecne bonusy za WSPARCIE to za mało xd Wolałbym bez. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi