Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To będzie fajna lekturka kilku artykułów napisanych po spożyciu.

Czytelniku złoty, królu, ja w życiu mam tylko ciebie i tylko ciebie szanuję, rozumiesz? Normalnie kocham cię i szanuję, tak od serca i szczerze mówię

Opublikowano
11 minut temu, Dave Czezky napisał:

Jak to jest z najnowszym numerem? Kiedy wyszedl? 5 kiosków nie ma szmatlawca, a pixel w kazdym.

Już koło 5tego był dostępny w kioskach. Prenumerata była wysyłana 3ciego i mi przyszła 9tego.

Opublikowano
Teraz, michal napisał:

na patronite.pl widze ....111 patronów PSX EXTREME. Serio?? Tylko tylu jest ludzi dobrej woli w tym kraju?

Ile dorzuciłeś?

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Szymek napisał:

A pamietam jak wczoraj ze prenumerata docierala przed premiera numeru w kioskach. Piekne czasy

Też to pamiętam, dla tego już z 3 razy pisałem o tym że w patronite powinien być próg 30 zeta gdzie jest dorzucana prenumerata wysyłana priorytetem czy paczkomatem. No i zastanawia mnie dla czego nie ma informacji że PDFy są dostępne najczęściej przed premierą kioskową.

Opublikowano
W dniu 14.03.2021 o 21:41, Roger napisał:

Jeśli teraz spadłaby nagle z jakiegoś powodu mocno sprzedaż (lockdown), (...) to będzie po prostu pozamiatane. Bo teraz nie ma skąd sobie tego amortyzować i żyjemy trochę z miesiąca na miesiąc.

Cytat

Według nieoficjalnych informacji Wirtualnej Polski, minister zdrowia Adam Niedzielski na konferencji w środę po południu ogłosi lockdown w całej Polsce.

:/

Opublikowano
2 godziny temu, bluber napisał:

Ile dorzuciłeś?

Pamiętając michala oburzenie o to ze musial za 300zl sobie sam kupic ksiazke o masażu (a wiec swojej pracy), to nie wróżę PE hojnych datków z jego strony. :pawel:

Opublikowano

No to po co był ten post?

4 godziny temu, michal napisał:

na patronite.pl widze ....111 patronów PSX EXTREME. Serio?? Tylko tylu jest ludzi dobrej woli w tym kraju?