szejdj 2 804 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 znaczenie ma takie, że was robią w chuja, ale w sumie co się dziwić, graczy najłatwiej naciągnąć na hajs bo jesteście jak duże dzieci, plastikową figurkę by wam dorzucili to byście jeszcze więcej hajsu im dali 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Hoho, a ten kolega wyżej to zawsze taki marudny? Dzięki za troskę o moje pieniądze! Ale wiesz co - sam decyduję co z nim robię, więc skup się na swoim. :* Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Pan dorosły siedzi na forum dla dzieci, ciekawe Może jakieś preferencje? Może trzeba gdzieś zadzwonić? Cytuj Odnośnik do komentarza
dalaj 1 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) Witam! Wczoraj wróciłem z urlopu i czekała na mnie prenumerata, ale nie dostałem Extreme Plusa! Czy to jest związane z problemami zdrowotnymi P. Ł? Wy dostaliście swoje specjalne numery, czy tylko mi się zdarzyła obsuwa? PS. Przypomnę, że wspieram Szmatławca już 5 miesiąc kwotą 100 PLN. Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez dalaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Ruskie_Pierogi 6 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) U mnie mija miesiąc od rozpoczęcia wsparcia, i wciąż nie wiem co dalej. Żadnego kontaktu typu za ileś tam się odezwiemy bo założyciel zbiórki jest nie dysponowany itd. Fajnie było by chociaż wiedzieć że ktoś widzi że wspierasz pismo, i powie zwykle dzięki. SŁABE Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez Ruskie_Pierogi Błąd Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Ja dostałem extreme plus, w tym numerze był na samym końcu (historia G.I Joe). Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Wlasnie mi udostepnili Swiat Gier Komputerowych. Co prawda ja juz mam wersje papierowa wiec na nic mi to ale ciezko bylo upolować. Wiec ktos komu na tym zależy pewnie sie ucieszy. Mam wszystkie te specjalne wydania oprocz C&A ale ze zbiorki mam podobno dostać w wersji papierowej i do tego rozszezonej. Zona wlasciciela przyslala link wiec cos dalej jest nie tak. Nawet jesli wlasciciel jest na wakacjach w Bangladeszu. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) Zajrzałem na FB Łapusza i napisał, że 20 sierpnia "wraca do akcji". Znajomi w komentarzach piszą tam życzenia zdrowia, więc ja bym naprawdę nie snuł jakichś wizji i domysłów, bo i po co? Przecież nie wrzuci Wam tu fotki ze szpitalnego łóżka, żeby cokolwiek udowadniać. Roger napisał co wiedział i jak dla mnie to zamyka wątek. Po owocach ich poznacie. 2 godziny temu, Ruskie_Pierogi napisał: U mnie mija miesiąc od rozpoczęcia wsparcia, i wciąż nie wiem co dalej. Żadnego kontaktu typu za ileś tam się odezwiemy bo założyciel zbiórki jest nie dysponowany itd. Fajnie było by chociaż wiedzieć że ktoś widzi że wspierasz pismo, i powie zwykle dzięki. SŁABE Dostałeś jakieś fanty odpowiadające Twojemu progowi czy nic? Bo nie wiem jakich podziękowań się spodziewasz, ale w piśmie są drukowane podziękowania w formie listy osób, które wspierają Szmatławca, więc o ile zacząłeś przed składem ostatniego numeru, to wydaje mi się, że powinieneś już tam być, chociaż nie wiem jaką mają rutynę jeśli chodzi o aktualizowanie tej listy. Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez LeifErikson Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) Gdzies tez byla strona jakas z podziękowaniami jesli komus na tym zalezy. Osobiwcie mi to wisi. Prezenty do mnie przemawiaja. Dodatkowe stony czy nawet te naklejki albo dlugopis. Ooo znalazlem http://psxextreme.pl/halloffame/ Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez Jontek80 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ruskie_Pierogi 6 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Godzinę temu, LeifErikson napisał: Dostałeś jakieś fanty odpowiadające Twojemu progowi czy nic? Bo nie wiem jakich podziękowań się spodziewasz, ale w piśmie są drukowane podziękowania w formie listy osób, które wspierają Szmatławca, więc o ile zacząłeś przed składem ostatniego numeru, to wydaje mi się, że powinieneś już tam być, chociaż nie wiem jaką mają rutynę jeśli chodzi o aktualizowanie tej listy. Jeśli chodzi o jakiekolwiek fanty to jak na razie nic. Skoro w danym progu wsparcia jest napisane że fanty będą to grzecznie zaczkam. Nie chodzi mi o jakiekolwiek imienne podziękowania publicznie, ale zwykłą wiadomość zwrotną zaraz po wpłacie typu ziomek fajnie że nas wspierasz i tyle. I wtedy wiem że wsparcie dotarło, oni wiedzą że gość X jest z nimi i pomoże im dalej ciągnąć coraz cięższy wózek typu branżowy magazyn. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) Hmm, to o ile dobrze pamiętam, przychodzi tylko taki systemowy mail z Patronite, z potwierdzeniem subskrypcji. Nie przypominam sobie, żebym dostał jakieś mailowe potwierdzenie bezpośrednio od wydawcy czy redakcji. No i zyskujesz dostęp do ukrytych postów na Patronite (z przeciekami itp itd.). Ale Roger i inni zgredziole tyle razy dziękowali na łamach Szmatławca (+ ta drukowana lista w każdym numerze), że jak dla mnie wystarczy tych podziękowań. Na Twoim miejscu jedynie można by się więc zastanawiać, dlaczego nie dostałeś patronackiego numeru z rozszerzoną zawartością, ale może już do Ciebie idzie. Albo tak jak pisał Roger - będzie te zaległości Łapusz ogarniał jak wróci. Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez LeifErikson Cytuj Odnośnik do komentarza
Ruskie_Pierogi 6 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Poczekamy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Łapusz wraca 20 sierpnia. Na facebookowym profilu zapodał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Swietnie, moze sciagnie ten baner z amiga, chyba juz nieaktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 W dniu 10.08.2021 o 14:40, Nemesis napisał: Łapusz wraca 20 sierpnia. Na facebookowym profilu zapodał. No ale cos mu bylo czy z urlopu? Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) Pisze, że żyje, a znajomi życzą mu zdrowia. Nie wiem jak wy, ale jak ja jeżdżę na urlop to komunikacja wygląda inaczej, więc nie snułbym kolejnych teorii spiskowych. Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez LeifErikson Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 @Bzduras czy to nie ty wygrałeś tym razem Extreme Boxa? Pochwal się później co tam było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zgadza się, trafił się Extreme Box Jak dojdzie to oczywiście będzie relacja, co tam do środka zapakowano. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 @Bzduras jeszcze po tych wszystkich Giveaway'ach Ci się nie znudziło wygrywanie? Puść sobie totka jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Tyle farta ostatnio, że tylko czekam co się spieprzy dla równowagi Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Jeśli zastanawiacie się, co jest w Extreme Boxie: Spoiler to tak samo jak ja, bo jeszcze nic nie przyszło, a na Patronite brak odpowiedzi 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 może przyszedł zapakowany w pelerynę niewidkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Niewykluczone, albo po prostu w drodze do mnie miał wypadek, trafił do szpitala i jest z nim utrudniony kontakt? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Tydzien dopiero minął, co ty taki niecierpliwy? Bywało, że dłuzej czekałem na prenumerate. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Po 3 tygodniach zacząłbym się martwić dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi