Skocz do zawartości

Patronite.pl

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 262 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety wirus rozłożył mnie i rodzinkę, więc ciężko było się udzielać a wątek widzę grubo spuchł. Odniosę się na szybko tylko do liczb. Poprosiłem Roberta aby zmienił trochę opisy progów i wyjaśnił j

• Bardzo rzadko piszę o PSXE, ale sytuacja spowodowała że i ja coś dorzucę.   Od 13 lat jestem na forum i też od tylu czasu kupuje szmatławca. W tamtym czasie w jakiś sposób mnie CDA odepchnęł

• Do tej pory wstrzymywałem się z opinią, bo widziałem, że cały ten patronite, progi, bonusy i zachęty zmieniały się kilka razy dziennie i raz wyrażone zdanie straci ważność po kilku godzinach, gdy zmie

Opublikowano
11 godzin temu, Mejm napisał:

Ze strony co wrzcuil Michaelis.

Wtedy nic tam nie było o wpływach dla PE. Teraz to zmienili jak i wygasili nowych. Reszta co ma odnawialne wpłaty dalej wspiera :) 

Opublikowano

No proszę, czyli nie była to nagroda-widmo. :D (#306). Jeśli autor jest tu obecny, to gratulacje. 

image.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jak tam, dostał ktoś karty i resztę bonusów, czy wszyscy zapomnieli :dafuq:

Opublikowano

Na ostatnim comiesięcznym spotkaniu z redakcją i dyskusją nad kierunkiem pisma rozdawali.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, muszę Cię zmartwić, ale ani wydawca, ani naczelny coś nie wchodzą ostatnio na forum. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

W dniu 11.09.2023 o 23:54, nanekgro napisał:

Witam jak tam? Próg 100zl też dostaliście 2 egzemplarze i kiedy losowanie

Na progu 100 dostaję 2 egzemplarze od samego początku - jeden z plusem z progu 100 i jeden z prenumeraty która się odnawia z progu 50 ;) A tak odświeżam temat, bo mile się zdziwiłem zawartością paczki z numerem 314 - wrzucili mi gratis archiwalny 217.  

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Widać w tym poście foty z nowego kalendarza.

A numer z okami jak widać gotowy, czyli jednak się udało. 

Opublikowano

A z tym Patronitem to w ogóle jeszcze na serio? O ile sytuacja w pandemii była pewno mocno alarmowa, tak teraz już chyba wszystko normalnie powinno działać (padały nawet jakieś optymistyczne informacje o stabilnej sytuacji). Jak z ciekawości zajrzałem tam w zeszłym miesiącu, to było 7k z hakiem na oczekiwane 76k (full opcja, z nieokreślonym w formie rozwojem). 

Każdy może ofiarować swoją kasę komu chce, ale to jest dla mnie już tylko jakaś świnka-skarbonka.

Opublikowano

A co ze spotkaniami online z redakcją? 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Patroni, czy czytelnicy, którzy kupili numer zero, otrzymali 3 PDFy zeskanowane "w tych czasach" w dość dobrej jakości.

Te PDFy są dalej robione? Ile tego wyszło?
Ile trza wpłacić kasiory na patronie, żeby to wszystko co wyszło - dostać?

Wiem, że wyszło dość sporo numerów, bo pdf#25 dostałem od kogoś na privie.

@Roger help.

Opublikowano

Pierwsze 30 numerów było chyba dostępne w pdf. A kasy też jakoś nie dużo, chyba dla wszystkich od 10 zł czy coś.

Opublikowano

ciekawe czy to sie wpłaca i pisze od razu do pani Marlenki czy idzie jakoś z automatu

Opublikowano

Hej miały być jakieś pdf dla patronite.pl mam pakiet za 100 zł

A szukałem tych pfd i nie znalazłem ktoś dostal gdzie szukać 

Opublikowano
35 minut temu, nanekgro napisał:

Były w jakimś poście, link wygasł i chyba w komentarzach dali nowy działający, ale nie wiem czy nadal działa, jak nie to trzeba znowu napisać o reupload.

Nie mam pewności, ale może to ten post, nie płacę już, więc nie widzę komentarzy https://patronite.pl/post/28152/wyjatkowy-prezent-i-informacje-biezace-dla-naszych-patronow

Opublikowano
4 godziny temu, nanekgro napisał:

Napisz bezpośrednio do lapusza, niedawno zgrywał takiemu jednemu :) 

rlapinski@idea-ahead.com 

Opublikowano
W dniu 18.01.2024 o 12:03, Shen napisał:

Były w jakimś poście, link wygasł i chyba w komentarzach dali nowy działający, ale nie wiem czy nadal działa, jak nie to trzeba znowu napisać o reupload.

Nie mam pewności, ale może to ten post, nie płacę już, więc nie widzę komentarzy https://patronite.pl/post/28152/wyjatkowy-prezent-i-informacje-biezace-dla-naszych-patronow

Hej niestety wygasł 

Myślałem. Że na maila coś 

20 godzin temu, grzybiarz napisał:

Napisz bezpośrednio do lapusza, niedawno zgrywał takiemu jednemu :) 

rlapinski@idea-ahead.com 

Dzięki napisałem może odpisze....

A z kim się skontaktować jak bym chciał od psxExtrim reklamę na swoim strimie udostępniać?  Ktoś coś? 

Opublikowano
15 minut temu, nanekgro napisał:

A z kim się skontaktować jak bym chciał od psxExtrim reklamę na swoim strimie udostępniać?  Ktoś coś? 

Z Łapuszem najlepiej.

Opublikowano
4 godziny temu, nanekgro napisał:

Hej niestety wygasł 

Myślałem. Że na maila coś 

Dzięki napisałem może odpisze....

Co za kanał?

Opublikowano

Niby miały być nagrody dla patronów, tj. załapałem się na numer zerowy, a nie otrzymalem prezentu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@Perez bedziecie zmieniac progi, czy tylko bonusy za progi? Brakuje mi tu czegos pomiedzy 13 a 50zł

Przechwytywanie.thumb.JPG.84cdc9aeaa0a390da58ccc53c0e5f740.JPG

Opublikowano

Pisalem kiedys do nich ze dalbym cos wiecej niz 13 zl ale 50 dych to juz troche za duzo. Cos 20-30 mogloby byc. Nigdy takiego progu nie zrobili.