Opublikowano 13 lutego 20232 l 11 godzin temu, Mejm napisał: Ze strony co wrzcuil Michaelis. Wtedy nic tam nie było o wpływach dla PE. Teraz to zmienili jak i wygasili nowych. Reszta co ma odnawialne wpłaty dalej wspiera
Opublikowano 15 lutego 20232 l No proszę, czyli nie była to nagroda-widmo. (#306). Jeśli autor jest tu obecny, to gratulacje.
Opublikowano 19 czerwca 20231 r Na ostatnim comiesięcznym spotkaniu z redakcją i dyskusją nad kierunkiem pisma rozdawali.
Opublikowano 11 września 20231 r Witam jak tam? Próg 100zl też dostaliście 2 egzemplarze i kiedy losowanie
Opublikowano 12 września 20231 r Witam, muszę Cię zmartwić, ale ani wydawca, ani naczelny coś nie wchodzą ostatnio na forum.
Opublikowano 13 listopada 20231 r W dniu 11.09.2023 o 23:54, nanekgro napisał: Witam jak tam? Próg 100zl też dostaliście 2 egzemplarze i kiedy losowanie Na progu 100 dostaję 2 egzemplarze od samego początku - jeden z plusem z progu 100 i jeden z prenumeraty która się odnawia z progu 50 A tak odświeżam temat, bo mile się zdziwiłem zawartością paczki z numerem 314 - wrzucili mi gratis archiwalny 217.
Opublikowano 15 grudnia 20231 r Widać w tym poście foty z nowego kalendarza. A numer z okami jak widać gotowy, czyli jednak się udało.
Opublikowano 15 grudnia 20231 r A z tym Patronitem to w ogóle jeszcze na serio? O ile sytuacja w pandemii była pewno mocno alarmowa, tak teraz już chyba wszystko normalnie powinno działać (padały nawet jakieś optymistyczne informacje o stabilnej sytuacji). Jak z ciekawości zajrzałem tam w zeszłym miesiącu, to było 7k z hakiem na oczekiwane 76k (full opcja, z nieokreślonym w formie rozwojem). Każdy może ofiarować swoją kasę komu chce, ale to jest dla mnie już tylko jakaś świnka-skarbonka.
Opublikowano 14 stycznia 20241 r Patroni, czy czytelnicy, którzy kupili numer zero, otrzymali 3 PDFy zeskanowane "w tych czasach" w dość dobrej jakości. Te PDFy są dalej robione? Ile tego wyszło? Ile trza wpłacić kasiory na patronie, żeby to wszystko co wyszło - dostać? Wiem, że wyszło dość sporo numerów, bo pdf#25 dostałem od kogoś na privie. @Roger help.
Opublikowano 14 stycznia 20241 r Pierwsze 30 numerów było chyba dostępne w pdf. A kasy też jakoś nie dużo, chyba dla wszystkich od 10 zł czy coś.
Opublikowano 14 stycznia 20241 r ciekawe czy to sie wpłaca i pisze od razu do pani Marlenki czy idzie jakoś z automatu
Opublikowano 18 stycznia 20241 r Hej miały być jakieś pdf dla patronite.pl mam pakiet za 100 zł A szukałem tych pfd i nie znalazłem ktoś dostal gdzie szukać
Opublikowano 18 stycznia 20241 r 35 minut temu, nanekgro napisał: Hej miały być jakieś pdf dla patronite.pl mam pakiet za 100 zł A szukałem tych pfd i nie znalazłem ktoś dostal gdzie szukać Były w jakimś poście, link wygasł i chyba w komentarzach dali nowy działający, ale nie wiem czy nadal działa, jak nie to trzeba znowu napisać o reupload. Nie mam pewności, ale może to ten post, nie płacę już, więc nie widzę komentarzy https://patronite.pl/post/28152/wyjatkowy-prezent-i-informacje-biezace-dla-naszych-patronow
Opublikowano 18 stycznia 20241 r 4 godziny temu, nanekgro napisał: Hej miały być jakieś pdf dla patronite.pl mam pakiet za 100 zł A szukałem tych pfd i nie znalazłem ktoś dostal gdzie szukać Napisz bezpośrednio do lapusza, niedawno zgrywał takiemu jednemu rlapinski@idea-ahead.com
Opublikowano 19 stycznia 20241 r W dniu 18.01.2024 o 12:03, Shen napisał: Były w jakimś poście, link wygasł i chyba w komentarzach dali nowy działający, ale nie wiem czy nadal działa, jak nie to trzeba znowu napisać o reupload. Nie mam pewności, ale może to ten post, nie płacę już, więc nie widzę komentarzy https://patronite.pl/post/28152/wyjatkowy-prezent-i-informacje-biezace-dla-naszych-patronow Hej niestety wygasł Myślałem. Że na maila coś 20 godzin temu, grzybiarz napisał: Napisz bezpośrednio do lapusza, niedawno zgrywał takiemu jednemu rlapinski@idea-ahead.com Dzięki napisałem może odpisze.... A z kim się skontaktować jak bym chciał od psxExtrim reklamę na swoim strimie udostępniać? Ktoś coś?
Opublikowano 19 stycznia 20241 r 15 minut temu, nanekgro napisał: A z kim się skontaktować jak bym chciał od psxExtrim reklamę na swoim strimie udostępniać? Ktoś coś? Z Łapuszem najlepiej.
Opublikowano 19 stycznia 20241 r 4 godziny temu, nanekgro napisał: Hej niestety wygasł Myślałem. Że na maila coś Dzięki napisałem może odpisze.... A z kim się skontaktować jak bym chciał od psxExtrim reklamę na swoim strimie udostępniać? Ktoś coś? Co za kanał?
Opublikowano 20 stycznia 20241 r Niby miały być nagrody dla patronów, tj. załapałem się na numer zerowy, a nie otrzymalem prezentu.
Opublikowano 17 marca 20241 r @Perez bedziecie zmieniac progi, czy tylko bonusy za progi? Brakuje mi tu czegos pomiedzy 13 a 50zł
Opublikowano 17 marca 20241 r Pisalem kiedys do nich ze dalbym cos wiecej niz 13 zl ale 50 dych to juz troche za duzo. Cos 20-30 mogloby byc. Nigdy takiego progu nie zrobili.