Plugawy 3 685 Opublikowano 12 lutego 2023 Opublikowano 12 lutego 2023 Pójdzie na wypłaty dla spadochroniarzy z Pixela. 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 13 lutego 2023 Opublikowano 13 lutego 2023 11 godzin temu, Mejm napisał: Ze strony co wrzcuil Michaelis. Wtedy nic tam nie było o wpływach dla PE. Teraz to zmienili jak i wygasili nowych. Reszta co ma odnawialne wpłaty dalej wspiera Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 15 lutego 2023 Opublikowano 15 lutego 2023 No proszę, czyli nie była to nagroda-widmo. (#306). Jeśli autor jest tu obecny, to gratulacje. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 19 czerwca 2023 Opublikowano 19 czerwca 2023 Jak tam, dostał ktoś karty i resztę bonusów, czy wszyscy zapomnieli Cytuj
Bzduras 12 521 Opublikowano 19 czerwca 2023 Opublikowano 19 czerwca 2023 Na ostatnim comiesięcznym spotkaniu z redakcją i dyskusją nad kierunkiem pisma rozdawali. 1 Cytuj
nanekgro 0 Opublikowano 11 września 2023 Opublikowano 11 września 2023 Witam jak tam? Próg 100zl też dostaliście 2 egzemplarze i kiedy losowanie Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 12 września 2023 Opublikowano 12 września 2023 Witam, muszę Cię zmartwić, ale ani wydawca, ani naczelny coś nie wchodzą ostatnio na forum. Cytuj
poirot91 0 Opublikowano 13 listopada 2023 Opublikowano 13 listopada 2023 W dniu 11.09.2023 o 23:54, nanekgro napisał: Witam jak tam? Próg 100zl też dostaliście 2 egzemplarze i kiedy losowanie Na progu 100 dostaję 2 egzemplarze od samego początku - jeden z plusem z progu 100 i jeden z prenumeraty która się odnawia z progu 50 A tak odświeżam temat, bo mile się zdziwiłem zawartością paczki z numerem 314 - wrzucili mi gratis archiwalny 217. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 15 grudnia 2023 Opublikowano 15 grudnia 2023 Widać w tym poście foty z nowego kalendarza. A numer z okami jak widać gotowy, czyli jednak się udało. Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 15 grudnia 2023 Opublikowano 15 grudnia 2023 A z tym Patronitem to w ogóle jeszcze na serio? O ile sytuacja w pandemii była pewno mocno alarmowa, tak teraz już chyba wszystko normalnie powinno działać (padały nawet jakieś optymistyczne informacje o stabilnej sytuacji). Jak z ciekawości zajrzałem tam w zeszłym miesiącu, to było 7k z hakiem na oczekiwane 76k (full opcja, z nieokreślonym w formie rozwojem). Każdy może ofiarować swoją kasę komu chce, ale to jest dla mnie już tylko jakaś świnka-skarbonka. Cytuj
Grześ 380 Opublikowano 15 grudnia 2023 Opublikowano 15 grudnia 2023 A co ze spotkaniami online z redakcją? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Patroni, czy czytelnicy, którzy kupili numer zero, otrzymali 3 PDFy zeskanowane "w tych czasach" w dość dobrej jakości. Te PDFy są dalej robione? Ile tego wyszło? Ile trza wpłacić kasiory na patronie, żeby to wszystko co wyszło - dostać? Wiem, że wyszło dość sporo numerów, bo pdf#25 dostałem od kogoś na privie. @Roger help. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Pierwsze 30 numerów było chyba dostępne w pdf. A kasy też jakoś nie dużo, chyba dla wszystkich od 10 zł czy coś. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia ciekawe czy to sie wpłaca i pisze od razu do pani Marlenki czy idzie jakoś z automatu Cytuj
nanekgro 0 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Hej miały być jakieś pdf dla patronite.pl mam pakiet za 100 zł A szukałem tych pfd i nie znalazłem ktoś dostal gdzie szukać Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia 35 minut temu, nanekgro napisał: Hej miały być jakieś pdf dla patronite.pl mam pakiet za 100 zł A szukałem tych pfd i nie znalazłem ktoś dostal gdzie szukać Były w jakimś poście, link wygasł i chyba w komentarzach dali nowy działający, ale nie wiem czy nadal działa, jak nie to trzeba znowu napisać o reupload. Nie mam pewności, ale może to ten post, nie płacę już, więc nie widzę komentarzy https://patronite.pl/post/28152/wyjatkowy-prezent-i-informacje-biezace-dla-naszych-patronow Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia 4 godziny temu, nanekgro napisał: Hej miały być jakieś pdf dla patronite.pl mam pakiet za 100 zł A szukałem tych pfd i nie znalazłem ktoś dostal gdzie szukać Napisz bezpośrednio do lapusza, niedawno zgrywał takiemu jednemu rlapinski@idea-ahead.com Cytuj
nanekgro 0 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia W dniu 18.01.2024 o 12:03, Shen napisał: Były w jakimś poście, link wygasł i chyba w komentarzach dali nowy działający, ale nie wiem czy nadal działa, jak nie to trzeba znowu napisać o reupload. Nie mam pewności, ale może to ten post, nie płacę już, więc nie widzę komentarzy https://patronite.pl/post/28152/wyjatkowy-prezent-i-informacje-biezace-dla-naszych-patronow Hej niestety wygasł Myślałem. Że na maila coś 20 godzin temu, grzybiarz napisał: Napisz bezpośrednio do lapusza, niedawno zgrywał takiemu jednemu rlapinski@idea-ahead.com Dzięki napisałem może odpisze.... A z kim się skontaktować jak bym chciał od psxExtrim reklamę na swoim strimie udostępniać? Ktoś coś? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia 15 minut temu, nanekgro napisał: A z kim się skontaktować jak bym chciał od psxExtrim reklamę na swoim strimie udostępniać? Ktoś coś? Z Łapuszem najlepiej. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia 4 godziny temu, nanekgro napisał: Hej niestety wygasł Myślałem. Że na maila coś Dzięki napisałem może odpisze.... A z kim się skontaktować jak bym chciał od psxExtrim reklamę na swoim strimie udostępniać? Ktoś coś? Co za kanał? Cytuj
Wolny 29 Opublikowano 20 stycznia Opublikowano 20 stycznia Niby miały być nagrody dla patronów, tj. załapałem się na numer zerowy, a nie otrzymalem prezentu. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca @Perez bedziecie zmieniac progi, czy tylko bonusy za progi? Brakuje mi tu czegos pomiedzy 13 a 50zł Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Pisalem kiedys do nich ze dalbym cos wiecej niz 13 zl ale 50 dych to juz troche za duzo. Cos 20-30 mogloby byc. Nigdy takiego progu nie zrobili. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi