Perez 1 704 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca 13 minut temu, MichAelis napisał(a): jest A wpadło Ci powiadomienie z Patronite'a? Bo mam wrażenie, że to im coś średnio działa. Jak wysyłałem bezpośrednio maila to był dużo większych odzew na jakieś tematy/pytania. Cytuj
Kmiot 13 660 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca Jeśli Ci to pomoże, to ja o 13:17 dostałem maila z Patronite o dostępności e-wydania. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca Ja to samo. Tam innych powiadomien chyba nie ma? Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca Oki, czyli może wcześniej ja czegoś nie zaznaczyłem lub temat #nikogo Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Tematy Patronite'a (nagrody za czerwiec i Amiga) już jutro, dzisiaj padam na ryjek. Po dwóch tygodniach bez sklepu jak się odkorkowało to dzisiaj dzień wysyłki się zrobił :). 3 Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca OK, pomysł taki - dzisiaj wleci info o tych zestawach, że w czerwcu mamy to i to i np. że w poniedziałek o 12:00 pojawi się post z prostym pytaniem konkursowym i pierwsze 5 osób w komentarzach na Patronite z prawidłową odpowiedzią wygrywają. Pytanie coś oczywiście związanego z pismem, żeby jednak nie było aż tak do końca "kto pierwszy, ten lepszy". Sugestie jak zawsze mile widziane, tylko przypominam - nie ma opcji losowania. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca O 12 to większość chyba pracuje, nie lepiej wieczorem to robić? 18 albo 20? Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca O 12 idealnie bo wiekszosc pracuje:) 2 1 Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 8 minut temu, Square napisał(a): O 12 to większość chyba pracuje, nie lepiej wieczorem to robić? 18 albo 20? 12 idealna godzina, moge sobie campić w pracy Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 7 minut temu, MichAelis napisał(a): O 12 idealnie bo wiekszosc pracuje:) A w tę stronę to nie pomyślałem. Cytuj
Ukukuki 6 953 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Zróbmy o 3 w nocy tak żeby tylko najwięksi fani nastawili budzik jak idziemy w tę stronę xd Cytuj
jimmy 1 249 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca A z ciekawości co jest nie tak w losowaniu? Toż to wtedy jest prawdziwa niespodzianka Jakieś czatowanie na godzinę i wyścigi? Meh Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 2 minuty temu, jimmy napisał(a): A z ciekawości co jest nie tak w losowaniu? Toż to wtedy jest prawdziwa niespodzianka Jakieś czatowanie na godzinę i wyścigi? Meh Aby w legalny sposób przeprowadzić losowanie, należy postępować zgodnie z Ustawą z dnia 19 listopada 2009 r. o grach hazardowych, czyli przede wszystkim pozyskać zezwolenie na organizację loterii od właściwej Izby Administracji Skarbowej oraz powiadomić o rozpoczęciu loterii właściwy Urząd Celno-Skarbowy. 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Acha, czyli Kmiot pozdrowienia do więzenia. 1 Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 10 minut temu, maciucha napisał(a): Acha, czyli Kmiot pozdrowienia do więzenia. Jak ktos zyczliwy doniesie, to nie zazdroszcze. On to chyba jeszcze na youtube wrzucał i są dowody. Cytuj
kaj.dam 15 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Godzinę temu, jimmy napisał(a): Jakieś czatowanie na godzinę i wyścigi? Meh Też uważam że meh ale wygląda że to jedyne wyjście. @Perezjaki jest czas banicji po wygranej? Swoją drogą ciekaw jestem jak to było ogarnięte za czasów losowań u Łapusza. Może faktycznie zgłaszał i robi to nadal i przez to umknęła mu impreza masowa na PH Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 3 minuty temu, kaj.dam napisał(a): Może faktycznie zgłaszał Z tego co czytam to za każdym razem to sporo to kosztuje. Cytat Jeżeli nie przekonałyby Cię czas oraz formalności, to dodam jeszcze, że wniosek podlega opłacie w wysokości 10% wartości puli nagród, lecz nie mniej niż 50% kwoty bazowej. Czyli w 2020 r. opłata wyniosłaby przynajmniej 2570 zł. https://legalnykurs.pl/konkurs-a-loteria/ 1 Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Jak się obudził najebany to nikt nie wygrywał, a jak trzeźwy to losowanie. 1 Cytuj
Kmiot 13 660 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 1 godzinę temu, maciucha napisał(a): Acha, czyli Kmiot pozdrowienia do więzenia. Godzinę temu, Shen napisał(a): Jak ktos zyczliwy doniesie, to nie zazdroszcze. On to chyba jeszcze na youtube wrzucał i są dowody. Już nie można być dobrodusznym w tym kraju... Chyba zacznę wystawiać te fanty do kupienia za złotówkę, a losować będę szczęśliwca, który mi zapłaci. Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 4 minuty temu, Kmiot napisał(a): Już nie można być dobrodusznym w tym kraju... Chyba zacznę wystawiać te fanty do kupienia za złotówkę, a losować będę szczęśliwca, który mi zapłaci. Mozna, ale musisz państwu odpalić % z tej dobroduszności Cytuj
number_nine 1 327 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Adres/paczkomat do wysyłek podawać w PW na Patronite? Cytuj
Adam_Warda 0 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca W sumie faktycznie 12.00 w poniedziałek to świetna godzina, chciałbym mieć wtedy czas Cytuj
Pix 911 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Jutro w pracy o 12 porzucę wszystkie swoje obowiązki służbowe i krzyknę "szefie robię sobie przerwę, bo gazetka o grach dla dzieci organizuje konkurs, w którym można wygrać skarpetki z bombermanem!!!!" A niech mnie kurwa zwalniają 3 Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca 1 godzinę temu, number_nine napisał(a): Adres/paczkomat do wysyłek podawać w PW na Patronite? Podrzuć plis na redakcja@psxextreme.pl. 14 minut temu, Pix napisał(a): Jutro w pracy o 12 porzucę wszystkie swoje obowiązki służbowe i krzyknę "szefie robię sobie przerwę, bo gazetka o grach dla dzieci organizuje konkurs, w którym można wygrać skarpetki z bombermanem!!!!" A niech mnie kurwa zwalniają "Pix, skarpety z Boombermanem mówisz?! Gdzie trzeba się zapisać?!" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi