Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, MichAelis napisał(a):

jest:notbad:

A wpadło Ci powiadomienie z Patronite'a? Bo mam wrażenie, że to im coś średnio działa. Jak wysyłałem bezpośrednio maila to był dużo większych odzew na jakieś tematy/pytania. 

Opublikowano

Tematy Patronite'a (nagrody za czerwiec i Amiga) już jutro, dzisiaj padam na ryjek. Po dwóch tygodniach bez sklepu jak się odkorkowało to dzisiaj dzień wysyłki się zrobił :). 

• Lubię! 3
Opublikowano

OK, pomysł taki - dzisiaj wleci info o tych zestawach, że w czerwcu mamy to i to i np. że w poniedziałek o 12:00 pojawi się post z prostym pytaniem konkursowym i pierwsze 5 osób w komentarzach na Patronite z prawidłową odpowiedzią wygrywają. Pytanie coś oczywiście związanego z pismem, żeby jednak nie było aż tak do końca "kto pierwszy, ten lepszy". 

Sugestie jak zawsze mile widziane, tylko przypominam - nie ma opcji losowania. 

Opublikowano
8 minut temu, Square napisał(a):

O 12 to większość chyba pracuje, nie lepiej wieczorem to robić? 18 albo 20?

12 idealna godzina, moge sobie campić w pracy

Opublikowano
2 minuty temu, jimmy napisał(a):

A z ciekawości co jest nie tak w losowaniu? Toż to wtedy jest prawdziwa niespodzianka :)

Jakieś czatowanie na godzinę i wyścigi? Meh :)

Aby w legalny sposób przeprowadzić losowanie, należy postępować zgodnie z Ustawą z dnia 19 listopada 2009 r. o grach hazardowych, czyli przede wszystkim pozyskać zezwolenie na organizację loterii od właściwej Izby Administracji Skarbowej oraz powiadomić o rozpoczęciu loterii właściwy Urząd Celno-Skarbowy.:)

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, maciucha napisał(a):

Acha, czyli Kmiot pozdrowienia do więzenia.

Jak ktos zyczliwy doniesie, to nie zazdroszcze. On to chyba jeszcze na youtube wrzucał i są dowody.

Opublikowano
Godzinę temu, jimmy napisał(a):

Jakieś czatowanie na godzinę i wyścigi? Meh :)

Też uważam że meh ale wygląda że to jedyne wyjście. @Perezjaki jest czas banicji po wygranej? :)

Swoją drogą ciekaw jestem jak to było ogarnięte za czasów losowań u Łapusza. Może faktycznie zgłaszał i robi to nadal i przez to umknęła mu impreza masowa na PH :leo:

Opublikowano
3 minuty temu, kaj.dam napisał(a):

Może faktycznie zgłaszał

Z tego co czytam to za każdym razem to sporo to kosztuje.

Cytat

Jeżeli nie przekonałyby Cię czas oraz formalności, to dodam jeszcze, że wniosek podlega opłacie w wysokości 10% wartości puli nagród, lecz nie mniej niż 50% kwoty bazowej. Czyli w 2020 r. opłata wyniosłaby przynajmniej 2570 zł.

https://legalnykurs.pl/konkurs-a-loteria/

• Lubię! 1
Opublikowano
1 godzinę temu, maciucha napisał(a):

Acha, czyli Kmiot pozdrowienia do więzenia.

Godzinę temu, Shen napisał(a):

Jak ktos zyczliwy doniesie, to nie zazdroszcze. On to chyba jeszcze na youtube wrzucał i są dowody.

Już nie można być dobrodusznym w tym kraju...

Chyba zacznę wystawiać te fanty do kupienia za złotówkę, a losować będę szczęśliwca, który mi zapłaci.

Opublikowano
4 minuty temu, Kmiot napisał(a):

Już nie można być dobrodusznym w tym kraju...

Chyba zacznę wystawiać te fanty do kupienia za złotówkę, a losować będę szczęśliwca, który mi zapłaci.

Mozna, ale musisz państwu odpalić % z tej dobroduszności

Opublikowano

Jutro w pracy o 12 porzucę wszystkie swoje obowiązki służbowe i krzyknę 

"szefie robię sobie przerwę, bo gazetka o grach dla dzieci organizuje konkurs, w którym można wygrać skarpetki z bombermanem!!!!"

A niech mnie kurwa zwalniają 

• Haha 3
Opublikowano
1 godzinę temu, number_nine napisał(a):

Adres/paczkomat do wysyłek podawać w PW na Patronite? 

Podrzuć plis na redakcja@psxextreme.pl. 

14 minut temu, Pix napisał(a):

Jutro w pracy o 12 porzucę wszystkie swoje obowiązki służbowe i krzyknę 

"szefie robię sobie przerwę, bo gazetka o grach dla dzieci organizuje konkurs, w którym można wygrać skarpetki z bombermanem!!!!"

A niech mnie kurwa zwalniają 

"Pix, skarpety z Boombermanem mówisz?! Gdzie trzeba się zapisać?!" ;)