Shen 9 636 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września Chetnie powalcze, bo po FFT i Front Mission 3 moje ulubione taktyczne jrpg i pudeleczko w kolekcji jest ale zwykłe. 1 Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września (edytowane) Tez wygralem i akurat tactics ogre na switcha tez mam. Wiec sie wszystko dobrze sklada. Choc jak Lapusz moglibyscie cos psxowego dorzucac. Czy to jakis stary archiwalny numer, czy koszulke albo zdjecia Moniki. PS moze zabrzmialo dwuznacznie ale chodzilo o koszulke psx extreme a nie koszulke Moniki. Zdjecia moga byc cosplay z jakas giwera. Nawet Rogera jako Crash. Edytowane 13 września przez Jontek80 1 1 Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września Ledwie jeden Extreme Box poszedł, a już kolejnego (część) dojechała. No ale to gdzieś na początek października ogarniemy. 2 1 Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września Ja bym chetnie jakies takie gierkowe puzzle przygarnal. Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września Extreme Box przyjechał Same kosiory. Kawusia w kubeczku od Wieśka już się pije, smakuje trochę jak Zamieć z Jaskółką pomieszane fifti-fifti. Brelok z Tekkena jest ogromny, worek może się faktycznie przydać, a nowemu właścicielowi steelbooka zazdroszczę, bo jest kurła przepiękny. Spoiler Oby jakiś hakier nie zdjął mojego odcisku palca, he, he, he. A na żywo steel wygląda 10x lepiej Piękny zestawik, dziękuję panu Perezowi! 4 3 Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 16 września Opublikowano 16 września Ja tam nie mam zbyt wiele steelbookow. Kiedys mialem jeszcze residenta 5 ale kupilem jako uzywke wiec juz byl podniszczony. Tak wiec sie pozbylem. Ten z tactics ogre pojdzie na wystawke jak moje pozostale dwa. A wersje gry mam na switcha a tu widze pudelko pod pleja. No nic. I tak nie trzymam gier w tych pudelkach. 2 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Nie dostałem maila o przeciekach z wczoraj, ale wchodzę na profil, a tam takie kubeczki i torba. Może inni też właśnie się dowiedzą: Całkiem spoko 1 Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września 1 godzinę temu, grzybiarz napisał(a): Nie dostałem maila o przeciekach z wczoraj, ale wchodzę na profil, a tam takie kubeczki i torba. Może inni też właśnie się dowiedzą: Całkiem spoko Ja myślałem żeby coś kupic. Zapomniałeś że tam jeszcze koszulki były. Ale mam swój kubek Mario 3 co sobie kupiłem na wakacjach we Włoszech. Kubków mam póki co nadmiar. Toreb także. Koszulek do przesady. Jeszcze kupiłem ostatnio Wisły Kraków jak grała w europejskich pucharach plus koszulkę Legii. Coś innego by się przydało. Ta koszulka taka trochę nijaka. Mógłby ktoś zaszaleć i zrobić jakąś fajną grafikę. Jakieś latające konsole dookoła czy postacie z gier. A tu tylko psx extreme i tyle. Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Działamy ze wzorami Na razie ruszyło to w takiej bardzo podstawowej formie, stąd tylko kubek i torba, z czasem dojdą właśnie koszulki czy bluzy, ale to jak ogarniemy wzory, bo koszulka z samym logo bez szału. Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października Dostałem dzisiaj swój. Najlepszy kubek i steelbook. Szkoda że tylko jedna talia kart bo troche to ogranicza liczbę gier. W kanastę już nie zagram. Będzie trzeba druga skombinować. Dzięki za zestawik. Ten brelok troche słaby. Już na wystawce. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października W dniu 20.09.2024 o 07:25, grzybiarz napisał(a): Nie dostałem maila o przeciekach był w spamie jak coś Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Dobry! PDF dla Patronów odpalony, gdyby komuś powiadomienie nie doszło https://patronite.pl/post/70477/e-wydanie-psx-extreme-325-juz-dostepne 1 Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października Dobry! To co, wtorek jakoś wieczorkiem o 20.00 październikowy Extreme Box? Ten zestaw z Asasyna, który wrzucałem, uzupełnia maskotka z Outlaws 1 Cytuj
ZakOnIck 22 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października No w końcu się udało zgarnąć extreme boxa ,Wysłane z mojego Pixel 7 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano poniedziałek o 08:03 Opublikowano poniedziałek o 08:03 Dobry! Jutro o 20:00 kolejny Extreme Box. Tym razem taki zestaw: 2 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi