Pix 1 138 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego Kuuurna, gadżety z Persony 5, a ja jeszcze muszę pauzować. Prezesie, już prawie marzec, zlituj się Cytuj
Perez 2 168 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca PDF wleciał https://patronite.pl/post/78199/e-wydanie-psx-extreme-330-juz-dostepne 1 Cytuj
Perez 2 168 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Marcowy zestaw: puzzle Wiedźmin puzzle Kamil "Jakuza" Jaczyński 40 HZ Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii - steelbook Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii - drukowana mapa figurka Yennefer 3 Cytuj
Perez 2 168 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca Jak coś wciąż do zgarnięcia nagrody https://patronite.pl/post/78548/extreme-box-numer-330-pytanie-konkursowe Cytuj
Perez 2 168 Opublikowano czwartek o 19:04 Opublikowano czwartek o 19:04 Wjechały nowe przecieki - https://patronite.pl/post/78959/extreme-leaks-331 Cytuj
Shen 10 463 Opublikowano czwartek o 19:13 Opublikowano czwartek o 19:13 7 minut temu, Perez napisał(a): Wjechały nowe przecieki - https://patronite.pl/post/78959/extreme-leaks-331 Która okładka będzie z plusem? Powiedz, że ta bez murzyna Cytuj
Perez 2 168 Opublikowano czwartek o 19:58 Opublikowano czwartek o 19:58 Jeden cover na wszystko leci, tak ze za tydzien sie okaze Cytuj
Pix 1 138 Opublikowano czwartek o 20:28 Opublikowano czwartek o 20:28 Jestem pewien, że Prezes wybrał najładniejszą okładkę, czyli tą powyższą. Wiem Perez, że i tak masz sporo na głowie, ale fajnie by było, gdybyś właśnie zawsze wrzucał info na forumek, że coś wleciało na patronajcie. Nie mam pamięci, żeby sprawdzać codziennie i już wiele razy przegapiłem losowanie albo przecieki 1 Cytuj
Perez 2 168 Opublikowano czwartek o 20:38 Opublikowano czwartek o 20:38 O okładkach to raczej decyduje Klient, gdy mamy dogadany deal, my co najwyżej czasami sugerujemy. A co do info z Patronite - to chyba dość regularnie teraz wpadają posty o PDF-ie, Extreme Box, tak że raczej nie przegapisz Cytuj
Shen 10 463 Opublikowano czwartek o 20:46 Opublikowano czwartek o 20:46 7 minut temu, Perez napisał(a): O okładkach to raczej decyduje Klient, gdy mamy dogadany deal, my co najwyżej czasami sugerujemy. Klient decyduje która okładka pojdzie z extreme plusem jak drukujecie kilka wariantow? Cytuj
Perez 2 168 Opublikowano czwartek o 20:59 Opublikowano czwartek o 20:59 7 minut temu, Shen napisał(a): Klient decyduje która okładka pojdzie z extreme plusem jak drukujecie kilka wariantow? Nie drukujemy dla wydan z Plusem osobnej okladki. Za mojej kadencji nie zdarzylo sie to ani razu i raczej nie zmienimy tego, bo to tylko dodatkowe zamieszanie i koszt. Cytuj
Shen 10 463 Opublikowano czwartek o 21:02 Opublikowano czwartek o 21:02 3 minuty temu, Perez napisał(a): Nie drukujemy dla wydan z Plusem osobnej okladki. Za mojej kadencji nie zdarzylo sie to ani razu i raczej nie zmienimy tego, bo to tylko dodatkowe zamieszanie i koszt. Chyba sie nie zrozumielismy. W przeciekach sa trzy okładki, to one wszystkie idą do druku czy pojdzie tylko jedna z nich? Jak był Silent Hill to extreme plus był tylko z jednym wariantem a poszło do druku kilka. Cytuj
Perez 2 168 Opublikowano czwartek o 21:14 Opublikowano czwartek o 21:14 9 minut temu, Shen napisał(a): Chyba sie nie zrozumielismy. W przeciekach sa trzy okładki, to one wszystkie idą do druku czy pojdzie tylko jedna z nich? Jak był Silent Hill to extreme plus był tylko z jednym wariantem a poszło do druku kilka. A, OK, to się nie zrozumielismy. W przeciekach jest info, ze robimy jedna tym razem, a wrzucone sa tez inne jako ciekawostka zakulisowa, bo o to w tych przeciekach chodzi Silent mial 4, ale to na wyrazne zyczenie wtedy, jak nie ma takich sugestii to raczej zostajemy przy jednej - mniej zamieszania z tym. 1 Cytuj
Shen 10 463 Opublikowano czwartek o 21:22 Opublikowano czwartek o 21:22 a dobra, to trzymam kciuki za te co wkleiłem Cytuj
Pix 1 138 Opublikowano czwartek o 21:38 Opublikowano czwartek o 21:38 Jeśli o okładce decyduje klient to na bank nie dostaniemy tego, co prezentuje się najlepiej. Już ja znam tych specjalistów od marketingu 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi