Skocz do zawartości

Patronite.pl

Featured Replies

Opublikowano

Kuuurna, gadżety z Persony 5, a ja jeszcze muszę pauzować. Prezesie, już prawie marzec, zlituj się :frog:

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 261,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety wirus rozłożył mnie i rodzinkę, więc ciężko było się udzielać a wątek widzę grubo spuchł. Odniosę się na szybko tylko do liczb. Poprosiłem Roberta aby zmienił trochę opisy progów i wyjaśnił j

• Bardzo rzadko piszę o PSXE, ale sytuacja spowodowała że i ja coś dorzucę.   Od 13 lat jestem na forum i też od tylu czasu kupuje szmatławca. W tamtym czasie w jakiś sposób mnie CDA odepchnęł

• Do tej pory wstrzymywałem się z opinią, bo widziałem, że cały ten patronite, progi, bonusy i zachęty zmieniały się kilka razy dziennie i raz wyrażone zdanie straci ważność po kilku godzinach, gdy zmie

Opublikowano

Marcowy zestaw:

• puzzle Wiedźmin
  • puzzle Kamil "Jakuza" Jaczyński 40 HZ
  • Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii - steelbook
  • Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii - drukowana mapa
  • figurka Yennefer

image.jpeg

Opublikowano

Jeden cover na wszystko leci, tak ze za tydzien sie okaze :P

Opublikowano

Jestem pewien, że Prezes wybrał najładniejszą okładkę, czyli tą powyższą. 

Wiem Perez, że i tak masz sporo na głowie, ale fajnie by było, gdybyś właśnie zawsze wrzucał info na forumek, że coś wleciało na patronajcie. Nie mam pamięci, żeby sprawdzać codziennie i już wiele razy przegapiłem losowanie albo przecieki :frog:

Opublikowano

O okładkach to raczej decyduje Klient, gdy mamy dogadany deal, my co najwyżej czasami sugerujemy. 

A co do info z Patronite - to chyba dość regularnie teraz wpadają posty o PDF-ie, Extreme Box, tak że raczej nie przegapisz :) 

Opublikowano
7 minut temu, Perez napisał(a):

O okładkach to raczej decyduje Klient, gdy mamy dogadany deal, my co najwyżej czasami sugerujemy. 

Klient decyduje która okładka pojdzie z extreme plusem jak drukujecie kilka wariantow?

Opublikowano
7 minut temu, Shen napisał(a):

Klient decyduje która okładka pojdzie z extreme plusem jak drukujecie kilka wariantow?

Nie drukujemy dla wydan z Plusem osobnej okladki. Za mojej kadencji nie zdarzylo sie to ani razu i raczej nie zmienimy tego, bo to tylko dodatkowe zamieszanie i koszt. 

Opublikowano
3 minuty temu, Perez napisał(a):

Nie drukujemy dla wydan z Plusem osobnej okladki. Za mojej kadencji nie zdarzylo sie to ani razu i raczej nie zmienimy tego, bo to tylko dodatkowe zamieszanie i koszt. 

Chyba sie nie zrozumielismy. W przeciekach sa trzy okładki, to one wszystkie idą do druku czy pojdzie tylko jedna z nich? Jak był Silent Hill to extreme plus był tylko z jednym wariantem a poszło do druku kilka.

Opublikowano
9 minut temu, Shen napisał(a):

Chyba sie nie zrozumielismy. W przeciekach sa trzy okładki, to one wszystkie idą do druku czy pojdzie tylko jedna z nich? Jak był Silent Hill to extreme plus był tylko z jednym wariantem a poszło do druku kilka.

A, OK, to się nie zrozumielismy. W przeciekach jest info, ze robimy jedna tym razem, a wrzucone sa tez inne jako ciekawostka zakulisowa, bo o to w tych przeciekach chodzi :) Silent mial 4, ale to na wyrazne zyczenie wtedy, jak nie ma takich sugestii to raczej zostajemy przy jednej - mniej zamieszania z tym. 

Opublikowano

Jeśli o okładce decyduje klient to na bank nie dostaniemy tego, co prezentuje się najlepiej.

Już ja znam tych specjalistów od marketingu 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
14 minut temu, Jontek80 napisał(a):

A kiedy numer dla patronów?

PDF dzisiaj wieczorem, a druk pocztą wyszedł wczoraj, a InPost część wyszła wczoraj, a część wyjdzie dzisiaj. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Perez da rade wrzucic te 30 numerów dla patronów? Stary link wygasl a padl mi dysk na ktorym je trzymalem. Jest szansa na więcej?

Przechwytywanie.JPG

Opublikowano
56 minut temu, Shen napisał(a):

@Perez da rade wrzucic te 30 numerów dla patronów? Stary link wygasl a padl mi dysk na ktorym je trzymalem. Jest szansa na więcej?

Przechwytywanie.JPG

Spytam Fenixa, bo to coś, co było wrzucone, to tak średnio było z nim ustalane chyba :) Ogólnie jestem z nim i Ścierą dogadany na to, że możemy wejśc do sprzedaży z e-wydaniami starych numerów, o ile je jakoś sensownie uda się poskanować, ale Patronite to inna bajka.

Opublikowano

@Perez Patronite miał wyłączać reklamy, nie żeby mi to przeszkadzało, ale jak opłacam patro to i pismo raczej już mamniki

Przechwytywanie.JPG

Opublikowano

Ach, racja! Wczoraj testowałem nowy blok, bo mi popsuli stare rozwiązanie. Teraz powinno być już OK!

Opublikowano

Gdzie jest jakis fajny sklep z tymi gratami od Good Loot? Chetnie bym poogladal i moze cos kupil. Nie chce media markt. Czy jest jakis prawdziwy fizyczny sklep? Czy to gorny slask czy Krakow?

Dajcie szefie jakies namiary czy nazwy.