Skocz do zawartości

Patronite.pl

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Jontek80 napisał(a):

Gdzie jest jakis fajny sklep z tymi gratami od Good Loot? Chetnie bym poogladal i moze cos kupil. Nie chce media markt. Czy jest jakis prawdziwy fizyczny sklep? Czy to gorny slask czy Krakow?

Dajcie szefie jakies namiary czy nazwy.

Good Loot chyba tylko online jest.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 261,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety wirus rozłożył mnie i rodzinkę, więc ciężko było się udzielać a wątek widzę grubo spuchł. Odniosę się na szybko tylko do liczb. Poprosiłem Roberta aby zmienił trochę opisy progów i wyjaśnił j

• Bardzo rzadko piszę o PSXE, ale sytuacja spowodowała że i ja coś dorzucę.   Od 13 lat jestem na forum i też od tylu czasu kupuje szmatławca. W tamtym czasie w jakiś sposób mnie CDA odepchnęł

• Do tej pory wstrzymywałem się z opinią, bo widziałem, że cały ten patronite, progi, bonusy i zachęty zmieniały się kilka razy dziennie i raz wyrażone zdanie straci ważność po kilku godzinach, gdy zmie