Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja tam bardzo lubię teorie spiskowe, nie przestawajcie :P

Żeby uspokoić tych zasmuconych - oczywiście, że zatweetuję na temat zbiórki. Ale jak sami widzicie, jej treść jest modyfikowana, ja nie mam wglądu co i kiedy się zmienia, więc wolę poczekać z puszczeniem w obieg wśród ludzi, którzy mogą się dowiedzieć o tym dopiero ode mnie, bo szansa na dobre wrażenie jest jedna. 

Edytowane przez koso
Opublikowano

Panowie nie wiem czy ktos pisal ale to dzieki PSXE jestesmy w stanie odrozniac gry dobre od slabych, przynajmniej ja. Czytajac recenzje w PE i pozniej grajac w gry wiedzialem ile racji jest w ocenach, nie liczac najglosniejszej wpadki z wiadomo jaka gra. Po tylu latach wiem czy gra jest dobra czy zla i mniej wiecej na tyle bym ja ocenil, na ile jest ocena w.... metacritic tak mam wyrobiony czujnik po czytaniu PE od czasow pierwszego PSXa do koncowych czasow pierwszego Xboxa. Jak oceny sa dalej tak dobre jak wczesniej to pismo na pewno nie powinno znikac

• Haha 4
Opublikowano (edytowane)

5 minut temu, koso napisał:

Żeby uspokoić tych zasmuconych - oczywiście, że zatweetuję na temat zbiórki. Ale jak sami widzicie, jej treść jest modyfikowana, ja nie mam wglądu co i kiedy się zmienia, więc wolę poczekać z puszczeniem w obieg wśród ludzi, którzy mogą się dowiedzieć o tym dopiero ode mnie, bo szansa na dobre wrażenie jest jedna. 

Bardzo ładnie wybrnąłeś.

Szacun i czekamy.

Edytowane przez Kmiot
Opublikowano

Butcher nie zatwituje bo pewnie dalej go boli że wygryzł go z ciepłego fotela redaktora naczelnego młody,lubiany,przystojny, grający w yakuze, dynamicznie się rozwijający i lubiący pracować w młodym zespole użytkownik 

R O G E R 

• Haha 8
Gość yaczes
Opublikowano

Czy jak napisze, że serio nie przeszkadza mi fryz na zero, to uwierzycie? 

Opublikowano
Teraz, Dave Czezky napisał:

Czy jak napisze, że serio nie przeszkadza mi fryz na zero, to uwierzycie? 

Tylko jeśli wcześniej byłeś rudy.

Opublikowano
19 minut temu, koso napisał:

Papkin z ekipa problemu z wrazeniem nie mial. ;F

https://polskigamedev.pl/ruszamy-na-ratunek-miesiecznikow-psx-extreme-i-pixel/

Opublikowano

No bo można kwestię zasygnalizować już teraz i zaznaczyć, że sytuacja oraz warunki zmieniają się dynamicznie, ale jedno co się nie zmienia, to ciągła potrzeba wsparcia.

• Plusik 1
Opublikowano

Rzuciłem co mogę, a przez ile czasu będę mógł wspierać to się okaże. W progu za 10zl powinno być zapewnienie, że Gruszczyk nigdy nie zostanie zgredem, zbiórka szybko przekroczyła by pierwszy próg.

• Lubię! 1
  • Haha 3
Opublikowano
1 minutę temu, MaZZeo napisał:

Ja się mogę napierdalac z Perezem o to czy wyciągnąć wtyczkę PPE

183 cm, 92 kg, ale masy jeszcze nie zacząłem robić!

Gość suteq
Opublikowano
39 minut temu, Pupcio napisał:

Butcher nie zatwituje bo pewnie dalej go boli że wygryzł go z ciepłego fotela redaktora naczelnego młody,lubiany,przystojny, grający w yakuze, dynamicznie się rozwijający i lubiący pracować w młodym zespole użytkownik 

R O G E R 

butcher nie zatwituje bo dalej nie może się pozbierać po tlou 2 :kaz: 

Opublikowano

Poczekam jeszcze jak bedzie prog za 20 zl. Jak nie to zostane na tym za 13 zl. Raz na jakis czas dostane zuzyte torebki z herbatą po zgredach. Moze wybrudzone dywaniki po extreme party.

• Plusik 1
Opublikowano
20 minut temu, D.B. Cooper napisał:

rozstrzygnijcie to jak prawdziwi mężczyźni 

na gnashery 

Nie lepiej walka w kisielu oraz ppv, na pewno wtedy uzbieralibyśmy potrzebnă kwotę. xd

Gość yaczes
Opublikowano

Chcialbym zaapelowac, zeby nie poszło to w strone sportowa. 

Nakurwianie za smietnikami, mlyny, kolowrotki, potezne cepy i na koniec upakarzajacy scorpion deathlock - thats how I roll. 

Gość yaczes
Opublikowano

Ladnie @MaZZeosra do wlasnego gniazda

Cytat

pracodawca dorzuca mi 6% pensji co miesiąc na PPE.

hatfu