SlimShady 3 376 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Jaka jest w ogóle średnia miesięczna sprzedaż gazetki? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Pytanko techniczne - jeśli do otrzymania 10 pierwszych numerów w PDF potrzeba 6 miesięcy wsparcia za 50 zł (czyli trzeba wydać 300 zł), to jeżeli będę wspierał krócej, ale za wyższą kwotę (więc sumarycznie wydam nawet więcej niż 300 zł), to też otrzymam te PDFy? Innymi słowa - czy decydująca tutaj jest wydana kwota czy długość wsparcia? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 to początek końca czy już koniec końca? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 967 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Także panowie, było miło, ale się skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 350 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 17 minut temu, SlimShady napisał: Jaka jest w ogóle średnia miesięczna sprzedaż gazetki? To plus informacja o liczbie aktywnych prenumerat byłoby przydatne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Roger 2 057 Opublikowano 12 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Nie odpowiem na część z tych pytań, bo ja Patronite nie odpalałem, ale widzę że prenumeraty faktycznie brakuje w progach a miała być tutaj jakiś babol poszedł. Zgłaszam zaraz Robertowi Wasze sugestie, numer zerowy moim zdaniem osobiście tez powinien być w niższym progu mam nadzieję, że wkrótce naniesione zostaną poprawki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 serio nie lepiej byłoby się odrobinę przebranżowić na formę wideo (lepiej późno niż później) niż robić cyrki z patronitami i dogorywaniem w czasach gdy poza prasą codzienną, inna praktycznie nie istnieje? gierkami interesuję się, jak każdy tutaj, przynajmniej ponadprzeciętnie, ale ostatniego ekstrima kupiłem chyba z 8-9 lat temu - nie mam nic do was osobiście, po prostu to już nie jest najlepsza, ani najwygodniejsza forma śledzenia czegokolwiek, a zwłaszcza tej branży wasz cyrk i wasze małpy ale czasopisma to już jest skansen, a będzie tylko gorzej 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Może jakaś obowiązkowa danina dla najbogatszych? Np. tych z 4k brutto. No i jakaś większa składka dla tych co wchodzą w drugi próg podatkowy. Chyba chcecie żeby forumek przetrwał? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Ja chce tylko numer zerowy. Mieszkam za granica i taka prenumerata z patronite mi sie do niczego nie przyda bo nie ma opcji wysylki za granice. Numer 0 odebraliby mi rodzice i przeslali dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Mam nadzieje ze nie masz dużej hipoteki Roger. co tu się odwala xdddd patronite za nic. Potrzebujemy 60k per pismo na miech. Rozumiem, ze zakladamy ze sprzedazy juz nie bedzie? No geniusze biznesu. Mowilem? Mowilem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 2 minuty temu, maciucha napisał: serio nie lepiej byłoby się odrobinę przebranżowić na formę wideo (lepiej późno niż później) niż robić cyrki z patronitami i dogorywaniem w czasach gdy poza prasą codzienną, inna praktycznie nie istnieje? gierkami interesuję się, jak każdy tutaj, przynajmniej ponadprzeciętnie, ale ostatniego ekstrima kupiłem chyba z 8-9 lat temu - nie mam nic do was osobiście, po prostu to już nie jest najlepsza, ani najwygodniejsza forma śledzenia czegokolwiek, a zwłaszcza tej branży wasz cyrk i wasze małpy ale czasopisma to już jest skansen, a będzie tylko gorzej Moze pora kupic choc jeden numer i sprawdzic samemu. Pamiętaj tylko krowy nie zmieniaja zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Na razie ten patronite PSXa wygląda jak kopiuj/wklej Pixela. Nie mam pojęcia po co odpowiadaliśmy na pytanie "Co chcecie zobaczyć w patronite?" skoro praktycznie wszystkie sugestie zostały olane. No i jeszcze ten plakat Monkey Island w progu 100zł, strasznie konsolowa gra... Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 2 minuty temu, Jontek80 napisał: Moze pora kupic choc jeden numer i sprawdzic samemu. Pamiętaj tylko krowy nie zmieniaja zdania. trzymałem kilka numerów w empiku w rękach i za każdym chciałem z nostalgii kupić, ale zawsze rezygnowałem zniechęcony ogólnym wrażeniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Ten numer zerowy to po prostu chciałbym zakupić ze strony sklepiku PE, bo nie wiem co będzie u mnie za miesiąc, dwa, a co dopiero u was. PDFy - 10 pierwszych numerów, na to się czaję od dawna, pisałem Roger do Ciebie, myślałem, że sam te pliki ogarnę i zrobię sobie "fotoalbum"/"fotoksiążkę" z tych plików. Bo moje pierwsze numery zalało w piewce No a teraz ta zbiórka... Nie wiem, na razie czarno to widzę, chciałbym wesprzeć ekstrima, ale nie wiem, czy na aż tyle, by zrezygnować z jakiejś gierki w cyfrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 3 minuty temu, maciucha napisał: trzymałem kilka numerów w empiku w rękach i za każdym chciałem z nostalgii kupić, ale zawsze rezygnowałem zniechęcony ogólnym wrażeniem W sensie że co, niewygodnie się trzymało? Cytuj Odnośnik do komentarza
janol 433 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Ile trzeba wpłacić, żeby grzybiarz nie używał więcej słowa "piewka"? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Teraz, LeifErikson napisał: W sensie że co, niewygodnie się trzymało? w sensie że szkoda strzępić ryja na tłumaczenie dlaczego w 2021 czasopisma się nie sprzedają i ich przyszłość to muzeum i skansen Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 No dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Marzy mi się interaktywny pdf, z komentarzami ludzi z forum i zgredami. Np. nie podoba mi się recka, piszę pod recką komentarz, redaktor chamsko odpisuje, ktoś inny wkleja mema, to by było dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 1 minutę temu, maciucha napisał: w sensie że szkoda strzępić ryja na tłumaczenie dlaczego w 2021 czasopisma się nie sprzedają i ich przyszłość to muzeum i skansen Czyli że byś poczytał, ale spojrzałeś w kalendarz i w 2021 roku to jednak nie? Chopie, skoro publicystyka Cię nie interere to dajże se spokój. Parę osób jeszcze by co nieco poczytało i sądzę, że to dla nich jest ten wątek. Wolisz jutuba, Twoja sprawa, ale nie rozumiem po co te smuty tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Teraz, grzybiarz napisał: Marzy mi się interaktywny pdf, z komentarzami ludzi z forum i zgredami. Np. nie podoba mi się recka, piszę pod recką komentarz, redaktor chamsko odpisuje, ktoś inny wkleja mema, to by było dobre ppe.pl odwiedziałeś? 1 minutę temu, LeifErikson napisał: Czyli że byś poczytał, ale spojrzałeś w kalendarz i w 2021 roku to jednak nie? Chopie, skoro publicystyka Cię nie interere to dajże se spokój. Parę osób jeszcze by co nieco poczytało i sądzę, że to dla nich jest ten wątek. Wolisz jutuba, Twoja sprawa, ale nie rozumiem po co te smuty tutaj. no to niech się teraz te pare osób składa 60k co miesiąc xd Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Poproszę o zaproszenie na xboxowego discorda zanim zamkną forum Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 1 minutę temu, maciucha napisał: no to niech się teraz te pare osób składa 60k co miesiąc xd I dupa Cię boli, bo? Ani nie Twoja kasa, ani nie Twoje klimaty, skoro piszesz, że wolisz jutuba pooglądać, więc tak po prostu marudzisz, żeby pomarudzić rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 (edytowane) 17 minut temu, maciucha napisał: trzymałem kilka numerów w empiku w rękach i za każdym chciałem z nostalgii kupić, ale zawsze rezygnowałem zniechęcony ogólnym wrażeniem Musisz przeczytac. Skus sie. To tylko 12 zeta. Ma tego dawnego ducha. Czegos czego moze ci brakuje z tamtych czasow. Chodzi o teksty a nie obrazki przeciez. Ja polecam zwlaszcza dzialy retro. Moje ulubione zreszta. Edytowane 12 marca 2021 przez Jontek80 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi