Bzduras 12 578 Opublikowano 22 marca 2021 Opublikowano 22 marca 2021 Miłego poniedziałku i smacznej kawusi. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 22 marca 2021 Opublikowano 22 marca 2021 Dobra Pany, skończcie się kłócić proszę, albo idźcie na PW. Pytanie do bardziej obeznanych z serwisem. Można zmienić kiedy ma być pobierana miesięczna kwota? Cytuj
Roger 2 082 Opublikowano 22 marca 2021 Autor Opublikowano 22 marca 2021 (edytowane) Odpowiadając na kilka kwestii: http://psxextreme.pl/halloffame/?fbclid=IwAR0gcIdH0HYfIrpBqMZkw55mdShfER_GNSkaQUrgZnwed4ZovR8qB7b_9yw 1. Lista Hall of Fame jest aktualizowana na bieżąco. Więc na pewno wszyscy się w tym linku znajdą. 2. Jeśli ktoś miał wcześniej prenumeratę - po wsparciu jednego z progów gwarantujących prenumeratę zostanie ona po prostu przedłużona o kolejne miesiące. 3. Co do tych ośmiu dodatkowych stron - w druku na razie dostaną je tylko osoby wspierające dany próg na Patronite, ale dla wszystkich prenumeratorów te 8 dodatkowych stron będzie dostępnych w wersji PDF każdego numeru. Edytowane 22 marca 2021 przez Roger 1 Cytuj
Bzduras 12 578 Opublikowano 22 marca 2021 Opublikowano 22 marca 2021 4 minuty temu, Roger napisał: 2. Jeśli ktoś miał wcześniej prenumeratę - po wsparciu jednego z progów gwarantujących prenumeratę zostanie ona po prostu przedłużona o kolejne miesiące. 3. Co do tych ośmiu dodatkowych stron - w druku na razie dostaną je tylko osoby wspierające dany próg na Patronite, ale w przypadku wszystkich prenumeratorów te 8 dodatkowych stron będzie dostępnych w wersji PDF każdego numeru. Ok, jednak nadal nie wiemy, w jaki sposób będzie to weryfikowane. Czy wydawca sam zassie te dane z Patronite i scali je z istniejącymi prenumeratami? Czy trzeba do kogoś odezwać się w tej sprawie? Jak z danymi do wysyłki, czy będą brane z konta na Patronite (na poprzedniej stronie ktoś wcześniej napisał, że wolałby ich nie uzupełniać w tamtym miejscu bez wyraźnej potrzeby)? To, co napisałeś jest jakby zawarte w opisach progów, mniej lub bardziej bezpośrednio, natomiast niewiadomą dla nas stanowią kwestie techniczne i jak finalnie zostanie to wprowadzone w życie. 1 Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 22 marca 2021 Opublikowano 22 marca 2021 Starzy prenumeratorzy, nowi, przedłużający, patroni od progów, scalanie tego w całość. Wyobrażam sobie ten bałagan, który nastanie xd Czujecie to? 1 Cytuj
Bzduras 12 578 Opublikowano 22 marca 2021 Opublikowano 22 marca 2021 Jedno będzie stałe: numer z prenumeraty przyjdzie tydzień po premierze kioskowej. Trzeba mieć jakieś constans w życiu Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 22 marca 2021 Opublikowano 22 marca 2021 6 minut temu, Kmiot napisał: Starzy prenumeratorzy, nowi, przedłużający, patroni od progów, scalanie tego w całość. Wyobrażam sobie ten bałagan, który nastanie xd Czujecie to? Właśnie o tym ostatnio myślałem - panowie sobie dołożyli organizacyjnej roboty, nie ma co. :D Bo na przykład jeśli ktoś jest aktualnym prenumeratorem, do tego wykupi próg, który upoważnia go do kolejnej prenumeraty i jeszcze dodatkowo nabędzie prawo do numerów specjalnych, to... sam bym się musiał porządnie zastanowić co i jak długo mam otrzymywać, a co dopiero przy ogarnięciu tego dla kilkudziesięciu, kilkuset, czy kilku tysięcy (a co, życzę Wam tego :D ) ludzi. 23 minuty temu, Bzduras napisał: Czy wydawca sam zassie te dane z Patronite i scali je z istniejącymi prenumeratami? Czy trzeba do kogoś odezwać się w tej sprawie? Jak z danymi do wysyłki, czy będą brane z konta na Patronite (na poprzedniej stronie ktoś wcześniej napisał, że wolałby ich nie uzupełniać w tamtym miejscu bez wyraźnej potrzeby)? Tak, to byłem ja. ;) I faktycznie, post Rogera nie rozwiewa tych wątpliwości niestety. Cytuj
Bzduras 12 578 Opublikowano 22 marca 2021 Opublikowano 22 marca 2021 3 minuty temu, LeifErikson napisał: Tak, to byłem ja. I faktycznie, post Rogera nie rozwiewa tych wątpliwości niestety. No właśnie. Mam próg z prenumeratą na pół roku i dodatkowymi stronami w magazynie, za rogiem już nowy numer szmatławca (oby), a konkretów brak. Na koncie prenumerata wykupiona samodzielnie i nic ponad to, więc zakładam, że na razie jeszcze nic w temacie się nie ruszyło... a już zaczyna się pomału robić trochę późno na te ruchy. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 22 marca 2021 Opublikowano 22 marca 2021 Ja z grubszą kasą czekam aż to będzie klarowne. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 22 marca 2021 Opublikowano 22 marca 2021 3 godziny temu, Emtebe napisał: @Bzduras czytałem. Ale Ty przeczytaj mój post ze zrozumieniem. Napis na stronie hall of fame sugeruje, że każdy darczyńca jest tam zamieszczony. Wchodzę na tą stronę i myślę, wtf? Tak mało osób wsparło Szmatławca? A tu się okazuje, że 2/3 nie jest wpisanych bo to od progu jest. W pupce mam to, ale napis na stronie wprowadza w błąd, bo sugeruje co innego. Oficjalnie zwracam się z prośbą o wpisanie usera Emtebe zamiast mnie na hall of fame. xd Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 22 marca 2021 Opublikowano 22 marca 2021 (edytowane) Ja sie szarpnalem ale nie wiem jak to bedzie w moim przypadku bo posiadam prenumerate zagraniczna, ktora sama juz jest dwa razy drozsza. Edytowane 24 marca 2021 przez Jontek80 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Roger 2 082 Opublikowano 23 marca 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 marca 2021 (edytowane) Podrzucam mały przeciek do czarno białego dodatku dla Patronów - każdy, co numer, będzie miał swoją własną okładkę. Edytowane 23 marca 2021 przez Roger 9 2 1 Cytuj
Nyu 773 Opublikowano 24 marca 2021 Opublikowano 24 marca 2021 Podoba mi się easter egg do loga N+. 1 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 24 marca 2021 Opublikowano 24 marca 2021 Mmmm, Neo Plus... niech Łapusz robi zbiórkę na reaktywację. Dam 1000, plus 100 miesięcznie. Cytuj
Gregorius 496 Opublikowano 24 marca 2021 Opublikowano 24 marca 2021 22 minuty temu, aux napisał: Mmmm, Neo Plus... niech Łapusz robi zbiórkę na reaktywację. Dam 1000, plus 100 miesięcznie. A Gulash niech będzie skarbnikiem Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 24 marca 2021 Opublikowano 24 marca 2021 Gulash skarbnikiem, a red naczem i głównym felietonistą Zooltar Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 26 marca 2021 Opublikowano 26 marca 2021 Wiadomo może kiedy losowanie Extreme Box i Crap Box @Roger? Cytuj
Roger 2 082 Opublikowano 26 marca 2021 Autor Opublikowano 26 marca 2021 4 godziny temu, LeifErikson napisał: Wiadomo może kiedy losowanie Extreme Box i Crap Box @Roger? Pewno jakoś na dniach, ale to akurat Łapusz ogarnia Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 26 marca 2021 Opublikowano 26 marca 2021 nie wiedziałem że Mielu jest dyrektorem kreatywnym w tym projekcie ale szanuję oporowo Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 29 marca 2021 Opublikowano 29 marca 2021 Nic nie wygrałem. Nawet crap boxa. Cytuj
Bzduras 12 578 Opublikowano 30 marca 2021 Opublikowano 30 marca 2021 Biorąc po uwagę, że ze zwycięzcami boxów redakcja będzie Cytat kontaktować się mailowo z prośbą o podanie adresu do wysyłki zaczynam obawiać się o bonusy ze swojego progu. Nikt nie prosił o mój adres, a teoretycznie w tym miesiącu powinienem dostać egzemplarz PE z Extreme Plus 1 Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 30 marca 2021 Opublikowano 30 marca 2021 No ja też nie wiem. Może będą wysyłać sowami, które zawsze odnajdują adresata, jak w Harrym Potterze. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 30 marca 2021 Opublikowano 30 marca 2021 10 godzin temu, Jontek80 napisał: Nic nie wygrałem. Nawet crap boxa. Ja też ale łap plusa na otarcie łez. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 30 marca 2021 Opublikowano 30 marca 2021 Na miejscu wysokoprogowych patronów bał bym się tej odpowiedzi ze strony Rogera: "Pewno jakoś na dniach, ale to akurat Łapusz ogarnia " xd 2 Cytuj
Roger 2 082 Opublikowano 30 marca 2021 Autor Opublikowano 30 marca 2021 Godzinę temu, łom napisał: Na miejscu wysokoprogowych patronów bał bym się tej odpowiedzi ze strony Rogera: "Pewno jakoś na dniach, ale to akurat Łapusz ogarnia " xd Kwestia tego, że ja się na Patronite kompletnie nie znam, mogę pomóc w promocji, ogarniam właśnie pierwsze 10 numerów do wersji PDF, działam z numerem zerowym, ale jeśli chodzi o organizację i kwestie związane z całym Patronite, progami, nagrodami, losowaniami itp. z tym działa Łapusz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi