dee 8 808 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Można perezowi wstawić w status frazę "plis"? To urocze Cytuj
Pix 911 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Prezesie @Perez pytanie mam, bo trochę się pogubiłem już. Przesłałem dane do paczkomatu za późno i miał pójść numer tradycyjną pocztą, a teraz dostałem info, że paczka czeka w paczkomacie. Czy to może już Amigę mi wcześniej wysłałeś za bycie wiernym czytelnikiem? Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 2 godziny temu, Pix napisał(a): Prezesie @Perez pytanie mam, bo trochę się pogubiłem już. Przesłałem dane do paczkomatu za późno i miał pójść numer tradycyjną pocztą, a teraz dostałem info, że paczka czeka w paczkomacie. Czy to może już Amigę mi wcześniej wysłałeś za bycie wiernym czytelnikiem? Amigi to ja jeszcze nie mam fizycznie :D. Natomiast jak dosłałeś namiary i nie było wysyłki Extreme Plusa, no to jak najbardziej szła dosyłka, wczoraj wrzuciłem kilka paczek. 1 Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Pytanie łatwe, odpowiedziałem bez zastanowienia. Ciekawe ilu z biorących udział pamiętało. Cytuj
Pix 911 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Oczywiście, że zapomniałem. Żegnajcie skarpetki bombermana 2 Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 9 minut temu, Square napisał(a): Ciekawe ilu z biorących udział pamiętało. wystarczyło przeczytać poprzedni numer PE, była tam ta okładka w tekście o King kongu Cytuj
jimmy 1 249 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Również przegapiłem, tak to właśnie jest z tymi konkursami kto pierwszy ten lepszy w poniedziałek o 12.00 dziesiątego dnia miesiąca chińskiego roku smoka, w fazie półksiężyca, gdy wieje umiarkowany wiatr zachodni i ciśnienie w normie Następnym razem nastawiam dwa budziki 1 Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Akurat o 1200 byłem na awarii w pracy Wróciłem po pół godziny i już po ptokach. Cytuj
Damian14 226 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca O 10 rano jeszcze pamiętałem, żeby sprawdzić patronajta i oczywiście wyleciało mi z bani. Za miesiąc będę szybszy Cytuj
number_nine 1 327 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 1 godzinę temu, Bzduras napisał(a): Akurat o 1200 byłem na awarii w pracy Wróciłem po pół godziny i już po ptokach. Po ptokach to było po 30 sekundach Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Nie zdążyłem dlatego napisze, że nie podoba mi się taka forma tego Cytuj
Pix 911 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Też mi średnio leży taka forma, ale w sumie ciężko inny sposób wymyślić, jeśli losowania nie może być. Cytuj
Ukukuki 6 953 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca @Kmiot to pewnie ma jakoś ogarnięte. Cytuj
Kmiot 13 660 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Budzik na 11:55 i sprzyjające okoliczności w pracy, bo mogłem sobie zrobić przerwę, hehe. A i tak musiałem na szybko resetować hasło do Patronite, bo zapomniałem, a na telefonie nie byłem zalogowany xd 1 Cytuj
Adam_Warda 0 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Ja sobie przypomniałem po 30 min jak zobaczyłem mejla na telefonie z Patronite.... zawsze mogłem powiedzieć pacjentom, elo teraz czekam na post o fantach W sumie to czy to 12.00 czy 20.00 to chyba w moim przypadku bez znaczenia, za miesiąc się odegram @Perez a jak dostać taki ładny zielony napis Patron :), forum w sumie odkryłem w tytm roku.... to chyba już wiek nie ten Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 2 godziny temu, Adam_Warda napisał(a): Ja sobie przypomniałem po 30 min jak zobaczyłem mejla na telefonie z Patronite.... zawsze mogłem powiedzieć pacjentom, elo teraz czekam na post o fantach W sumie to czy to 12.00 czy 20.00 to chyba w moim przypadku bez znaczenia, za miesiąc się odegram @Perez a jak dostać taki ładny zielony napis Patron :), forum w sumie odkryłem w tytm roku.... to chyba już wiek nie ten Gotowe Patroni od progu 29 zł w górę mają taką opcję. 1 Cytuj
number_nine 1 327 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 1 minutę temu, Perez napisał(a): Gotowe Patroni od progu 29 zł w górę mają taką opcję. Też poproszę, szefie. W ogóle gdziś tam na pierwszych stronach pewnie hejtowałem ten pomysł i wołanie o wpłaty XD ale zadzialał efekt zmiany wydawcy i sentyment do psxe wrócił mocno, tym bardziej, że te nowe progi też bardziej zachęcają do dołączenia Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 6 minut temu, number_nine napisał(a): Też poproszę, szefie. W ogóle gdziś tam na pierwszych stronach pewnie hejtowałem ten pomysł i wołanie o wpłaty XD ale zadzialał efekt zmiany wydawcy i sentyment do psxe wrócił mocno, tym bardziej, że te nowe progi też bardziej zachęcają do dołączenia A proszę bardzo! Dzięki! 1 Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca W dniu 12.03.2021 o 13:06, Ukukuki napisał(a): Liczyłem bardziej na jednorazową zbiórkę z progami a nie opłacanie kolejne abonamentu i kupowanie jeszcze prenumeraty osobno. Wesprę ale szczerze mówiąc z niesmakiem zastanawiam się tylko nad progiem. Jak wam aż tak nie idzie to dajcie cenę pisma za te 15-20 zł. Większość czasopism hobbystycznych tak funkcjonuje. W dniu 12.03.2021 o 14:10, grzybiarz napisał(a): Nie wiem, na razie czarno to widzę, chciałbym wesprzeć ekstrima, ale nie wiem, czy na aż tyle, by zrezygnować z jakiejś gierki w cyfrze. Nowy wydawca, nowe progi, ludzie zmieniają zdanie. Ten za 50zł to imo strzał w dziesiątkę dla tych co nie kupują pisma w kiosku. @Perez Jaki próg jest najpopularniejszy wśród nowych patronów? Ostatnich pieciu patronow to 13zł. Cytuj
Ukukuki 6 953 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Cena 15-20 zł za czasopismo, szybko się zestarzało. 1 Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 18 minut temu, Shen napisał(a): Nowy wydawca, nowe progi, ludzie zmieniają zdanie. Ten za 50zł to imo strzał w dziesiątkę dla tych co nie kupują pisma w kiosku. @Perez Jaki próg jest najpopularniejszy wśród nowych patronów? Ostatnich pieciu patronow to 13zł. Te widoczne na głównej to nie są ostatnie nowe, tylko ostatnie pobrane cykliczne wpłaty (spoko, też początkowo myślałem, że to nowi :)). A z nowych ostatnie to: 50, 29, 29, 29, 50, 50, 29, 50, 50, 7, 50, 50, 100 2 Cytuj
number_nine 1 327 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Ledwo zaproponowaliśmy w którymś temacie wysyłkę magazynu w usztywnianych kopertach i po kilku dniach mój pierwszy numer dotarł właśnie w takiej kopercie, bez żadnych zagięć itd. Widząc takie podejście do stałych czytelników jeszcze bardziej cieszę się z dołączenia do grona patronów Perezowi po prostu SIE CHCE i to widać po takich detalach, które doceni każdy psychopata kupujący prase w 2024 2 1 Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca W dniu 12.06.2024 o 16:14, Kmiot napisał(a): Połapane Najbardziej pewnie ucieszylbym sie z tych skarpet. Fajne gadzety. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi