grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Nie miałem kasy na koncie w dniu ściągania kasy przez patronite (płacę paypalem). No i kurde niby napisali że będą jeszcze próbować pobrać, ale od 28.06 minęło już trochę i dalej cisza. Jak jutro nie ściągną, to chyba anulować i od nowa zapłacić? Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 1 lipca Opublikowano 1 lipca Godzinę temu, grzybiarz napisał(a): Nie miałem kasy na koncie w dniu ściągania kasy przez patronite (płacę paypalem). No i kurde niby napisali że będą jeszcze próbować pobrać, ale od 28.06 minęło już trochę i dalej cisza. Jak jutro nie ściągną, to chyba anulować i od nowa zapłacić? Nie wiem jak to u nich działa, ale już nauczony doświadczeniem sprawdziłem listę oczekujących, bo z aktywnych Cię wycięło :). Tak że jesteś na liście jutro do wysyłki numeru jak mi tylko drukarnia dowiezie. Zawierzam Ci grzybiarz! 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca Dzięki! To wieczorem anuluję i aktywuje ponownie (gdyby nie ściągnęli sami), zależy mi na tym papierowym wydaniu extreme plusa, więc no myślę że to się uda przed wysyłką. (napisałem też do patronite) Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca Odpisali: Dzień dobry, system PayPal podejmie jeszcze 3 próby pobrania (co 5 dni każda). Jeśli w tym czasie nie uda się pobrać tej kwoty subskrypcja zostanie automatycznie anulowana —- także trochę lipa bo wychodzi na to że „w pompę” dostałem te bonusy związane z patronite, a 5 dni to jednak za długi termin myślę. Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 2 lipca Opublikowano 2 lipca 8 minut temu, grzybiarz napisał(a): Odpisali: Dzień dobry, system PayPal podejmie jeszcze 3 próby pobrania (co 5 dni każda). Jeśli w tym czasie nie uda się pobrać tej kwoty subskrypcja zostanie automatycznie anulowana —- także trochę lipa bo wychodzi na to że „w pompę” dostałem te bonusy związane z patronite, a 5 dni to jednak za długi termin myślę. Nie no luz, spokojnie czekajmy :). Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca To jak, jutro 12.00 lipcowy Patronite czy dla odmiany coś wieczorem? Tym razem w zestawach: puzzle Assassin’s Creed: Syndicate , steelbook Octopath Traveler II, Forspoken - premium character cards, skarpetki z Wiedxmina i figurka z Cyberpunka - potem ogarnę jakąs fotę. Cytuj
Kmiot 13 660 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Dojeb im o trzeciej w nocy. Ja i tak mam bana, hehe. 1 Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca 5 godzin temu, Perez napisał(a): To jak, jutro 12.00 lipcowy Patronite czy dla odmiany coś wieczorem? Tym razem w zestawach: puzzle Assassin’s Creed: Syndicate , steelbook Octopath Traveler II, Forspoken - premium character cards, skarpetki z Wiedxmina i figurka z Cyberpunka - potem ogarnę jakąs fotę. 12 git, potrzebuje tego steelbooka Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Dobra, wjedziemy z tym w czwartek, a jutro info na Patronite, bo już dzisiaj padam, a nie chcę, żeby znowu wyszło, że większość nie dostała maila. Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca To się widzimy jutro o 12:00 https://patronite.pl/post/66720/extreme-box-numer-322-informacja BTW, wpadł Wam mail z info o poście? Mam wrażenie, że coś im nie hula ten system powiadomień, do mnie nawet testowy nie dotarł. Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca Tak jak pan Kmiot mówi, 11:41 punkt zameldował się na skrzynce. Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 10 lipca Opublikowano 10 lipca Oki, thx, wielkie dzięki. To może mi coś testowy tylko nie zatrybił. Cytuj
jimmy 1 249 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca Człowiek budziki nastawia, robotę przerywa, odświeża stronę co sekundę, odpowiada błyskawicznie a i tak za późno Panowie ta formuła jest do kitu! Tego pakieciku żałuję bardziej niż poprzedniego 1 Cytuj
Kmiot 13 660 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca Eskimos zrobił w chuja Michała K, bo ten się chyba zasugerował pierwszym strzałem w 4,99 i też tak wpisał, a Eskimos potem cyk: poprawka na 4,90 xd 2 Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca 3 minuty temu, Kmiot napisał(a): Eskimos zrobił w chuja Michała K, bo ten się chyba zasugerował pierwszym strzałem w 4,99 i też tak wpisał, a Eskimos potem cyk: poprawka na 4,90 xd takie poprawki to chujnia, 1 odpowiedz na konto powinna byc Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca 3 minuty temu, Kmiot napisał(a): Eskimos zrobił w chuja Michała K, bo ten się chyba zasugerował pierwszym strzałem w 4,99 i też tak wpisał, a Eskimos potem cyk: poprawka na 4,90 xd Sama prawda. Bo pytanie przeczytałem i mowie kurwa 3,90 albo 4,90 patrze koment 4,99 i wpisałem to samo xd w kiosku własnoręcznie nr jeden kupiłem. subskrybuję anuluje !!!! 2 1 Cytuj
jimmy 1 249 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca Ignorować tych z poprawkami i tych którzy nie sprecyzowali waluty Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca Steelbook wygrany, w sumie tylko na tym mi zalezalo Cytuj
Kmiot 13 660 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca 4 minuty temu, Shen napisał(a): takie poprawki to chujnia, 1 odpowiedz na konto powinna byc Niby tak, miałoby to sens, ale to trzeba uwzględnić w przyszłym regulaminie, bo teraz to już po zawodach. Swoją drogą i tak imponujące: niektórzy nie zdążyli udzielić jednej odpowiedzi, a @Eskimos zdążył dać dwie. 4 minuty temu, jimmy napisał(a): Ignorować tych z poprawkami i tych którzy nie sprecyzowali waluty I tych z kropką czy przecinkiem? Gratulacje Panowie. Cytuj
jimmy 1 249 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca 4 minuty temu, Kmiot napisał(a): I tych z kropką czy przecinkiem? Tylko tych z brakiem poczucia humoru Cytuj
Szermac 2 729 Opublikowano 11 lipca Opublikowano 11 lipca No mi też zależało najbardziej na Steelbooku, ale w sumie trochę się obawiam, że w przyszłych boxach będzie więcej rzeczy, które by mi siadły . No ale nic to za pół roku znowu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi