Ukukuki 6 895 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Zobaczcie teraz próg za 100 zł, jak dla mnie super. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 2 minuty temu, Ukukuki napisał: Zobaczcie teraz próg za 100 zł, jak dla mnie super. Dlugopis z logo psxextreme, wow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 3 minuty temu, Ukukuki napisał: Zobaczcie teraz próg za 100 zł, jak dla mnie super. No, teraz to ma większy sens, bo ten zerowy numer to może być złoto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bud 12 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Tylko teraz ile miesięcy trzeba płacić/czekać jadąc 100 co miesiąc żeby dorwać ten numer 0? Zapewne kto pierwszy ten lepszy do 100 wspierających no i od tego momentu co miesiąc czekamy czy już prace nad numerem 0 ruszyły cnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Przeskanowalem tylko pobieznie te progi wiec pewnie nie mam calego obrazu. Ale czemu "taka cena"? Moze dlatego, ze osobami, ktore sa w stanie utrzymac pismo sa jego fani a oni nie stanowia wszystkich kupujacych. Do ludzi, ktorzy kupia psxa do pociagu czy raz na ruski rok ta zbiorka pewnie nie trafi, wiec mniejszosc bedzie musiala wziac na siebie te koszty. Wydaje mi sie tez, ze te 60k to jest zagrywka marketingowa. Gdyby od razu wrzucli 40k to ludzie celowaliby w 20k itd. Stad zabieg, ze jak chcesz podniesc podatek o 2% to zapowiadasz, ze podniesiesz o 5% a potem "kapitulujesz". Jakos wydaje mi sie to prawdopodobne u duetu M&L. No ale z trzeciej strony to jest po prostu patronite i mozna wesprzec pismo 5ka czy dycha a nie jeczec, ze naklejek nie bedzie. Patrzac po poprzednich wznowieniach to ten numer zerowy bedzie mozna kupic w sklepiku ale pewnie i tak sie szybko wyprzeda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 19 minut temu, Mejm napisał: Dlugopis z logo psxextreme, wow Kiedys mozna bylo wygrac/dostac w prenumeracie przypinki albo zajebisty brelok z logiem PsxE a teraz dlugopis. Mam nadzieje, ze wklad bedzie wymienny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Tak sie w sumie zastanawiam, ze ze stalych etatowcow to kto jest teraz? Roger, Romek? Perez chyba w Teraz Rock. Reszta pisze dorywczo i hobbystycznie. A jakby tak zawiesic pismo na pol roku? Ludzie by odpoczeli, Roger pobujal sie po posredniaku i moze w koncu wzial do powaznej roboty. Tylko forumek trzeba bedzie pod jakas kroplowke dac bo nie oszukujmy sie, bedzie bolalo bardziej niz miesiecznik. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Zawiesić na pół roku to nie, ale może w najgorszym razie przemiana w dopasiony kwartalnik z samą publicystyką byłaby rozwiązaniem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 3 minuty temu, LeifErikson napisał: Zawiesić na pół roku to nie, ale może w najgorszym razie przemiana w dopasiony kwartalnik z samą publicystyką byłaby rozwiązaniem? A jak pisalem to 2 strony temu to mnie wyzywales od trolli xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 W sumie jakbym mial czytac raz na kwartal to moze bym w koncy nie byl 2 lata do tylu ps. o jakich komiksach piszecie? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 4 minuty temu, maciucha napisał: A jak pisalem to 2 strony temu to mnie wyzywales od trolli xd Nie płacz, dostałeś pucharek, w robocie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Ej ale oni wiedzą, że internet istnieje. Przecież Roger który założył ten temat jest nawet naczelnym rynsztoka ppe xd Organizujcie już tego onlyfans mendrka jako zbiórke na utrzymanie forumka, bo szmatławiec padnie w roku pańskim 2021. W ogóle to ktoś jest w stanie podać ile kosztuje życie forumka miesięcznie na obecnym hostingu? Gazetki obecnie to relikt przeszłości, a i obecny extreme to praktycznie już inny twór niż ten przez który ludzie się rejestrowali na forumka sto lat temu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 693 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 15 minut temu, Mejm napisał: Tak sie w sumie zastanawiam, ze ze stalych etatowcow to kto jest teraz? Roger, Romek? Perez chyba w Teraz Rock. Reszta pisze dorywczo i hobbystycznie. A jakby tak zawiesic pismo na pol roku? Ludzie by odpoczeli, Roger pobujal sie po posredniaku i moze w koncu wzial do powaznej roboty. Tylko forumek trzeba bedzie pod jakas kroplowke dac bo nie oszukujmy sie, bedzie bolalo bardziej niz miesiecznik. Ja od kwietnia po zmianie wydawcy PPE glownie dzialam przy Waszym ulubionym portalu plus doszly mi Meczyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Teraz, Perez napisał: plus doszly mi Meczyki. Beda linki z transmisjami live na Euro? Kolega pyta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 693 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 1 minutę temu, Mejm napisał: Beda linki z transmisjami live na Euro? Kolega pyta. Jakie linki, panie, stare dzieje! Niech kolega wpadnie to nie pozna serwisu :). Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 z natury jestem naiwny ale widmo [*]foruma i gazety papierowej coraz bardziej realne. Jakos nie chce mi sie Wierzyc w 60k miesięcznie skoro sprzedaż obecnie podejrzewam oscyluje 8-9 tys egzemplarzy. BYLO MI EXTREMALNIE MILO. DZIEKI CHLOPAKI ZA WSZYSTKIE SPEDZONE CHWILE, NIGDY WAS NIE ZAPOMNE. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 5000 sprzedanych egzemplarzy to 60000zl, wiec chyba jest sporo gorzej niz 8-9k Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 693 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 3 minuty temu, maciucha napisał: 5000 sprzedanych egzemplarzy to 60000zl, wiec chyba jest sporo gorzej niz 8-9k Jeju, nie licz tak, bo to zaraz legendy powstaja :). W sprzedazy kioskowej (a ta zawsze byla wyzsza niz prenumerata) z miejsca masz z 40 proc. w plecy, ktore pobiera kolporter, bo na tym zarabia. Oczywiscie trzeba tez odliczyc druk, redakcje i wtedy na numerze masz kilka zlotych na czysto, a nie 12. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 No nie przemyślałem tego Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 51 minut temu, Plugawy napisał: Kiedys mozna bylo wygrac/dostac w prenumeracie przypinki albo zajebisty brelok z logiem PsxE a teraz dlugopis. Mam nadzieje, ze wklad bedzie wymienny. Przypinka jest na starych dokumentach w szafce. Dwa breloki PSX Extreme do dzisiaj przypięte do kluczy 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Czyli jak chcemy forumka to należy wpłacić pieniążki na patronite? Ku.wa...a niby 2020 był przeyebany. Chooynia z kutasowom Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Od momentu zadeklarowania wsparcia ile trzeba będzie czekać na numer 0 czy album? Te materiały już są gotowe, robią się, czy to w ogóle dopiero pieśń przyszłości? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Godzinę temu, Plugawy napisał: Kiedys mozna bylo wygrac/dostac w prenumeracie przypinki albo zajebisty brelok z logiem PsxE a teraz dlugopis. Ja kiedyś do archiwalnych numerów, dostałem to: naklejki na zeszyt, albo na kartę pamięci. Człowiek zmienia miejsce zamieszkania i wozi to za sobą. Szkoda mi było naklejać w 1999 i tak leży. 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Ja uważam, że nieco przestrzelono z kwotą, bo 60 tysi miesięcznie wydaje się ludziom sporą kwotą. Nikt tak naprawdę nie zna realiów wydawniczych. Czy ktoś może potwierdzić, że serio 60k jest potrzebne pismu do miesięcznego przeżycia na rynku? Ot, by uniknąć np. podejrzeń o to, że ktoś tu chce odrobić pandemiczne straty eventowe. Przydałoby się szybko rozwiać te wątpliwości, to może uświadomi to ludziom, że tyle to kosztuje. Bo w zasadzie ta zbiórka ma IMO bardziej wymiar typowy pod wiernych fanów. A z nimi trzeba być transparentnym. Bonusy za progi są miłe, ale są symboliczne w jakimś tam sensie. Myślę, że ludzie bardziej chcieliby się dorzucać z powodu iż mają sentyment i chcą by pismo przeżyło. Jestem mimo wszystko pełen nadziei. Że gdy ten pierwszy szok minie, to znajdą się ludzie dobrej woli i uratują pismo, forum i prasę. Sam wesprę, ale zastanawiam się nad progiem. No i mimo wszystko oczekuję, że ktoś tu jednak odniesie się i uspokoi towarzystwo, wyjaśni i zachęci. Uważam, że jest to do wypracowania 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 1 godzinę temu, maciucha napisał: z berlińskiego twittera zdrowy wariat z tego HIVa 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi