Skocz do zawartości

PSVR 2 - komentarze i inne rozmowy

qraq_pk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 22.09.2022 o 07:41, ASX napisał:

jak tylko Spencer pozwoli to jest szansa.

Ale myślę że pozwoli bo M$ nie traktuje wirtualnej rzeczywistości jako konkurencje dla swojej oferty.

Zabawna narracja w stylu „jak Spencer pozwoli”. Pytanie bardziej kiedy Spencer przyjdzie się prosić żeby F4 trafił na VR na Sony? Zwłaszcza ze Skyrim VR zbierał dobre opinie na pierwszych goglach. 

• Minusik 2
Opublikowano

myślę że M$ jakoś przetrwa finansowo brak portu Fallouta na gogle, których pierwsza iteracja sprzedała się w 5 milionach sztuk .

• Haha 1
Opublikowano

Ja z kolei myśle ze Ci co maja kase jak MS nie przypuszcza nawet grosza potencjalnego zarobku. Na tym polega biznes od zawsze. Mówienie ze ktoś odpuści bo zarobek jest mniejszy jest niestety ignorancja. A ignorancja w biznesie ma krótkie nogi. 

• WTF 1
  • Minusik 1
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kurva, liczyłem max 2k xd Wewnętrzny cebulometr się włączył niestety.

Tu ludzie zarabiający tyle w godzinę czekali na obniżkę PS5 o 200 zł przez dwa lata, więc pewnie będzie tak samo :(

Opublikowano

No to pojechali tak samo jak z PSVR1 na premierę. Ciekawe po jakim czasie wyskoczą bundle z 5 grami za 300$ Niby dają te kontrolery ale cena wyższa niż samej konsoli (w wersji digital), brak wstecznej kompatybilności i mało zapowiedzianych dużych gier zwiastuje porażkę.

Opublikowano
18 minut temu, Figuś napisał:

550 euro skurwysyny

550 to dolarów, w europie to 600 euro, czyli u nas pewnie 2899 albo i do równego - 3k (biorąc pod uwagę, że 239 euro za dualsense edge dało oficjalną cenę 1199zł) :shieeet: 

Przy takiej cenie to obawiam się, że ten sprzęt umrze szybciej niż vita. No ale poczekajmy na oficjalną listę tytułów startowych - jak nie będzie alyx, to zostaję przy queście 2.

Opublikowano

O chuj, teraz zauważyłem, że to 100 euro droższe niż detaliczna cena konsoli xd

3 tysie jak nic. Miałem brać day one nauczony premierą nowych konsol, ale już mam wątpliwości, ale z drugiej strony jak znowu przez rok będzie niedostępne, to może lepiej się pobawić i ojebać.

Opublikowano
13 minut temu, _Shaman_ napisał:

Jakby chociaż był alyx, to może miałoby to sens brać na premierę, a tak to:drakenope:

takiego ogłoszenia nie zrobią wpisem na blogu, jeśli plotki są prawdziwe o Alyx na PSVR