Opublikowano 22 grudnia 20222 l W dniu 18.12.2022 o 09:38, janol napisał: https://www.mediaexpert.pl/gaming/okulary-vr/gogle-vr-sony-playstation-vr2-horizon-call-of-the-mountain Jakby co to szybką promka na preorder, 2999 zł za gogle i Horizon (digital). Jest opcja zamówienie z płatnością przy odbiorze w sklepie, więc nie trzeba mrozić siana. Anulowali mi to zamówienie właśnie bez podania przyczyny...
Opublikowano 22 grudnia 20222 l 41 minut temu, MichAelis napisał: Anulowali mi to zamówienie właśnie bez podania przyczyny... Mi tez. Ale na same gogle za 2700
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Dalej można wszędzie zamówić, więc traktują najwidoczniej jako błąd cenowy.
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Te za 2700, lecą anulacje. 300 zł na sztuce, to było nie do przełknięcia dla tego sklepiku. Lepiej na reklamy wydać w tv haha. @Moldar to była promka z ich kodem rabatowym i jak zawsze nie myśleli że tak można pokombinować. E: @MichAelisteż anulowaniem zamówienie z pierwszego dnia przedsprzedaży, jak złożyłem to tańsze, ale to za 3000, mam na tą chwile aktywne. Gogle wróciły do sprzedaży w me, także w cenie startowej możesz znowu zamówić. Edytowane 22 grudnia 20222 l przez vip77
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Zamowilem znowu, ale wlasnie sie dziwie ze anulowali mi to z Horizonem.
Opublikowano 22 grudnia 20222 l No, to bardzo dziwne, bo w tej cenie były normalnie na stronie sklepu, bez kombinacji.
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Była normalnie, legalnie, w weekend promka. Też mi teraz anulowali, to z grą. Jebał ich pies.
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Szanowny Kliencie, Twoje zamówienie zostało anulowane z powodu braku możliwości realizacji. xdddd chuj im w dupe. Rozumiem jakbym kupil za 1000zl ale 300zl rabatu korzystajac z ICH kodu promocyjnego i juz obranko po calosci niech rzuca te 300zl Cleo na cyce, wezmie sie preorder w euro
Opublikowano 22 grudnia 20222 l Anulacja anulacją, ale robienie tego w momencie kiedy wrzucają gogle do sklepu i jako argument brak możliwości realizacji zamówienia to trochę żart xD
Opublikowano 23 grudnia 20222 l Mnie i kumpla też wydymali anulowali preorder zw 2999 z horizonem złamasy z me powód brak możliwości realizacji a na stronie było dostępne za 3200 oczywiscie. Wiec jest nas więcej. Już nic u nich nie wezme mam wybór albo mm, rtv albo neonet. Mam tylko nadzieję że za taki wał jaki zrobili, te vr będą zalegały i grzały ławę. Myślą że mogą wszystko a tak to my decydujemy portfelem gdzie kupić. Może jednostka to mało ale paru to już grupa. A jest nas dużo więcej . Pozdro Edytowane 23 grudnia 20222 l przez dragonosi
Opublikowano 23 grudnia 20222 l Tabelki w Excelu się przestały zgadzać, więc poszło hurtowe anulowanie.
Opublikowano 23 grudnia 20222 l albo cena jaką zaśpiewało sony jest inna niż im przelicznik podał po zapowiedzi i muszą korekty zrobić XD
Opublikowano 23 grudnia 20222 l To są skurwiele. Najbardziej mnie u nich irytuje i w MM też, że weźmiesz cos w preorderze, a oni potrafią obniżyć cenę jeszcze przed premiera, ale oczywiście tego z twojego zamówienia już nie modyfikują. Pare razy tak miałem. Ich jedyna odpowiedz proszę se anulować i zamówić ponownie. Raz się wkurwiłem, bo zużyłem kod rabatowy, który przy anulacji przepada i pytam kurew co to za preordery, że mi cene zmieniacie, a ja kod zużyłem - to musi pan reklamacje złożyć XD
Opublikowano 23 grudnia 20222 l Po prostu złamasy drugiego sortu i tyle olałem ich grubym sikiem i zamówiłem gdzie indziej to były ostatnie zakupy u żółtych. Niech pałują na Giewont .
Opublikowano 23 grudnia 20222 l 6 godzin temu, MichAelis napisał: weźmiesz cos w preorderze, a oni potrafią obniżyć cenę jeszcze przed premiera, ale oczywiście tego z twojego zamówienia już nie modyfikują. Niby zrozumiałe, ale w drugą stronę to już byś nie chciał pewnie.
Opublikowano 5 stycznia 20232 l Próbujemy kolejny raz gogle kupić taniej, tym razem na Neonet, za 2750 zł. Skakałem po sklepach i tak się trafiło, może ci, się wywiążą z tego co oferują. https://www.neonet.pl/okulary-vr/sony-ps-vr2-eas.html?utm_campaign=Konsole i gry&utm_content=Okulary VR&utm_term=375955&utm_source=ceneo.pl&utm_medium=cpc&ceneo_cid=044e2bc4-3aef-f6d1-6136-c599108240ea E: można dac zapłać w sklepie przy odbiorze, także bez obaw. E2: z grą też można taniej zamówić https://www.neonet.pl/okulary-vr/sony-ps-vr2-horizon-call-of-the-mountain-bundle.html Edytowane 5 stycznia 20232 l przez vip77
Opublikowano 5 stycznia 20232 l Warto coś domówić do gołych gogli za złotówkę i będzie więcej zniżki.
Opublikowano 5 stycznia 20232 l W tym momencie na Neonecie produkt czasowo niedostępny, ponad 500 osób ogląda towar na stronie, a cena wzrosła Nie powiem, trochę mi hype wyjechał na GT7 w VR
Opublikowano 5 stycznia 20232 l Na banerze na stronie, dopisali że nie dotyczy przedsprzedaży, także rabat już nie działa. Teraz, tylko burza mózgów w zarządzie i czekamy czy pyknie czy anulują za jakiś czas.