Opublikowano 31 stycznia 20232 l No ja chyba „zaryzykuje” i nie wezmę preordera. Postaram się nabyć tak jak VR1 czy inne gadżety. Poczuję mocno ochotę + rodzinny wypad do marketu po tygodniowe zakupy, szybkie odbicie do MM czy innego ME, zabranie z półki i powrót do domu z nowym, pachnącym sprzętem oraz testowanko przez weekend…
Opublikowano 31 stycznia 20232 l 3 minuty temu, Figuś napisał: na zachodzie wygląda to mniej więcej tak Tam jest ten direct store, czy jak tam zawał, to widać że mają chujowo.
Opublikowano 31 stycznia 20232 l Marketing im nie potrzebny, bo sprzęt będzie niszowy - kto czyta portale growe ten weźmie. Analogiczna sytuacja była ze steam vr.
Opublikowano 31 stycznia 20232 l Godzinę temu, balon napisał: No ja chyba „zaryzykuje” i nie wezmę preordera. Postaram się nabyć tak jak VR1 czy inne gadżety. Poczuję mocno ochotę + rodzinny wypad do marketu po tygodniowe zakupy, szybkie odbicie do MM czy innego ME, zabranie z półki i powrót do domu z nowym, pachnącym sprzętem oraz testowanko przez weekend… Pierwsze wrażenia redaktora z ppe. https://www.ppe.pl/publicystyka/312876/testowalismy-okulary-playstation-vr2-i-gralismy-w-nowa-czesc-horizon-sprawdzcie-nasze-wrazenia.html Może zmienisz zdanie do czasu premiery
Opublikowano 31 stycznia 20232 l Ja tam biore day one, ze względu na to ze jedynki mnie ominęły zupełnie, bo a) miałem wazniejsze wydatki b) Nie miałem ps4 pro, a wolałem na tym zagrać. Dla mnie to będzie sprzęt jak Eyetoy żeby pobawić się na imprezie. Na start Horizon i Gt7 to aż nadto, a popierdółki jakieś wyjdą.
Opublikowano 31 stycznia 20232 l No mans sky wersja podstawowa na ps5 ma dostać darmowy upgrade do vr czy dostanie jakiś osobny port?
Opublikowano 31 stycznia 20232 l 37 minut temu, creatinfreak napisał: No mans sky wersja podstawowa na ps5 ma dostać darmowy upgrade do vr czy dostanie jakiś osobny port? Free upgrade
Opublikowano 31 stycznia 20232 l Szkoda że chujki z Frontier olali dalszy developing Elite Dangerous na konsolach
Opublikowano 1 lutego 20232 l 8 godzin temu, vip77 napisał: Tylko z tą różnicą że preordery na piątkę poszły w trzy dni i się już nie pojawiły. Tutaj wiszą od połowy listopada w sklepach, także na chłopski rozum nie powinno zabraknąć. Trzeba by kogoś z zagranicy zapytać jak u nich jest na tą chwilę. @MEVEK? Ja sie nie rozgladam specjalnie za goglami ale wyglada na to ze je mozna normalnie wyrwac w GS. Czy to w sklepie czy na necie. Caly proces preorderowy normalnie smiaga. Wydaje sie ze wszystko jest tip top. Cholewka... moze by tak wziac na handel z jedna paczke i przygladac sie cenie
Opublikowano 1 lutego 20232 l Zastanawiam się ile kontrolery mniej więcej wytrzymają na jednym pełnym naładowaniu.
Opublikowano 2 lutego 20232 l No powiem Wam, że jaram się troszeczkę. „W GT Sport na oryginalnym PSVR mogłem grać tylko przez kilka minut bez uczucia choroby lokomocyjnej i miałem poważne obawy, że tak może być nadal. Na szczęście z radością donoszę, że nie było tak w przypadku GT7 i PSVR2. Jak wspomniałem wcześniej, grałem w grę przez prawie godzinę i czułem się zupełnie dobrze. Tylko w jednym przypadku czułem się trochę nieswojo, jadąc po Road Atlanta w samochodzie Gr. 3, ale uczucie to zniknęło, gdy tylko spróbowałem czegoś innego”. https://youtu.be/fpnvFGObiKQ https://youtu.be/S9YZxGwHfrQ
Opublikowano 3 lutego 20232 l Może wreszcie bym zagrał w te GT7, które leży zainstalowane od samej premiery, a nawet nie odpaliłem. Cóż, PSVR2 pewnie prędzej czy później wpadnie w ręce, bo mam słabą wolę.
Opublikowano 3 lutego 20232 l Czy coś wiadomo jakie gry będą na płytach oprócz re i gt. Czy skazani jesteśmy na wersję cyfrowe
Opublikowano 3 lutego 20232 l Trochę słabe to, że nie ma porównania. Mogli wysłać kogoś innego z ekipy.
Opublikowano 3 lutego 20232 l Kupię z ciekawosci jak będzie więcej gier. Na tera mi szkoda kasy, bo to ten typ zabawki który 99% czasu zbiera kurz.
Opublikowano 6 lutego 20232 l Wychodzi na to że jest wypas oby więcej gier wysokobudżetowych. Czekam na 22 jak nagrzany piesek, urlop 23 i jechana na maxa
Opublikowano 6 lutego 20232 l Najgorzej tylko z tą cyfrą, wiadomo że nie wszystkie tytuły są potrzebne na nośniku, ale te "duże" fajnie by było, zawsze to można odsprzedać po ograniu.
Opublikowano 6 lutego 20232 l Ej no teraz to mnie trochę wkurwili. Jak to nie będzie fizycznych kopii? Kupię grę i jak mi nie podejdzie to kasa wywalona w błoto? No słabo w chuj No oby później te większe gry były dostępne.
Opublikowano 7 lutego 20232 l Mimo wszystko gierki pudełkowe na VR to nie jest super wygodne rozwiązanie. Jednak sesje z okularami na głowie są dosyć krótkie, czasami chce się sprawdzić kilka gier. Tak jak z Fifą, lepiej mieć cyfrę, zawsze jak najdzie ochota na jeden mecz to nie trzeba zmieniać płyt. Wiem, że to problemy 1 świata, żeby ruszyć dupsko i zmienić płytę, ale jednak przy VR lepsza cyfra.