Bartg 5 467 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 3 minutes ago, A_Bogush said: Ten Hitman to jest coś innego niż to co było wydane na pierwsze PS VR? Wygląda, że cały Hitman 3 w formie zaktualizowanej do wersji World of Assasinations, czyli oprócz całej kampanii specjalny tryb z misjami do wykonywania na każdej mapie. 1 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Czyli wychodzi na to, że to samo, bo tam było identycznie. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Akurat ten tryb vr może całą rozgrywkę wywrócić do góry nogami. Nawet czekam o ile nie będzie dodany na odpyerdol się Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Chyba można się rozejsc patrząc na wersje, która jest na meta: https://www.meta.com/pl-pl/experiences/hitman-3-vr-reloaded/8012387035448196/ komentarze mówią wszystko Cytuj
puppets 0 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września W dniu 24.09.2024 o 22:38, darkos napisał(a): 0225 844 222 od 9 do 17 Gdy zgubiłem jedną słuchawkę bezprzewodową sony, to mi zamówili i sparowali z tą która mi została. Może dadzą radę pomóc z kontrolerem VR Pomogli. Co prawda nie za darmo, wiadomo - sprawka psa. Nie mniej wyjście z sytuacji jest. Cytuj
A_Bogush 391 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września I co dostaniesz nowy kontroler? Ile sobie policzyli? Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Pewnie za opłatą w serwisie wymienią. Cytuj
puppets 0 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września 18 godzin temu, oFi napisał(a): Pewnie za opłatą w serwisie wymienią. Tak. 225 zł. Słuchawki w gratisie. Cytuj
A_Bogush 391 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Jutro premiera Metro Awakening i wychodzi na to, że VR dostanie duży i jakościowy tytuł. Recenzji i filmików w necie jest już dosyć dużo - 76 na Metacritic i 80 na Opencritic, nawet polscy twórcy dostali kody (mam wrażenie, że premiery gier na VR przechodzą bez większego echa, więc trochę mnie to zaskoczyło). No wygląda bardzo fajnie, kurde sam raczej nie dam rady żeby to przejść, nie lubię się bać i o ile na telewizorze przejdę Metro to VR może być ciężko. 2 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada Nawiązując do metra vr - recki są jednogłośne - system seller Cytuj
Jożin z Bażin 9 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada Ogrywam sobie to metro i pod względem klimatu to chyba najlepsza gra z serii.W niektórych rozdiałach to bardziej horror niż strzelanka.Gram na hardzie,nie jest trudno,na brak amunicji też nie narzekam. Sekcje z ludzkimi przeciwnikami z początku przechodziłem skradając się i ogłuszając wrogów z piąchy.Później jednak mamy dostęp do nowych broni, więc zmieniłem styl gry na stealth + kusza , do ktorej możemy odzyskiwać bełty.Na potwory najlepiej sprawdza się karabin i shotgun. Świetnie rozwiazano obsługę broni i plecaka , wszystko działa tip top.W plecaku mamy zapalniczkę,maskę,filry i ładowarkę do latarki,którą odpalamy klikająć ręką przy czole. Jest też fajny patent z pająkami w niektórych rozdziałach.Właczają się wibracje gogli i czujemy, że coś nam chodzi po głowie Mamy też znajdźki jak w exodusie - pocztówki,chyba po trzy na rozdział. 4 Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada Mam pytanie czy mieliście jakieś złe dolegliwości grając na VR typu wymioty nudności poty itp i czy po zakończonym graniu mieliście uczucie że dziwnie się czujecie że ręce nie są jak by wasze takie głupie uczuciektore trudno opisać? Co do samych googli czy jest wrażenie patrzenia jak przez lornetkę czy raczej zatapiamy się w świat? Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada Złe dolegliwości są bardzo typowe, dużo ludzi je ma. Nie ma co się katować, jak się poczujesz gorzej zrób przerwę, bo jeśli będziesz próbował to przetrwać to potem jak tylko będziesz patrzył na VR to ci się będzie robiło niedobrze. Pozmieniaj opcje gry, żeby było bardziej komfortowo i po jakimś czasie spróbuj znowu. Widok lornetki jest normalny, to też pomaga nie mieć rzyga. Cytuj
A_Bogush 391 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada Ja mam strasznie zamuloną głowę jak za fługo pogram w gierki gdzie się chodzi postacią, czuje się jakbym przedawkował kręcenie na karuzeli, ale tak odczuwam to ze 2 razy mocniej i dosyć długo to się utrzymuje. Więc takie najdłuższe sesje to 20-30 minut (co innego taki Beat Saber, który w ogóle nie męczy, oprócz rąk ). Najgorsze jest to, że dużo ludzi pisało, że z czasem organizm się przyzwyczaja, a u mnie nie za bardzo widzę jakiekolwiek zmiany. Cytuj
gnom 89 Opublikowano niedziela o 12:25 Opublikowano niedziela o 12:25 Kupilem Madison. Portki osrane. Nie moge w to grac, RE przy tym to Time Crisis ;). Graficznie tez niezle. Ale za to jak teraz ostry na PS5 Pro jest No Man's Sky to nie mam slow. Mam nadzieje ze inni producenci tez dadza latki na pro. Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano niedziela o 13:30 Opublikowano niedziela o 13:30 Co prawda kupiłem sobie questa 3 ze względu na brak okablowania ale co mogę napisać bo dotyczy to wszystkich VR to moja 1 styczność z VR i jestem w totalnym szoku jak to wszystko wygląda . To jest coś nowego dla mnie, znudzony już zwykłymi grami i ich powtarzalnością tutaj czuję się jak dziecko odpalające pegazusa. Pograłem trochę w statyczne gry a później w sumie wszedłem na głęboką wodę grając w half life alyx i w guardians fortline (strzelanki z płynnym ruchem) całe szczęście u mnie nie ma żadnych dziwnych objawów może trochę po graniu jestem taki trochę zmęczony lekko może coś ściska w żołądku ale nic co mógłbym opisać jako choroba gdybym nie czytał że są skutki uboczne VR to bym pewnie nawet nie pomyślał że to od tego także jestem szczęściarzem na to wychodzi oczywiście wszystko dawkuje robię przerwy mózg się przyzwyczaja . Naprawdę gorąco polecam tą technologię Cytuj
A_Bogush 391 Opublikowano poniedziałek o 18:01 Opublikowano poniedziałek o 18:01 Aktualnie PS VR2 jest dostępne w rozsądnej cenie - 1899 zł. https://www.ceneo.pl/142652051 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano wtorek o 08:21 Opublikowano wtorek o 08:21 Radzę się wstrzymać do 22 listopada bo będzie jeszcze wieksza obniżka. Cytuj
Snake_Plissken 911 Opublikowano wtorek o 17:25 Opublikowano wtorek o 17:25 (edytowane) Może zagranicą, 399€ to na dzień dzisiejszy 1730 zł, stówka więcej i masz z Media Expert (50 zł z apki lub mając konto ING) na miejscu. Mnie bardziej zastanawia, czemu zestawy z Horizonem zniknęły tak szybko xD Edytowane wtorek o 17:26 przez Snake_Plissken Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano środa o 15:24 Opublikowano środa o 15:24 21 godzin temu, Snake_Plissken napisał(a): Może zagranicą, 399€ to na dzień dzisiejszy 1730 zł, stówka więcej i masz z Media Expert (50 zł z apki lub mając konto ING) na miejscu. Mnie bardziej zastanawia, czemu zestawy z Horizonem zniknęły tak szybko xD A zapomniałem ze mam te kody. Zaraz sobie ogarne chyba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi