Opublikowano 15 listopada 20222 l Serio szukam powodu żeby to kupić i nie widzę. Ten horizon wyglada mi na gierkę na 2h na szynach.
Opublikowano 15 listopada 20222 l Cóż, jakby była wsteczna to bym się nie zastanawiał, a tak to trochę gogle startujące z grami od zera, trochę lipa. Choć nie powiem, swędziało dzisiaj aby zamówić
Opublikowano 15 listopada 20222 l 18 minut temu, Moldar napisał: Cóż, jakby była wsteczna to bym się nie zastanawiał, a tak to trochę gogle startujące z grami od zera, trochę lipa. Choć nie powiem, swędziało dzisiaj aby zamówić No dokładnie, gdyby była wsteczna to już bym miał to zapłacone, a tak to szukam innych powodów niż horizon ( 300zł gierka na vr ) i chęć posiadania gadżeciaża.
Opublikowano 15 listopada 20222 l Ja tam chciałem nawet Sony pieniążki dać ale skoro Sony ich nie chce to ciężko nam będzie się dogadać.
Opublikowano 16 listopada 20222 l Horizon na płycie pewnie będzie z 300 ale płyta to płyta. Cyfry nie sprzedaż. Wypadało by mieć horizonam, re 8, firewall ultra no i tą kolejkę na szynach. Wydatków ciąg dalszy.
Opublikowano 16 listopada 20222 l Swoją drogą, w większości sklepów można ustawić płatność na miejscu, więc trochę czasu aby się zastanowić nad zakupem
Opublikowano 16 listopada 20222 l Horizon , re 8, firewal ultra, na pewno łykam siła wyższa. Pierwszy firewall był mega.
Opublikowano 20 listopada 20222 l Brak wstecznej kompatybilnosci to kwestia roznicy technologicznej VR1 i VR2. Jednak z tego co widze, tworcy maja wolna reke i juz coraz wiecej bedzie wypuszczala platne i bezplatne update'y do PS VR2
Opublikowano 20 listopada 20222 l 2 godziny temu, gnom napisał: coraz wiecej bedzie wypuszczala platne i bezplatne update'y do PS VR2 Coś jest potwierdzone na chwilę obecną?
Opublikowano 20 listopada 20222 l Godzinę temu, Square napisał: Jak potwierdzą Astro to może się człowiek zacznie zastanawiać. No zdecydowanie mogliby przeportować, blood and true, czy Moss by się przydało. Edytowane 20 listopada 20222 l przez creatinfreak
Opublikowano 24 listopada 20222 l Jak potwierdzą Astro to może się człowiek zacznie zastanawiać.Szczerze mówiąc to wręcz nie jestem w stanie sobię wyobrazić jak to by mogło fenomenalnie wyglądać :O.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 26 listopada 20222 l https://www.pushsquare.com/news/2022/11/jaw-dropping-kayak-sim-targeting-psvr2-launch-day Ładniejsze niż życie.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l https://www.mediaexpert.pl/gaming/okulary-vr/gogle-vr-sony-playstation-vr2-horizon-call-of-the-mountainJakby co to szybką promka na preorder, 2999 zł za gogle i Horizon (digital).Jest opcja zamówienie z płatnością przy odbiorze w sklepie, więc nie trzeba mrozić siana.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Można też za 2700 wyrwać golasa. https://www.pepper.pl/promocje/gogle-vr-playstation-vr2-621534
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Dzieki. Dobra cena, anulowalem preorder za 2949 i teraz za te 2700 to mysle ze bez bolu mozna wziac Zestawy z horizonem imo bez sensu jak to i tak voucher za ktory licza sobie 300zl
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Ciekawe czy z dostępem normalnie w sklepie po premierze będzie cyrk jak z konsolą czy jednak lepiej.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Myślę że w Polsce nie będzie problemów. Jak nie ma półce to online będzie można kupić po premierze.