Skocz do zawartości

PSVR 2 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Serio szukam powodu żeby to kupić i nie widzę. Ten horizon wyglada mi na gierkę na 2h na szynach. 

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 80,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to jeszcze ja dorzuce swoje 3 grosze bo właśnie pograłem godzinę w GT7 na kierownicy życie potoczyło się tak, że pracuje jako level designer w firmie która robi gry pod VR więc musicie wziać pod

• Po prawie tygodniu obcowania z PS VR2 jestem bardzo zadowolony. Kupiłem go głównie z myślą o GT7, więc resztę gier trochę póki co olewam, ale przetestowałem demka Horizona i Star Wars i jest niezła za

• Wypiłem wczoraj sobie drinka i postanowiłem sprawdzić co się stanie. Problemy wszystkie zniknęły,nawet killhouse na czas robiłem gdzie wcześniej sama strzelnica była problemem po krótkiej chwili, ehhh

Opublikowano

Cóż, jakby była wsteczna to bym się nie zastanawiał, a tak to trochę gogle startujące z grami od zera, trochę lipa. Choć nie powiem, swędziało dzisiaj aby zamówić :reggie:

Opublikowano
18 minut temu, Moldar napisał:

Cóż, jakby była wsteczna to bym się nie zastanawiał, a tak to trochę gogle startujące z grami od zera, trochę lipa. Choć nie powiem, swędziało dzisiaj aby zamówić :reggie:

No dokładnie, gdyby była wsteczna to już bym miał to zapłacone, a tak to szukam innych powodów niż horizon ( 300zł gierka na vr :dynia:) i chęć posiadania gadżeciaża:balon:.

Opublikowano

Horizon na płycie pewnie będzie z 300 ale płyta to płyta. Cyfry nie sprzedaż. Wypadało by mieć horizonam, re 8, firewall ultra no i tą kolejkę na szynach. Wydatków ciąg dalszy.

Opublikowano

Horizon , re 8, firewal ultra, na pewno łykam siła wyższa. Pierwszy firewall był mega.

Opublikowano

Brak wstecznej kompatybilnosci to kwestia roznicy technologicznej VR1 i VR2. Jednak z tego co widze, tworcy maja wolna reke i juz coraz wiecej bedzie wypuszczala platne i bezplatne update'y do PS VR2

Opublikowano
2 godziny temu, gnom napisał:

coraz wiecej bedzie wypuszczala platne i bezplatne update'y do PS VR2

Coś jest potwierdzone na chwilę obecną?

Opublikowano

Malo, ale jestem pewny ze beat saber, czy tetris dostana.

Opublikowano

Jak potwierdzą Astro to może się człowiek zacznie zastanawiać.

Opublikowano
Godzinę temu, Square napisał:

No zdecydowanie mogliby przeportować, blood and true, czy Moss by się przydało.

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano
Szczerze mówiąc to wręcz nie jestem w stanie sobię wyobrazić jak to by mogło fenomenalnie wyglądać :O.

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzieki. Dobra cena, anulowalem preorder za 2949 i teraz za te 2700 to mysle ze bez bolu mozna wziac :cool:

Zestawy z horizonem imo bez sensu jak to i tak voucher za ktory licza sobie 300zl

Opublikowano

Ciekawe czy z dostępem normalnie w sklepie po premierze będzie cyrk jak z konsolą czy jednak lepiej.

Opublikowano

Myślę że w Polsce nie będzie problemów. Jak nie ma półce to online będzie można kupić po premierze.