vip77 237 Opublikowano 5 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2023 Klient vs sklepy, zakończyło się kolejną sromotną porażką tego pierwszego. Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 971 Opublikowano 7 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2023 Pozytywne wrażenie z tragow CES. https://www.eurogamer.pl/sony-pozamiatalo-z-ps-vr-2-sa-nowe-opinie-po-testach-gogli Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 9 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2023 Panowie, a jak z tym Half Life? Będzie? Nie będzie? Coś wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2023 Jakby było wiadomo na 100% już byś o tym wiedział. Na razie tylko ploty Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 10 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2023 Figuś przekonałeś mnie, zamówiłem XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 12 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2023 W euro rtv wróciła przedsprzedaż na golasa, a ten zestaw z grą o dziwo cały czas mają stówę drożej niż u konkurencji. To na tą chwilę tylko w neonet nie ma możliwości zakupy gogli, widać nie mogą się doliczyć sztuk po tych ostatnich anulacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 15 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 16 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2023 Wygląda to naprawdę bardzo dobrze. Jak dojadą z gierkami to mogą być niezłe przeżycia. Ps W tym Horizonie normalnie gałką się poruszamy? Cytuj Odnośnik do komentarza
dragonosi 25 Opublikowano 17 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 Jakie gry bierzecie na start bo ja residenta, firewall, after the fall oraz tą strzelanie na szynach, horizon mam nadzieje ze dadzą na płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 876 Opublikowano 17 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 15 godzin temu, balon napisał: Ps W tym Horizonie normalnie gałką się poruszamy? Zapewne tak. Druga gałka pewnie będzie służyć za korygowanie kamery. Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 17 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 3 godziny temu, dragonosi napisał: Jakie gry bierzecie na start bo ja residenta, firewall, after the fall oraz tą strzelanie na szynach, horizon mam nadzieje ze dadzą na płycie. Na początek switchback, podobała mi się "pierwsza" cześć, plus oczywiście gt7, które mam na płycie też będzie grane. Mam nadzieję że dadzą też jakieś demka do sprawdzenia, to coś się wtedy jeszcze wybierze, jak wpadnie w oko. PS. Też się zastanawiam czy ta gra od supermassive będzie dostępna na płycie? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 17 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 GT7 normalnie full czy jakiś biedo tryb VR będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 17 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 Oprócz tego że będzie darmowa aktualizacja 22 lutego pod VR, to nic więcej nie wiadomo na ten temat, czy całość czy okrojone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 876 Opublikowano 17 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 Ja liczę, że bez cięć się obejdzie w tym GT7. W takim Ace Combat 7 to wszyscy na kampanię VR liczyli, a dali tylko 3 misje. xD Co prawda inne, ale wczuwka w nich była przeogromna, a ilość mocno rozczarowująca. Gdyby kampania była z tym trybem to Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 19 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2023 Neonet rozsyła maile o błędnie anulowanych zamówieniach z opcją przywrócenia zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 534 Opublikowano 19 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2023 https://blog.playstation.com/2023/01/19/playstation-vr2-13-new-titles-and-launch-lineup-revealed/ Cytat PlayStation VR2: 13 new titles and launch lineup revealed Back in November we revealed 11 titles coming to PlayStation VR2 in 2023, and today we’re excited to not only reveal 13 more amazing games to the PS VR2 library, but also confirm titles expected to arrive within one month of the February 22 launch. We are currently tracking more than 30 games for the launch window through March*, including titles from popular IP like Horizon Call of the Mountain, No Man’s Sky, and Resident Evil Village. A free PS VR2 update for Gran Turismo 7 is also on track for launch day. After the Fall (Vertigo Games) Altair Breaker (Thirdverse) Before Your Eyes (Skybound Interactive, launch window) Cities VR (Fast Travel Games) Cosmonious High (Owlchemy) Creed: Rise to Glory – Championship Edition (Survios, launch window) The Dark Pictures: Switchback (Supermassive, launch window) Demeo (Resolution Games) Dyschronia: Chronos Alternate (MyDearest Inc., Perp Games) Fantavision 202X (Cosmo Machia, Inc.) Gran Turismo 7 (via free update to PS5 version of GT7) Horizon Call of the Mountain (Firesprite, Guerrilla) Job Simulator (Owlchemy) Jurassic World Aftermath (Coatsink) Kayak VR: Mirage (Better Than Life) Kizuna AI – Touch the Beat! (Gemdrops, Inc.) The Last Clockwinder (Pontoco/Cyan Worlds) The Light Brigade (Funktronic Labs, purchase includes PS VR and PS VR2 versions) Moss 1 & 2 Remaster (Polyarc) NFL Pro Era (StatusPro, Inc., free PS VR2 upgrade) No Man’s Sky (Hello Games, launch window) Pavlov VR (Vankrupt) Pistol Whip (Cloudhead, free upgrade) Puzzling Places (Realities.io, free upgrade) Resident Evil Village (Capcom, via free update to PS5 version of RE Village) Rez Infinite (Enhance) Song in the Smoke (17 Bit) STAR WARS: Tales from the Galaxy’s Edge (ILMxLab) Synth Riders (Kluge Interactive, free upgrade) The Tale of Onogoro (Amata K.K) Tentacular (Devolver) Tetris Effect: Connected (Enhance) Thumper (Drool LLC) The Walking Dead: Saints & Sinners: Ch. 2: Retribution (Skydance, launch window) Vacation Simulator (Owlchemy) What the Bat (Triband) Zenith: The Last City (Ramen VR, free upgrade) Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 19 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2023 Godzinę temu, Moldar napisał: Neonet rozsyła maile o błędnie anulowanych zamówieniach z opcją przywrócenia zamówienia. Też dostałem. Ciekawe czy te anulowane zamówienia będą realizowane na premierę czy późnej, bo na tą chwilę cały czas mają towar niedostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 19 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 20 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2023 Panowie nie śledziłem jakoś tematu VR2. Zamówiłem pre z odbiorem i płatnością w sklepie, ale nie mama w tym momencie wielkiego ciśnienia/czasu (a gierk dużo do ogrania) i teraz pytanie czy coś wiadomo o zainteresowaniu/ilości na start? Wziąłem w sumie profilaktycznie jakby miały być potem cyrki z dostępnością/cenami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 20 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2023 Ciągle można zamawiać więc cyrku raczej nie będzie, no ale kto tam wie tak naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 20 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2023 Neonet właśnie przywrócił zamówienie w cenie 2900 z Horizon, teraz mam miesiąc na zastanowienie czy brać czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 20 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2023 Czy na goglach VR2 będzie możliwe granie w gry bez obsługi VR w dobrej jakości? Bo z tego co czytałem w pierwszych goglach można było to robić ale obraz tracił. Może wtedy TV wywalę Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 20 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2023 W sumie nie kojarzę takich informacji, ale w tych goglach by to się mogło sprawdzić, rozdzielczość jest, oled jest, no mogłoby robić robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 20 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2023 Godzinę temu, Rtooj napisał: Czy na goglach VR2 będzie możliwe granie w gry bez obsługi VR w dobrej jakości? Bo z tego co czytałem w pierwszych goglach można było to robić ale obraz tracił. Może wtedy TV wywalę Rozdziałkach była kiepska. Tutaj to będzie fhd na jedno oko? Nie wyobrażam sobie jednak nie grac na tv. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 21 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2023 Widzę, że day one VR2 będzie Moss. Rozumiem, że to będzie lepsza wersja, w sensie rozdzielczość, jakość obrazu już z dostosowaniem do VR2? Gierka mi mega siadła i bym przed „dwójką” ograł ją raz jeszcze w lepszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi