Figuś 21 141 Opublikowano 31 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2023 na zachodzie wygląda to mniej więcej tak Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 31 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2023 No ja chyba „zaryzykuje” i nie wezmę preordera. Postaram się nabyć tak jak VR1 czy inne gadżety. Poczuję mocno ochotę + rodzinny wypad do marketu po tygodniowe zakupy, szybkie odbicie do MM czy innego ME, zabranie z półki i powrót do domu z nowym, pachnącym sprzętem oraz testowanko przez weekend… Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 31 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2023 3 minuty temu, Figuś napisał: na zachodzie wygląda to mniej więcej tak Tam jest ten direct store, czy jak tam zawał, to widać że mają chujowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 31 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 31 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2023 Marketing im nie potrzebny, bo sprzęt będzie niszowy - kto czyta portale growe ten weźmie. Analogiczna sytuacja była ze steam vr. Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 31 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2023 Godzinę temu, balon napisał: No ja chyba „zaryzykuje” i nie wezmę preordera. Postaram się nabyć tak jak VR1 czy inne gadżety. Poczuję mocno ochotę + rodzinny wypad do marketu po tygodniowe zakupy, szybkie odbicie do MM czy innego ME, zabranie z półki i powrót do domu z nowym, pachnącym sprzętem oraz testowanko przez weekend… Pierwsze wrażenia redaktora z ppe. https://www.ppe.pl/publicystyka/312876/testowalismy-okulary-playstation-vr2-i-gralismy-w-nowa-czesc-horizon-sprawdzcie-nasze-wrazenia.html Może zmienisz zdanie do czasu premiery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 611 Opublikowano 31 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2023 Ja tam biore day one, ze względu na to ze jedynki mnie ominęły zupełnie, bo a) miałem wazniejsze wydatki b) Nie miałem ps4 pro, a wolałem na tym zagrać. Dla mnie to będzie sprzęt jak Eyetoy żeby pobawić się na imprezie. Na start Horizon i Gt7 to aż nadto, a popierdółki jakieś wyjdą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 31 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2023 No mans sky wersja podstawowa na ps5 ma dostać darmowy upgrade do vr czy dostanie jakiś osobny port? Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 31 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2023 37 minut temu, creatinfreak napisał: No mans sky wersja podstawowa na ps5 ma dostać darmowy upgrade do vr czy dostanie jakiś osobny port? Free upgrade Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 31 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2023 Szkoda że chujki z Frontier olali dalszy developing Elite Dangerous na konsolach Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 1 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2023 8 godzin temu, vip77 napisał: Tylko z tą różnicą że preordery na piątkę poszły w trzy dni i się już nie pojawiły. Tutaj wiszą od połowy listopada w sklepach, także na chłopski rozum nie powinno zabraknąć. Trzeba by kogoś z zagranicy zapytać jak u nich jest na tą chwilę. @MEVEK? Ja sie nie rozgladam specjalnie za goglami ale wyglada na to ze je mozna normalnie wyrwac w GS. Czy to w sklepie czy na necie. Caly proces preorderowy normalnie smiaga. Wydaje sie ze wszystko jest tip top. Cholewka... moze by tak wziac na handel z jedna paczke i przygladac sie cenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 1 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2023 Zastanawiam się ile kontrolery mniej więcej wytrzymają na jednym pełnym naładowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 2 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2023 No powiem Wam, że jaram się troszeczkę. „W GT Sport na oryginalnym PSVR mogłem grać tylko przez kilka minut bez uczucia choroby lokomocyjnej i miałem poważne obawy, że tak może być nadal. Na szczęście z radością donoszę, że nie było tak w przypadku GT7 i PSVR2. Jak wspomniałem wcześniej, grałem w grę przez prawie godzinę i czułem się zupełnie dobrze. Tylko w jednym przypadku czułem się trochę nieswojo, jadąc po Road Atlanta w samochodzie Gr. 3, ale uczucie to zniknęło, gdy tylko spróbowałem czegoś innego”. https://youtu.be/fpnvFGObiKQ https://youtu.be/S9YZxGwHfrQ Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 971 Opublikowano 3 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 608 Opublikowano 3 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2023 Może wreszcie bym zagrał w te GT7, które leży zainstalowane od samej premiery, a nawet nie odpaliłem. Cóż, PSVR2 pewnie prędzej czy później wpadnie w ręce, bo mam słabą wolę. Cytuj Odnośnik do komentarza
dragonosi 25 Opublikowano 3 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2023 Czy coś wiadomo jakie gry będą na płytach oprócz re i gt. Czy skazani jesteśmy na wersję cyfrowe Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 971 Opublikowano 3 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 3 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2023 Trochę słabe to, że nie ma porównania. Mogli wysłać kogoś innego z ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 3 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2023 Kupię z ciekawosci jak będzie więcej gier. Na tera mi szkoda kasy, bo to ten typ zabawki który 99% czasu zbiera kurz. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 971 Opublikowano 4 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
dragonosi 25 Opublikowano 6 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2023 Wychodzi na to że jest wypas oby więcej gier wysokobudżetowych. Czekam na 22 jak nagrzany piesek, urlop 23 i jechana na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 6 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 6 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2023 Najgorzej tylko z tą cyfrą, wiadomo że nie wszystkie tytuły są potrzebne na nośniku, ale te "duże" fajnie by było, zawsze to można odsprzedać po ograniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 6 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2023 Ej no teraz to mnie trochę wkurwili. Jak to nie będzie fizycznych kopii? Kupię grę i jak mi nie podejdzie to kasa wywalona w błoto? No słabo w chuj No oby później te większe gry były dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 388 Opublikowano 7 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2023 Mimo wszystko gierki pudełkowe na VR to nie jest super wygodne rozwiązanie. Jednak sesje z okularami na głowie są dosyć krótkie, czasami chce się sprawdzić kilka gier. Tak jak z Fifą, lepiej mieć cyfrę, zawsze jak najdzie ochota na jeden mecz to nie trzeba zmieniać płyt. Wiem, że to problemy 1 świata, żeby ruszyć dupsko i zmienić płytę, ale jednak przy VR lepsza cyfra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi