Figuś 21 141 Opublikowano 14 września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 września 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 16 września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 września 2022 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 294 Opublikowano 16 września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 września 2022 (edytowane) #4thePlayers Niech zgadnę... patch do wersji PSVR2 za 10$? Edytowane 16 września 2022 przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 16 września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 września 2022 (edytowane) Żenada Sony. Kupiłem swego czasu Astrobota żeby sobie zagrać na nowych goglach i chooy. No i współczuję ludziom, którzy kupili PSVR i chcą kontynuować wirtualną przygodę. Edytowane 16 września 2022 przez giger_andrus Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 16 września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 września 2022 Wyklikałem kiedyś pełno darmówek VR z PS+ i nawet nie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 16 września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 września 2022 Serio już by mogli zrobić darmówki dla tych 5 osób z pierwszym ps vr Masakra tak gwałcić analnie jak sonka playstation Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 16 września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 września 2022 Tak coś czułem że nie będzie im się chciało tego ogarnąć, jakby było inaczej to by się pochwalili wcześniej. Ciekawe czy taki Astro Bot i inne znane gierki dostaną konwersje i czy np. ktoś kto kupił pakiet piosenek do Beat Saber będzie musiał to zrobić jeszcze raz jeśli wyjdzie edycja na PSVR2. Wkopali się elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 16 września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 września 2022 Szkoda. No jednak śledzenia światełek a szczytowanie z kamer jest zupełnie inną technologią. Oby tylko nie zaczęli portować wszystkiego za 70$. Chociaz takie beatsaber nie pograć na psvr2 ? No słabo... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 604 Opublikowano 16 września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 września 2022 No trochę przypał. Będzie kocioł, choć z mojej perspektywy to tylko kwestia dosłownie kilku gier i jakoś to przeżyję. Do pozostałych i tak nie miałem zamiaru wracać i pewnie i tak bym ich nie odpalił nawet. Nie chciało im się różnic w technologiach ogarniać? 12 minut temu, creatinfreak napisał: Chociaz takie beatsaber nie pograć na psvr2 Pewnie wyjdzie port dość szybko, bo ludzie od Beat Sabera dbają o taki sprawy. Może będzie jakiś upgrade (darmo/symboliczna kwota). To by ratowało sytuację, bo ludzie którzy zainwestowali w pakiety piosenek mogliby przejść na nowy sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 16 września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 września 2022 Pewnie dla tych powiedzmy 30 gier które sprzedały się w jakiejś sensownej ilości egzemplarzy nie chciało im się robić emulatora/translatora ze światełek na ruch, ale tak szczerze powinni zrobić porty ważniejszych gier wydanych przez Sony (Astro Bot, VR Worlds, Blood & Truth) i udostępnić w Plusie albo w jakimś packu za parę groszy. Jeśli okaże się że taki Astro Bot będzie 'zablokowany' na PSVR1 to to będzie komedia. No chyba że wyjdzie Astro Bot 2 z levelami też z jedynki, wtedy nie ma tematu Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 530 Opublikowano 16 września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 września 2022 Pojebało ich tam, gdzie się podziała wsteczna kompatybilność? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 178 Opublikowano 16 września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 września 2022 (edytowane) Będą remastery. Tyle mam z ogrywania RE7 w VR. Chcialem ograc na PSVR 2. Edytowane 16 września 2022 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 16 września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 września 2022 Zaoszczędziłem ponad 2 tysiące, brawo sony, gogle bez gier. Jakby Alyx zapowiedzieli, to pewnie bym jeszcze pomyślał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 530 Opublikowano 16 września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 września 2022 No ja w tej chwili się skłaniam do przejścia Horizon na YT. Miałem jakieś tam plany brać, ale jak tak to jebać ich. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 16 września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 września 2022 Z tego co rozumiem to kwestia innej technologii śledzenia ruchu i nie dało się prosto przeportowac całej biblioteki. No ale mogli przynajmniej zapewnić że najlepsze gry z PSVR1 (których nie było przecież dużo) dostaną bezpłatne aktualizacje do nowego sprzętu i wtedy byłby to może nawet wygryw wizerunkowy. No ale pewnie znając Sony skończy się na płatnych patchach albo remasterach. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 16 września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 września 2022 (edytowane) Przecież to w obecnej formie nie ma szans sprzedażowej. Dosłownie zero zapowiedzianych gier. Wiekszość liczyła na wsteczną jednk a Sony obliczyła pewnie w excelu, że portowanie tylu ilosci gier po prostu się nie opłaca. Dla mnie PSVR2 źle skończy. Żeby startować z takim produktem trzeba mieć już bibliotekę gier na start. A tu wygląda tak jak pare stron wcześniej wywróżyłem - Sony juz na końcowym etapie drugiej edycji gogli skumało się nagle, że nie da rady wstecznej zrobić mimo założeń w Agailowym Sprincie to pushneli to na produkcje i niech sie dzieje co chce. Byle koszty się zwróciły.... A mogli zrobić Vita2 to bym day one zamówił. Nawet w dwóch kolorach Edytowane 16 września 2022 przez oFi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 16 września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 września 2022 Sama wiadomość tragiczna, i na pewno drugi raz przemyślę zakup, ale szczerze to uważam że kwestia czasu aż najważniejsze gry dostaną łatkę, i licze na darmową łatkę, która tym którzy kupili pozwoli grać dalej, a ludziom którzy mają gogle pierwszy raz kupić w normalnej cenie produkt. Nie sądzę by twórcy Beat Saber stwierdzili że konwersja jest niemożliwa i nieopłacalna, ciężko m iteż sobie wyobrazić by już chyba kultowa gra o astro bocie miała zostać zapomniana, przecież mają gotowy produkt do konwersji, spokojnie dam za grę te 150-200 zł. Ledwo znajdę miejsce na psvr2, co dopiero kupować jeszcze te stare. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 299 Opublikowano 16 września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 września 2022 Chciałem tylko mieć możliwośc na PSVR2 ograć REVII kolejny raz ale i tak strasznie chuj.owe podejście. Nie da się tego wybronić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 16 września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 września 2022 Może jak sprzedaż będzie tragiczna to nagle sobie uświadomią że bez biblioteki 20+ gier na start z poprzedniej generacji nie mają szans na sukces. Śmieszne w sumie, od miesięcy klikałem w ps plusie "dodaj do biblioteki" gry na psvr ze świadomością że fajnie będzie je mieć na później, oby się ogarnęli, minęli się z oczekiwaniami o jakieś 2 kilometry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 16 września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 września 2022 W sumie mnie to nie dziwi, zupełnie inna technologia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 255 Opublikowano 16 września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 września 2022 Konto, które podało dokładną specyfikację PSVR2 przed jej ujawnieniem oraz planowaną premierę gogli na początku 2023. Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 388 Opublikowano 17 września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 września 2022 To jest pewne ze cześć gier dostanie łatki, tylko pytanie czy będą darmowe czy płatne. Sporo gier pewnie zostanie porzuconych, ciekawe czy Sony zadba o swoje gry. Dla mnie najważniejsze żeby był Beat Saber na premierę sprzętu i mogę kupować PS5 i VR. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 17 września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 września 2022 9 godzin temu, oFi napisał: Przecież to w obecnej formie nie ma szans sprzedażowej. Dosłownie zero zapowiedzianych gier. Dosłownie. Skończy się jak kinect na Xbox one, gdzie na x360 to był hit, a na xone wyszło z 5 gier (taneczne można ogrywać i tak za pomocą telefonu). Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 17 września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 września 2022 Do dupy z tą wsteczną kompatybilnością. Liczyłem, że w niektóre zagram na nowym sprzęcie - teraz muszę obejść się smakiem. Ale kitajce zadowolone - pewnie mają plan na konwersję gier i sprzedawanie ich po 30-40$. DLC z gier pewnie kompatybilne będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 17 września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 września 2022 Co za banda chuja, naprawdę zaczynają robić taki syf, że ciężko to zaakceptować. Mają monopol na konsolowy VR, więc się niczym nie przejmują. Przecież, to jest absolutna podstawa, tych gier na VR 2, w najwyższej jakości też nie będzie nie wiadomo ile na start, a oni tak lecą w kulki. Jedyne, co może ich uratować, to poprzenoszenie wersji z VR na VR 2 i wrzucenie tego, do jakiegoś katalogu w abonamencie. Jak nie, to niech spierdalają na szczaw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi