Opublikowano 22 marca 20214 l Wygląda mi to na takiego trochę crapa ale ratującego się fajnym settingiem z turową walką. Ja chyba poczekam aż trafi do ale wiem że są tu koneserzy takich gierek @Wredny @Boomcio co sądzicie?
Opublikowano 22 marca 20214 l Zbyt archaiczna, jak na moje francuskie podniebienie. Walka w systemie turowym? Je suis desolé!
Opublikowano 22 marca 20214 l 5 godzin temu, messer88 napisał: Wygląda mi to na takiego trochę crapa wiem że są tu koneserzy takich gierek @Wredny @Boomcio co sądzicie?
Opublikowano 22 marca 20214 l Autor Sorry chłopaki tak mi się skojarzyło po kawałku gameplayu takie drewienko jak np Elex
Opublikowano 22 marca 20214 l Tej, ale to jest jakaś turówka, w dodatku wygląda, jak z mobilek - gdzie z tym do arcydzieła Pyranha Bytes?
Opublikowano 22 marca 20214 l 1 godzinę temu, messer88 napisał: Sorry chłopaki tak mi się skojarzyło po kawałku gameplayu takie drewienko jak np Elex Weź mi tu kurna Elexa nie obrażaj. Sam pan jesteś drewienko.
Opublikowano 24 marca 20214 l Na ppe piszą, że premiera jutro, ale twórcy nie wysłali kopii do testów... zła, bardzo zła to wróżba. Ciekawym ceny...