Opublikowano 26 marca 20214 l Gra od twórców Guacamelee. Jaranko Edytowane 26 marca 20214 l przez 20inchDT
Opublikowano 26 marca 20214 l Ech, jednak liczyłem na jakąś Metroidvania albo coś ambitniejszego. Raczej pas, bo jakoś te indie action roguelike rpgi 2d w rzucie izometrycznym (ale kombinacja!) mi nie podchodzą do wsiąknięcia na dłużej. Edytowane 26 marca 20214 l przez Cedric
Opublikowano 29 marca 20214 l Gdyby ktoś chciał obejrzeć / posłuchać podcast z bardzo luźną rozmową z twórcą gry. Gospodarze podcastu znają się z nim od dawna, już kiedyś rozmawiali o Guacamelee. Odcinki wrzucają co tydzień. Polecam, bo spoko goście. Można posłuchać na Spotify, itd.
Opublikowano 30 marca 20214 l Autor Kurde, ja myślałem, ze może za jakies 2 miesiące będzie premiera, a on wspominał o sierpniu
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l W dniu 30.03.2021 o 19:59, 20inchDT napisał: Kurde, ja myślałem, ze może za jakies 2 miesiące będzie premiera, a on wspominał o sierpniu
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Autor Ehh, wiem, widziałem u playstation shilla. Szkoda ;( ale jest co-op teraz
Opublikowano 18 stycznia 20223 l https://opencritic.com/game/12611/nobody-saves-the-world recenzje brzmią solidnie, chyba szykuje się kolejna game passowa perełka
Opublikowano 19 stycznia 20223 l Gra mocno kojarzy mi się z Children of Morta. Po dobiciu do 10 lvl gra wydaje się stosunkowo łatwa. Idealny szpil jak chce się odpocząć. Mobki ubija się przyjemnie. Muzyka też mi wpadła w ucho. Na minus brak kanapowego coopa
Opublikowano 20 stycznia 20223 l W dniu 19.01.2022 o 11:50, Szymek napisał: Po dobiciu do 10 lvl gra wydaje się stosunkowo łatwa. Tylko z początku. Obecnie jestem w twierdzy na 18 lvl i zrobiło się trudniej. Trzeba kombinować z bohaterami. U mnie na razie prym wiodą rycerz, myszka i koń odblokowując np rybopodobnecos dostajemy dostęp do niedostępnych rejonów mapy dla innych postaci
Opublikowano 20 stycznia 20223 l Z każdego da się zrobić zabijakę jak się odpowiednio połączy pasywy że skillami. Ja już cała mapę odkryłem, lecę teraz dungeony.
Opublikowano 20 stycznia 20223 l Ukończone - 13h. Najlepsza gierka twórców kukamele. Po przejściu jest mg+ więc chyba zagram sobie by zrobić wszędzie S rank każda formą
Opublikowano 22 stycznia 20223 l Gra Petarda, zupełnie nie grywam w takie gry, ostani z tego typu gier był Hades, raczej FPSy .... a tu takie cudo Gram krwiożerczą mysza hahaha i żółwiem .... kto to wymyślił .... zajebiste
Opublikowano 22 stycznia 20223 l Pograłem wczoraj godzinę i podzielam zdanie kolegów - Drinkbox znowu dowiozło sztosa
Opublikowano 23 stycznia 20223 l Autor Skill up daje okejkę. Mam nadzieję, że w następnym tygodniu znajdę czas, żeby zacząć w to grać.
Opublikowano 24 stycznia 20223 l Panowie szybkie pytanie - jak bardzo jest to rogalik w skali 1-10? Jakimś specjalnym fanem np. Binding of Isaac nie jestem, a Nobody Saves The World dość mi ten tytuł przypomina. Edytowane 24 stycznia 20223 l przez Cedric
Opublikowano 24 stycznia 20223 l 1/100, tu jak zginiesz to tylko wywala Cię z dungeonu. Jest normalne story, są questy i tak sobie ciągniesz to powoli aż do końca gry.
Opublikowano 24 stycznia 20223 l Wczoraj pograłem chwilę i odblokowałem konia podoba mi się że trzeba zmieniać formy w zależności od mobów i ich podatności na dany typ Damage.
Opublikowano 24 stycznia 20223 l Kawałek dalej oblokujesz sobie przypisanie skilli z innych form, więc przy dobrej kombinacji nie będziesz musiał żonglować tak mocno formami. Byłem w dungeonie, w którym przeciwnicy mieli shielda z sharpa, dałem swojemu szczurowi Arrow Flurry od Rangera i bez jąknięcia gnidy padały, do tego passive na szybsze zakładanie Poison i legancko przeszło Niesamowita giereczka.