Bigby 4 742 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 (edytowane) Jeden z najciekawszych tytułów z najnowszego ID@Xbox. Premiera w tym roku. PC + XBOX. Edytowane 26 marca 2021 przez Bigby 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 26 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 @Bigby Skąd info o GP? Nigdzie tego nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 26 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 marca 2021 Byłem w 100% pewny, że widziałem wzmiankę o GP. Chyba tak nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 612 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Jak cos to dzisiaj premiera i gra zbiera całkiem niezłe recenzje Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 ogra się w gamepassie no gamepass no buy Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Wygląda to spoko, no nic, muszę mieć to na uwadze i poleci może na Switch? A jak nie, to gamepass. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 387 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Wygląda bardzo spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 20 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2021 Zajebista gra na razie dwie godziny na liczniku ale to taka Zelda w soulsowym sosie. Bardziej Zelda niż soulsy ale jednak wymaga skupienia i są bossowie. Poziom trudności spoko nie za hardcorowo ale trudno. Zagadki przyjemne - nikt na nich nie postoi za długo ale też nie obrażają inteligencji jak zagadki w spidermanie ;). Graficzka klimatyczna, muzyka piękna i sam świat intryguje. Dla mnie po 2h polecajka a co będzie dalej dam znać. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 21 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2021 Ja mam 3h na liczniku i podpisuje się pod tym co pisze blant. Piękna gierka. Oby więcej takich ind... kruków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 25 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2021 Kurde mam problem Spoiler Jestem przed wejściem do siedziby wiedzmy i drzwi się otworzyły, przyszedł pań garnek. Spoko. Ale robiłem backtracking. Wróciłem i drzwi są zamknięte. Restart gry nie pomaga wtf? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 612 Opublikowano 31 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2021 Recenzja znanego i lubianego quaza Kusi mnie ten tytuł, co prawda game pass rozleniwił mnie już na tyle że nie zwykłem kupować gier, ale chyba dla Deaths Door zrobię wyjątek Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 387 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 Ja wziąłem, nie chce mi się czekać, aż gra wpadnie do Game Passa, a wygląda naprawdę intrygująco i zewsząd płyną pod jej adresem same pozytywy. Skończę Ascenta i jadę z krukowróblem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 (edytowane) Bardzo fajna gierka. Niektóre pojedynki z bossami dosyć trudne co na plus. Muzyka świetna. Taki zeldowy klimat. Chodzimy, odkrywamy nowe przejścia, rozwiązujemy zagadki, trochę metroidvani. Dla jednych plus dla innych będzie minusem a mianowicie brak mapy. Jak dla mnie coś jednak powinno byc do podglądania. Bardzo solidna produkcja. Mocna polecajka Edytowane 3 sierpnia 2021 przez Szymek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 387 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2021 Zdążyłem wczoraj pograć godzinę i nie zawiodłem się, Oniryczny klimat, prosty, ale nie prostacki system walki, ciekawe lokacje, ciekawi bossowie, kruktagonista jest mega. Interakcje z NPCami są świetne, a wszystko ładnie podlane bardoz ładną grafiką i wspaniałą muzyką. Oj, będzie granko. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2021 Moja mini recenzja : 10h wspaniałości. Zero nudy. Ciekawy świat, interesująca chociaż szczątkowa fabuła, dobrze przemyślany gameplay i wspaniale zaprojektowane levele. To tak w skrócie. Gra to zelda izometryczna na sterydach wg mnie o wiele lepsza od ZELD (tych w jakie grałem izometrycznych) ale pomysł na konstrukcje gierka zerżnęła z zeldy tyle że dopracowali twórcy ją do perfekcji. Mamy tutaj zagadki, eksploracje, walkę i odblokowywanie przedmiotami nowych dróg i nowych sekretów. Nadal nie zrobiłem 100% a zamierzam bo tak świetnie się tutaj bawię szukając sekretów. Projekty poziomów są naprawdę interesujące i każdy z 4 światów jest inny. Gierka ma też bardzo dużą ilość przeciwników z innymi atakami i movesetem którego trzeba się nauczyć. Sama walka to wg MNIE najlepsze co gra oferuje obok odkrywania sekretów. Bossowie są wymagający ale nie do przesady a i eksplorując lokacje czasami trafiamy na fajnie przemyślane kill roomy gdzie nie wyjdziemy dopóki nie pokonamy kilku fal. Ostatni boss to zajebiście pomyślany test naszych umiejętności które zbieraliśmy całą grę. A propo umiejętności mamy kilka bardzo fajnych skilli odblokowywanych stopniowo a potem możemy je jeszcze wzmocnić co osobiście doradzam każdemu. Przykładowo jedną z umiejętności jest możliwość puszczenia fireballa w przeciwnika. Po upgradzie ten fireball podpala przeciwnika i zadaje mu ciągłe obrażenia przez kilka sekund. Oczywiście znalezienie upgrade i zdobycie go nie jest łatwe mamy to ukryte w sekretnych lokacjach z trudnymi przeciwnikami. Klimat, grafika i muzyka – wszystko zasługuje na pochwałę. Grafika jest ładna jak na indyka i design mi się bardzo podoba. Muzyka jest naprawdę piękna i nastrojowa pasująca do każdej lokacji. Gra zawiera True Ending troszkę trzeba się nalatać i mamy jedną ekstra walkę z wymagającym przeciwnikiem. Polecam zrobić go każdemu dużo rozjaśnia odnośnie fabuły. Mała wybitna gra. Dla mnie 9/10 i moja gra roku na razie. Nic tylko grać! 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2021 To co wyżej. Bardzo dobra produkcja. U mnie właśnie wleciało 100% w 17h. A ten motyw myzyczny to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 387 Opublikowano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2021 Pierwsze przejście skończone, czas na odhaczanie czeklisty do true endingu. Jaka ta gra jest dobra w swojej prostocie Kto ma Xboxa/PC, trawi indyczyny i nie zagra ten trąba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2021 Kurła, ale nadal pacza nie wydali i nadal nie mogę wejść przez te drzwi... No niby ze 2-3h, żeby dziubnąć od poczatku, ale ja mam niesmak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 22 października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 października 2021 Widzę że mało kto zapoznał się z tą perełka. Bierzcie i grajcie. Lepsze niż większość dzisiejszych AAA. Obecnie jest promocja na sklepie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 387 Opublikowano 22 października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 października 2021 Już dawno skończone z tru endingiem, ale zgadzam się z kolegą Szymkiem - jeśli jeszcze nie graliście to szczerze polecam Wronisława, świetna gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 22 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 października 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 22 października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 października 2021 Bardzo przyjemna gra. Co robią te zielone duszki co czasami się przyczepią do Wronki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 387 Opublikowano 22 października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 października 2021 40 minut temu, messer88 napisał: Bardzo przyjemna gra. Co robią te zielone duszki co czasami się przyczepią do Wronki? Ich rola sprowadza się do bycia uroczymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 22 października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 października 2021 Nic xd Są dwa achievementy z nimi związane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi