Sylvan Wielki 4 544 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Ograne. Świetna gra. Z przyjemnością kupię także wersję pudełkową. Jeżeli ktoś się zastanawia - gorąco polecam przygody Pana Kruka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 To nie kruk tylko wrona Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Dobrze że nie Gawron... Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 W sumie to tam w pewnym miejscu jest cała rodzina krukowatych jako npc, kawki gawrony itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 30 października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 października 2021 Fajna gierka, no ale po opiniach spodziewałem się czegoś głębszego. Po liczbach zdałem sobie sprawę, że przeszedłem już pół gry czy więcej, i nadal właściwie niczego gra nie wymaga, prosto sobie idę do przodu i siekam potworki podstawowym atakiem. Praktycznie nie ma zagadek, walki są ale bardzo proste. Przeciwnicy jakby nie mieli wagi, nie reagują specjalnie na naszą postać ani na jej ataki. Walka ma z tego powodu dość abstrakcyjny charakter, wystarczy nie stać w miejscu ataku (na co jest sporo miejsca i czasu) i siekać. Sterowanie jest właściwie bardzo fajne, ale tylko jak się idzie do przodu. Wracanie do lokacji by szukać ukrytych ścieżek oznacza, że sporo gry spędzałem po prostu idąc pustymi korytarzami, mashując A licząc na to, że turlanko choć trochę przyspieszy sprawę. Mogłyby być częściej drzwi, jakaś mapa czy inna metoda eksploracji. Albo świat mógł być gęściejszy w interaktywne elementy, bo czasami szukając czegoś przechodziłem sporo kolejnych pokojów, w których nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 15 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2021 (edytowane) Skończyłem i niestety ogór ma trochę racje. Widac że koncept był ale coś nie pyklo. Po co wogole upgradey jak i tak trzeba napierdalać wrogów kilka razy a bossow to już wogole. Mam praktycznie siłę i magię pod korek i mimo tego zamiast 4 hitów na blue maga trzeba 3 XD Ostatni boss to chyba jest trudny bo męczą się ręce od napierdalania przycisków. Czemu służy taki maraton? Mam wrażenie że troche brakło pomysłu bo zelda na której gra się wzoruje (oczywiscie nie każda) ma jakiś pomysł na bossow a tutaj jest rolka i siekamy. Gdyby jak w zeldzie bossowie padali szybciej gra byłaby za prosta. No ale ogólnie chce się grać. Jednak opinia blanta ze to taka lepsza zelda to jakieś prowo. Muzyka złoto. Edytowane 15 listopada 2021 przez mozi Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 5 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2022 No i w końcu zacząłem ten chwalony tytuł. Za mną 1,5h. Jest spoko. No ale porównywać to z Zeldą, albo wręcz pisać, że nawet lepsze, to chyba tylko jak nikt nie grał w żadną Zeldę. Z drugiej strony może jeszcze się mocno rozkręci i urozmaici rozgrywka. Narazie to 40% prosta walka, 50% gałka do przodu, 10% ciągniecie wajchy otwierające drzwi obok albo naciskanie Y aby wejść pod drabinie… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 5 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2022 Ja skończyłem i lekki rozczarowanko. Głównie ze względu na bardzo pozytywny odbiór przez recenzentów, graczy - spodziewałem się czegoś lepszego. "Wszędzie" plusowana walka i eksploracja mnie nie zachwyciły. Projekt świata ok, ale wykonanie nierówne. Przyjemna gierka i tyle. Staram się nie sugerować ocenami, ale nie wiem jak Death's Door średnią ocen dobija do 9? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 6 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2022 18 godzin temu, balon napisał: No i w końcu zacząłem ten chwalony tytuł. Za mną 1,5h. Jest spoko. No ale porównywać to z Zeldą, albo wręcz pisać, że nawet lepsze, to chyba tylko jak nikt nie grał w żadną Zeldę. Z drugiej strony może jeszcze się mocno rozkręci i urozmaici rozgrywka. Narazie to 40% prosta walka, 50% gałka do przodu, 10% ciągniecie wajchy otwierające drzwi obok albo naciskanie Y aby wejść pod drabinie… Oj, nie rozkręci się za bardzo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 6 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2022 No jest pewno urozmaicenie. Cały nowy lvl i jego „zagadki” środowiskowe polegają na podpaleniu koszy płonącą strzałą. Bardzo to prostackie. No ale ogólnie gra się fajnie (w krótkich sesjach), więc to najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 7 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2022 Kupione już jakiś czas temu ale teraz korzystając, że trafiło do passa zacząłem to na telefonie i po dwóch bossach (aktualnie łażę u czarownicy) jest przyjemnie. Po reckach spodziewałem się czegoś więcej, ale zobaczymy jak to dalej się potoczy i czy nie znudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 18 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2022 No niestety odpuściłem. Dałem 2 i 3 szansę, ale po 7,5h odpuszczam. No nie ma miłości. Coś ma w sobie takiego ta gierka, że jest męcząca. Szkoda bo z drugiej strony ma też coś przyciągającego. No nic, jest tyle tytułów do ogrania, że nie będę się zmuszał. Co ciekawe po takim czasie nie mam żadnego osiągnięcia. To jakiś bug? Bo to na oka gdzieś połowa gry po 3 bossach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 852 Opublikowano 18 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2022 (edytowane) Tez ostatnio skończyłem i przyłączam się do nierozumienia skąd takie wysokie oceny dla tej gry. Ot zwykły średniaczek. Edytowane 18 marca 2022 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2022 Jakim cudem ta gra ma tak wysokie oceny? 88 na open? Dobrze, że jest gamepass. Jeszcze trochę śmieci zbiorę, zabiję pierwszego bossa na nowym save, bo był jebany missable aczik i elo z dysku. Z plusów: ten kawałek Nic innego mi do głowy nie przychodzi, ale ja nie lubię zeldy ani podobnych gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 829 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2022 Graj w tunic kolego, a nie w to gówno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 046 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2022 Zacząłem w to grać kilka miesięcy temu i jeszcze nie skończyłem, jakoś nie mam siły by usiąść na dłużej niż 20 minut. Coś tutaj nie zagrało, ale jeszxze nie wiem co. Skończyć skończę ale nie wiem kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi