Figaro 8 200 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 10 minut temu, Mejm napisał: Niech tylko akcje znow rosna pompowane tymi obiecankami, na cdpr wywalone. ding, ding, dokładnie taki był cel wczorajszej zapowiedzi multum gier. Już dwa razy odwalali taki myk, że obiecywali szyszki na wierzbie, 5 nowych gier w uniwersum, nowe IP itd itp. Na pewno pamiętam te roadmapy, które absolutnie się nie pokrywały z rzeczywistością. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 (edytowane) Edytowane 5 października 2022 przez Bigby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 5 października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 po chuj on się produkuje Wonziu wczoraj też białej gorączki dostał XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 Cdp jest jak figaro. NIE ZRZOZUMIELIŚMY Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 365 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 Wyjebana kiełbacha, dajcie to DLC do Cyberfanka, patcha do W3 i można sobie czekać na spokojnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 11 minut temu, Figuś napisał: po chuj on się produkuje Mi już się nawet nie chce tłumaczyć. Przy okazji każdej gry trzeba wszystko wszystkim wykładać jak na tacy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 skoro lwia część odbiorców, w tym redakcje, tak odebrała kwestię tych sześciu lat, to może, MOŻE po prostu CD Projekt niejasno to opisało? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 znaczy ja to rozumiem tak, przykładowo: 1 gra w 2025 2 gra w 2028 3 gra w 2031 łącznie cała trylogia w 6 lat, czy coś źle zrozumiałem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 Po prostu ludzie logicznie nie myślą. Jezeli chca wydac 3 części gry w ciągu 6 lat to oczywiste, ze licza od wydania pierwszej, a nie rozpoczecia prac nad gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 Oni od 2 lat patchują i naprawiają już wydaną grę. Już widzę te ich gry co 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 10 minut temu, ASX napisał: znaczy ja to rozumiem tak, przykładowo: 1 gra w 2025 2 gra w 2028 3 gra w 2031 łącznie cała trylogia w 6 lat, czy coś źle zrozumiałem? No tak, z tym że ludzie interpretowali to tak, że łączny czas produkcji tych trzech gier wyniesie 6 lat. A tak naprawdę pierwszą mogą robić i 10 lat, kto wie. Potem licząc od dnia jej premiery i na jej bazie w ciągu 3 lat powstanie sequel i po kolejnych 3 latach zakończenie trylogii. Co wcale nie jest nierealistyczne - Ubisoft w takim cyklu potrafi klepać swoje asasyny. Jakość to już inna sprawa. Jak na moje, to najpierw niech się skupią na Phantom Liberty i nowej wersji Wiedźmina (skądinąd błędnie nazywanej patchem). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 5 października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 24 minuty temu, Figaro napisał: skoro lwia część odbiorców, w tym redakcje, tak odebrała kwestię tych sześciu lat, to może, MOŻE po prostu CD Projekt niejasno to opisało? Prościej by było gdybyś napisał którąś ze swoich pogard dla GRACZY i dałbym plusika bo większość to debile bez umiejętności logicznego myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 Obrona cdpu przez polskich zagrajmerów? Klasyczek Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 Jest to możliwe. Zrobią jedną, bardzo długą grę jak W3, a później podzielą na trzy części wydawane w dwuletnim odstępie i będą udawać, że każda, to zupełnie nowa odsłona. Biały Sad - Novigrad - Toussaint - podziwiajcie nowe biomy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 8 minut temu, Pupcio napisał: Obrona cdpu przez polskich zagrajmerów? Klasyczek Ja tylko bronie swoich szarych komórek przed czytaniem postów wiecznie niedoinformowanych graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 10 minut temu, SlimShady napisał: trzy części wydawane w dwuletnim odstępie odstęp pomiędzy grami to 3 lata 8 minut temu, Bigby napisał: Ja tylko bronie swoich szarych komórek przed czytaniem postów wiecznie niedoinformowanych graczy. Takie rzeczy na największym forum playst... graczy? No co ty, niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 1 minutę temu, 20inchDT napisał: odstęp pomiędzy grami to 3 lata Takie rzeczy na największym forum playst... graczy? No co ty, niemożliwe. Tu i tak jest wyraźnie lepiej niż na innych forach, redditach, o Twitterze nie wspominając. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 Pytanie od kiedy oni będą liczyć premiery, od momentu wydania płatnej bety, czy od momentu kiedy będzie się dało w ogóle grać. Z jednym CP zeszło im półtora roku, więc drugie tyle w zapasie brzmi prawie jak luksus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 dwa lata zajęło im zrobienie poprawnych patchów do popsutej gry i gracze już wybaczyli, każdy wierzy w te 6 lat <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 1 minutę temu, Figaro napisał: dwa lata zajęło im zrobienie poprawnych patchów do popsutej gry i gracze już wybaczyli, każdy wierzy w te 6 lat <3 Czekanko na post mówiący że wersja na kąkutery działała od premiery!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 Wersja na najlepszą platformę działała od premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 Grafika działała, a ta często, gęsto przysłania rzeczywisty osąd. Chujowe gry nagle okazują się dobre, a bugi można wybaczyć, bo patrz jaka grafa. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 cdpr ufam tobie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 Wiedźmin 3 brany na premiere. Skandaliczne działanie gry, chyba jedyna gra tamtej generacji przy której musiałem czekać na patche żeby sobie skończyć jakieś zadanie. Cyberpunk czekałem 2 lata, grane w "najlepszą wersje" wciąż błędów pod korek. No sorki ale chyba nie będę stosował zasady do trzech razy sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 257 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 wersja na PC w GF Now z RTX działała zajebiście i był to zajebisty pomysł żeby olać konsole i kupić grę na PC, którego nawet nie mam. Gorsze przyszło później gdy okazało się, że kompletnie nie trafia do mnie klimat tej gry. Wolę biegać Wieśkiem po lesie i zbierać grzyby niż tkwić w tym na siłę popitolonym świecie ludzi, którym odjebało od pinindzy i teknologi. Uuuu zobacz ludzie potrzebują coraz mocniejszych wrażeń. Pitole ich wrażenia ja jadę na grzyby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi